Telkens opnieuw een TOP ervaring! Super mooie collecties, snelle verzending, fantastische promo´s, ik ben grote fan en raad het iedereen met veel plezier aan!
Yritys on vastannut
Online shoppen bij Ellemila is een moment van genieten en jezelf te verwennen, elke keer mooie collecties met hippe kleuren en perfecte basics. Ik ben fan! Bedankt Sarah en Team ❤️
Yritys on vastannut
Heel fijne en leuke webshop met op regelmaat nieuwe collecties. Ik ben steeds heel erg tevreden van mijn bestellingen die bovendien ook nog eens netjes en mooi verpakt zijn. Altijd leuk om deze pakket... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ElleMilla is top! Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reagee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Leuke kleding met unieke twist!
Comfortabel en leuke printjes.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Bij Ellemilla shoppen is altijd leuk en dit kan tegen een aanvaardbare prijs. Er zijn ook altijd tal van acties en dat is ook goed meegenomen natuurlijk.
Verder is er een hele goede communicatie, wat ik zeer op prijs stel.
De kwaliteit is heel goed en het zijn mooie stukken !

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Mein Lieblingsshop. Schöne Kleidung zu fairen Preisen und wenn es doch mal ein Problem gibt: der beste und persönlichste Kundenservice!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Goede kwaliteit kleding, hip, maar toch een beetje anders. De verzending is zoals beloofd en met zorg verpakt. Zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Leuke collecties, snelle levering en prijs-kwaliteit zeker in orde! Ik ben fan ☺️

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Super service! Ook het retourneren van items is super gemakkelijk. Collecties zijn altijd super mooi en zeer goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ellemilla.com is absoluut een topper onder de webshops! Elke bestelling is een feestje: superzachte stoffen, elegante designs die écht flatteren en kwaliteit die je merkt in elk detail. De selectie straalt liefde voor mode uit. Minpuntje? Je wilt blijven shoppen! 😍 Perfect voor wie elegantie en gemak zoekt.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ik ben zo tevreden van de kwaliteit van de kledij en hoe snel het ook thuis geleverd is. Als je vragen hebt, krijg je de dag zelf nog een antwoord van Sarah! Zeg nu eens eerlijk…waar kan je deze service nog vinden? Ik ben topfan! En lichtjes verslaafd!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Er is altijd wel iets wat in de smaak valt ! Ook het zelf showen van de collecties maakt het heel persoonlijk.
Ieder pakje is altijd even schattig ingepakt. Wat wil een vrouw meer? 😊 ondertussen is de dochter mee op de Ellemilla kar gesprongen, ai ai de portemonnee, maar gelukkig zijn hier altijd wel leuke acties te vinden voor elke gelegenheid XXX

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd leuke collectie, duidelijke en uitvoerige beschrijving van de stukken, snelle levering. Pakje krijgen is steeds een feest door de mooie verpakking.

Super leuke unieke collectie
Altijd snel geleverd

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ik koop vaak bij Elle Mila omdat ik dol ben op de steeds mooie unieke collectie een webshop waar veel tijd en liefde in zit.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Schöne, etwas andere Mode wie von der Stange in guter Qualität.
Schneller Versand, toller Kundenservice und einfache Rücksendung. Ich habe schon oft bestellt und war immer zufrieden

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ik volg Ellemilla al van het prille begin. Leuke kledij en vaak mooie kortingen! Ik ben fan!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ich liebe die Mode von ellemilla. Hochwertige, moderne und liebevolle Mode zu einem absolut fairen Preis. Alle Artikel sind zauberhaft beschrieben. Ich habe noch keine einzige negative Erfahrung damit gemacht. Die Lieferungen kommen immer ziemlich schnell und sind total süß verpackt. Sarah weiß was ihre Kundinnen mögen. Der Kontakt mit ihr ist immer sehr sehr nett und charmant. Mach weiter so.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Dit is echt een van mijn favoriete webshops. 🤩
Je vindt er een hele outfit: van kledij tot schoenen, een leuke sjaal erbij, juwelen en andere accessoires...
Liever casual chic of eerder een cosy day? Geen probleem: je vindt een outfit die matcht bij elke gelegenheid. En... er is altijd wel een leuke actie of promo!
Wil je niet lang wachten? No problemo: Zelfs tijdens de feesten kreeg ik mijn pakje een dag nadien al aan.
Over het retourneren kan ik geen feedback geven, want ik heb steeds alles bijgehouden 😉!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ellemilla.com is zonder twijfel mijn favoriete webshop! Ik bestel hier regelmatig en word elke keer opnieuw verrast: de kleren zijn prachtig, van goede kwaliteit en elke outfit zit gewoon perfect. Je voelt dat alles met zorg is uitgekozen. Het enige “nadeel”? De webshop is mega verslavend 😅🤍 Echt een aanrader voor wie stijlvol en comfortabel wil combineren!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Prachtige kleding en geweldige klantenservice. Zo zou het bij iedereen moeten zijn!
Aanrader!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd mooie producten en bij twijfel over maat contact mogelijk

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Fijn dat ik bij de trouwe ellemillagirls hoor 😊
Jij hebt echt we een leuke en mooie collectie waardoor ik steeds verleid wordt!
Dus … je zal me zeker blijven inspireren met neiuwe collecties !

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.