Telkens opnieuw een TOP ervaring! Super mooie collecties, snelle verzending, fantastische promo´s, ik ben grote fan en raad het iedereen met veel plezier aan!
Yritys on vastannut
Online shoppen bij Ellemila is een moment van genieten en jezelf te verwennen, elke keer mooie collecties met hippe kleuren en perfecte basics. Ik ben fan! Bedankt Sarah en Team ❤️
Yritys on vastannut
ElleMilla is top! Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reagee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Heel leuke site, Sarah is heel tof en vriendelijk. Service is top, directe antwoord en heel snelle levering.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Mooie collecties! Altijd alles in orde, pakjes zijn heel verzorgd ingepakt, heel vriendelijk! :)

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Leuke collectie en snelle levering

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Super! Goede kwaliteit en service. Altijd heel tevreden. Ook gemakkelijk retourneren.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd een mooie colletie,snelle verzending en heel goede service ,ik ben er heel tevreden over ,kleding is van goede kwaliteit en schappelijk van prijs zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Super leuke kledij , goede kwaliteit , snelle levering !

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd super snelle levering en vlotte service! Reageren ook meteen als er een probleem is. Al jaren trouwe klant!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd zeer tevreden over de artikelen en een zeer vlotte levering!

Klantendienst is wow!
Ik ben steeds zo tevreden over de kledij en de kwaliteit.
De broeken zijn prachtig!
Een fijne manier om kleur in je kast te brengen.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ik kan deze shop alleen maar aanbevelen voor de modieuze, kwaliteitsvolle en stijlvolle kledij. Supersnelle service! En vooral zeer vriendelijke reactie! Doe zo verder ❤️

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Sarah und ihr Team leisten wundervolle Arbeit - super schneller Versand, wunderschöne Kleidung, tolle Qualität! Ich bestelle (viel zu 😉) oft und wurde bisher nie enttäuscht!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Bestelling en betaling gedaan op 31 maart. Niks ontvangen. Al gemaild geen antwoord. Nu zie ik dat mijn bestelling al op 4 april geannuleerd is...waar blijven mijn zuurverdiende centen ????

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Heel leuke kledij aan redelijke prijzen. Geweldige customer service en als bonus worden de pakketjes met liefde verpakt :) ik ben fan

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Super leuke collecties om de zoveel tijd! Nog maar jaartje geleden ontdekt, maar al helemaal verslaafd 😊 al veel complimentjes gekregen over mijn leuke outfit dus al bij veel mensen de webshop doorgegeven 😊

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Heel fijne en leuke webshop met op regelmaat nieuwe collecties. Ik ben steeds heel erg tevreden van mijn bestellingen die bovendien ook nog eens netjes en mooi verpakt zijn. Altijd leuk om deze pakketjes te mogen ontvangen. Daarnaast waardeer ik ook de snelle levering van de pakketjes en de goede en vlotte communicatie. Ik beveel deze webshop zeker en vast aan!

ElleMilla is top!
Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reageert heel snel! Een echte aanrader 😍

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Super mooie kleurrijke kleren, snelle levering en goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.