ellemillashop Arvostelua 2 997

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Telkens opnieuw een TOP ervaring! Super mooie collecties, snelle verzending, fantastische promo´s, ik ben grote fan en raad het iedereen met veel plezier aan!

Saanut 5/5 tähteä

Online shoppen bij Ellemila is een moment van genieten en jezelf te verwennen, elke keer mooie collecties met hippe kleuren en perfecte basics. Ik ben fan! Bedankt Sarah en Team ❤️

Saanut 5/5 tähteä

ElleMilla is top! Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reagee... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Tietoja yrityksestä ellemillashop

Yrityksen kirjoittama

ONLINE FASHION STORE 🛍️
🎀 clothing, shoes, accessories & bags
🌸 free shipping from € 75,-

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Telkens opnieuw een TOP ervaring

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Dorien! Wat een TOP review 🤩 Zo fijn dat je het shoppen telkens zo ervaart, daar doen we het natuurlijk allemaal voor 😉💗 Altijd leuk om van een fan te horen, dankjewel dus voor deze mooie complimentjes 🥰! Veel liefs, Sarah 💋

Heel leuke site

Heel leuke site, Sarah is heel tof en vriendelijk. Service is top, directe antwoord en heel snelle levering.

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Winnie! En ik vind dit een superleuke review 😍🤗 Zo lief allemaal, wauw 🥰 Dan gaan we zo verder hihi 😉💕 Dankjewel!! Veel liefs, Sarah 💗

Mooie collecties

Mooie collecties! Altijd alles in orde, pakjes zijn heel verzorgd ingepakt, heel vriendelijk! :)

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Jana! Wat een fijne review 🤗💕 Dankjewel voor alle liefs te lezen hier, een echte ellemillagirl ben jij!! Veel groetjes, Sarah 😘

Saanut 5/5 tähteä

Leuke collectie en snelle levering.

Leuke collectie en snelle levering

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Tessa! Wat fijn om te lezen, doet me veel plezier dat je de nieuwe collecties telkens zo leuk vindt, dan blijf ik verder op zoek gaan 😉💕!! Groetjes, Sarah

Super

Super! Goede kwaliteit en service. Altijd heel tevreden. Ook gemakkelijk retourneren.

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Wat een super-review 🥰!! Dankjewel voor de fijne complimentjes, altijd welkom in de shop natuurlijk 🤗🎁 Lieve groetjes, Sarah

Saanut 5/5 tähteä

Altijd een mooie colletie,snelle…

Altijd een mooie colletie,snelle verzending en heel goede service ,ik ben er heel tevreden over ,kleding is van goede kwaliteit en schappelijk van prijs zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Myriam! Oh super 🤗💕, je mag ons uiteraard altijd aanraden hihi 😉 Heel erg leuk om van een tevreden klantje te horen, dankjewel voor deze fijne review 😍! Liefs, Sarah

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Oooh 5 sterren 🤩💗!! Wauw, wat lief... Superfijn dat je het shoppen als een me-time momentje ziet en ervaart 🥰 Daar doen we het allemaal voor 😉 Dankjewel 😘 Veel liefs, Sarah

Super leuke kledij

Super leuke kledij , goede kwaliteit , snelle levering !

2. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Alleen maar fijne complimentjes te lezen hier, zo lief!! Dankjewel Sandra, you made my day 😉🥰💋 Groetjes, Sarah 💗

Saanut 5/5 tähteä

Altijd super snelle levering en vlotte…

Altijd super snelle levering en vlotte service! Reageren ook meteen als er een probleem is. Al jaren trouwe klant!

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Emily 💗 Superfijn dat je al jaren een trouwe klant bent 😍! Bij vragen mag je mij zeker altijd contacteren, ik help met veel plezier verder 🤗😉 Bedankt voor deze mooie review 🥰! Veel liefs, Sarah

Saanut 5/5 tähteä

Altijd zeer tevreden over de artikelen…

Altijd zeer tevreden over de artikelen en een zeer vlotte levering!

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Dankjewel Klaartje, voor de fijne complimentjes 🤗💋! Dan gaan we zo verder 🥰 Lieve groetjes, Sarah 💗

Klantendienst is wow

Klantendienst is wow!
Ik ben steeds zo tevreden over de kledij en de kwaliteit.
De broeken zijn prachtig!
Een fijne manier om kleur in je kast te brengen.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Lisa! Ik vind deze review helemaal wow 🤩 Altijd fijn om van een tevreden klantje te horen 😉 Dankjewel voor je mooie orders 🎁💗🤗! Liefs, Sarah

Saanut 5/5 tähteä

Ik kan deze shop alleen maar aanbevelen…

Ik kan deze shop alleen maar aanbevelen voor de modieuze, kwaliteitsvolle en stijlvolle kledij. Supersnelle service! En vooral zeer vriendelijke reactie! Doe zo verder ❤️

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Oh wat lief Evy 😍!! Je mag ons zeker aanbevelen hoor hihi 😉 Zo leuk dat je onze collecties telkens weer zo mooi vindt 🥰 en je de snelle service zo kan waarderen! Dankjewel ellemillagirl 😘 Liefs, Sarah

Immer wieder gern!

Sarah und ihr Team leisten wundervolle Arbeit - super schneller Versand, wunderschöne Kleidung, tolle Qualität! Ich bestelle (viel zu 😉) oft und wurde bisher nie enttäuscht!

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Franziska! Wie lieb… Man kann nie zu viel bestellen hihi 🤭🥰😍 Es ist wirklich sooo schön, dass du jedes Mal wieder so begeistert bist, wenn du eine Bestellung erhältst. Vielen Dank!! Bis ganz bald wieder im Shop 😉? Liebe Grüße, Sarah 💋

Gewoon top

Gewoon top! Heel knap!

14. huhtikuuta 2026

Oh wat lief!! Dankjewel, superfijn om te lezen 🤩🥰🤗 Groetjes, Sarah

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling en betaling gedaan op 31…

Bestelling en betaling gedaan op 31 maart. Niks ontvangen. Al gemaild geen antwoord. Nu zie ik dat mijn bestelling al op 4 april geannuleerd is...waar blijven mijn zuurverdiende centen ????

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Katrien, dat is erg jammer om te lezen... Ik kan niet onmiddellijk een order op jouw naam terugvinden? Wij annuleren ook geen orders hoor 😉 Alle mails worden netjes beantwoord, dus als je een mailtje gestuurd hebt, zou je een antwoord ontvangen moeten hebben 😊! Je mag altijd opnieuw mailen: info@ellemillashop.com 📧 Groetjes, Sarah

Fan van Ella Milla

Heel leuke kledij aan redelijke prijzen. Geweldige customer service en als bonus worden de pakketjes met liefde verpakt :) ik ben fan

25. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Elien! Wat leuk dat je zo'n grote fan bent 😍🤗 Superfijn dat je de ellemilla-love kan voelen 🥰!! Dankjewel voor je mooie orders en graag tot snel weer in de shop, altijd welkom 😘 Lieve groetjes, Sarah

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke collecties om de zoveel…

Super leuke collecties om de zoveel tijd! Nog maar jaartje geleden ontdekt, maar al helemaal verslaafd 😊 al veel complimentjes gekregen over mijn leuke outfit dus al bij veel mensen de webshop doorgegeven 😊

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Laurence! Wat leuk dat je ons gevonden hebt 🤗🥰 Complimentjes zijn altijd superfijn, dat vind ik ook hihi 🤭, dus dankjewel voor deze lieve review en de mooie orders 🎁💗!! Groetjes, Sarah 😘

Saanut 5/5 tähteä

Heel leuke en fijne webshop

Heel fijne en leuke webshop met op regelmaat nieuwe collecties. Ik ben steeds heel erg tevreden van mijn bestellingen die bovendien ook nog eens netjes en mooi verpakt zijn. Altijd leuk om deze pakketjes te mogen ontvangen. Daarnaast waardeer ik ook de snelle levering van de pakketjes en de goede en vlotte communicatie. Ik beveel deze webshop zeker en vast aan!

22. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Wat leuk om deze review te lezen 🤩! We droppen inderdaad regelmatig nieuwe spulletjes, er komt nog zoveel moois aan 😍! Superfijn dat wij jou telkens weer blij kunnen maken met je pakketje 🎁💗 Bij vragen mag je mij zeker altijd contacteren 🤗 Veel liefs, Sarah

ElleMilla is top!

ElleMilla is top!
Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reageert heel snel! Een echte aanrader 😍

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Hi Emilie! Ik vind deze review top 🤩😉 Wij maken graag superleuke pakjes van jullie supermooie orders 🎁 Zo fijn dat je dat kan waarderen!! Dankjewel voor de lieve complimentjes ellemillagirl 😘 Groetjes, Sarah

Super mooie kleurrijke kleren

Super mooie kleurrijke kleren, snelle levering en goede kwaliteit

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ellemillashop

Zo fijn te lezen Leslie, een tevreden klantje ben jij 🤗😍! Dankjewel voor deze review 💋 Lieve groetjes, Sarah

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin