Telkens opnieuw een TOP ervaring! Super mooie collecties, snelle verzending, fantastische promo´s, ik ben grote fan en raad het iedereen met veel plezier aan!
Yritys on vastannut
Online shoppen bij Ellemila is een moment van genieten en jezelf te verwennen, elke keer mooie collecties met hippe kleuren en perfecte basics. Ik ben fan! Bedankt Sarah en Team ❤️
Yritys on vastannut
Heel fijne en leuke webshop met op regelmaat nieuwe collecties. Ik ben steeds heel erg tevreden van mijn bestellingen die bovendien ook nog eens netjes en mooi verpakt zijn. Altijd leuk om deze pakket... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ElleMilla is top! Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reagee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ich liebe diesen Shop so sehr. Wunderschöne und besondere Kleidungsstücke. Versand und Kundenservice könnten nicht besser sein. Auch ein, wenn auch eher seltener, Rückversand klappt reibungslos. Ich bin definitiv ein Ellemilla girl :-)

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Al enkele jaren een fiere Ellemillagirl 🧡 zeer mooie collecties, goeie en snelle service en bestellingen worden steeds met veel zorg en liefde ingepakt! Kortom: top! Ik ben fan en blijf fan 😍

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ellemilla is de nieuwste , leukste, trendy en betaalbare kledij die ik dit jaar mocht ontdekken. Sarah speelt vooral op trends en mode en vooral op prijs / kwaliteit. Ik heb hier al veel gekocht. Super leuke mooie kleding. Altijd al veel complimenten gekregen. Doe zo verder 🎉🫶❤️

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Super leuke en ernstige site. Heel snelle verzending en alles met liefde en zorg verpakt. Een echte aanrader!!!!Doe zo voort Sarah !!!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Kwaliteitsvolle kledij die er altijd prachtig uitziet. Het is ook een heel leuk pakketje om te ontvangen, cute ingepakt. Intussen al 10 bestellingen geplaats 🩷

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd een erg mooie collectie en fijne items beschikbaar. Goede kwaliteit. Top communicatie met de eigenaresse, snelle verzending, betrouwbaar! Alleen maar goede ervaringen mee gehad ☺️

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Al heel vaak bij ellemilla besteld en altijd mega tevreden! Prijs/kwaliteit echt een aanrader. Snelle levering, eenvoudig retourproces (voor die zeldzame keren dat ik het moet gebruiken) en heel klantvriendelijke service. Niet voor niets mijn favoriete webshop! 😍

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Hele fijne webshop! Snelle levering, steeds fijn ingepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Elke keer opnieuw hele mooie collecties. Altijd heel tevreden geweest over de kledij die ik besteld heb.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Einfach ein tolles Einkaufserlebnis! Super netter Kundenkontakt, tolle Qualität und wunderschöne Ware, problemloser Rückversand und Erstattung, falls doch etwas nicht passt oder gefällt.
Ich habe Ellemilla schon meinen Freundinnen weiterempfohlen!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Leuke webshop met toffe outfitjes. Heb al een paar leuke jasjes waar ik al veel vraag achter heb gehad van waar deze komen. Het pakketje is ook altijd netjes verpakt!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Altijd een super snelle verzending, zorgvuldig en leuk verpakt, als een kadootje om te openen ❤️!
Ondanks de drukte altijd vlot te bereiken. De kleding is prijs kwaliteit meer dan waard met geregeld nieuwe collecties en leuke kortingen! Ik ben ellemillafan!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ik ben zeer blij dat ik Ellamilla heb ontdekt via mijn dochter. Als ik de kleren draag, krijg ik veel complimenten. Onlangs de beige lange jas gekocht met de Jubylee bruin en tijgerprint , top items. Groot voordeel; goede en vriendelijke communicatie met de eigenares van de webshop.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Het is soms heel moeilijk om te beslissen wat ik in mijn winkelmandje plaats, te veel leuke en mooie kleren. Daar bovenop nog eens een snelle en zorgvuldige levering ❤️

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ik ben super tevreden over ellemillashop.com! De levering was snel en alles werd netjes en correct verpakt. De kleding voelt echt van goede kwaliteit en valt mooi.
Wat ik extra fijn vind: bij een retour hoef je geen verzendkosten te betalen wanneer je kiest voor een tegoedbon. Dat scheelt echt een hoop en maakt het retourneren veel makkelijker.
Kortom, een top webshop waar ik zeker vaker ga bestellen!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Schöne Sachen, toller Service; absolut empfehlenswert!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Mooie kleren, goede kwaliteit, vlotte service en regelmatig kortingsacties!
Top webshop!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Ein toller Online-Shop, der mit ganz viel Liebe und Herzblut geführt wird.
In regelmäßigen Abständen kommen neue Kollektionen mit angesagter, stylischer Mode rein.
Hinzu kommen immer mal wieder Rabattaktionen oder Goodies in Form von Duftkerzen, Jutebeuteln etc.
Ich liebe diesen Shop! ♡

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Die Mode gefällt mir sehr! Die Bestellungen sind immer einfach, die Lieferung erfolgt schnell und die Ware hat eine gute Qualität. Ich kaufe immer wieder gern bei ellemilla!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Supermooie webshop, snelle levering en supervriendelijk!

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Das Paket ist super liebevoll gepackt.

Vastaus yritykseltä ellemillashop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.