SWIETNA PASTA. JAKOŚĆSZKLIWA ZEBÓW W BARDZO DOBRYM STANIE. DZIĄSLA NIE MAJĄ TENDENCJI DO STANÓW ZAPALNYCH. BARDZO DOBRZE HAMUJE NAMNAŻANIE BAKTERII , BRAK NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU Z UST. OCZYWIŚCIE... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Warty uwagi jest fakt ,że z powodu chwilowego braku jednego z zamówionych produktów otrzymałem pełnowartościowy inny produkt w ramach rekompensaty. W... Näytä lisää
Jestem zawiedziona zakupem pasty wybielającej i korektora elixio!!! Oba produkty absolutnie nie wykazały żadnego, nawet minimalnego działania jakie obiecywano w reklamie. Cena za produkt obtak złej ja... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mam częściowo korony pełnoceramiczne i muszę dbać by kolor naturalnych zębów i koron nie różnił się. Dodatkowo mam tendencję do infekcji, pasta spełnia moje oczekiwania, jest naturalna, działa przeciw... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Wybielanie zębów produktami Elixio to całkowicie naturalny i bezpieczny sposób na piękne i lśniace zęby. Nasz węgiel aktywny czy czarna pasta bazowana na węglu aktywnym to nasze najlepsze produkty które znakomicie wybielą i utrzymają naturalną biel zębów.
Yhteystiedot
VIBE sp. z. o. o | ul. Piątkowska 122 m11, 60-649, Poznań, Puola
- +48 797 667 637
- orders@elixio.pl
- elixio.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Najważniejsze jest to aby produkt był skuteczny w realu a nie tylko na reklamie.
Używam produktu od niedawna, jeszcze nie mogę stwierdzić czy jest skuteczny ale cierpliwie czekam na efekt, jestem pełna optymizmu chociaż śnieżnobiałych zębów jak na reklamie produktu raczej się nie spodziewam.

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Błyskawiczna przesyłka produkt dopiero…
Błyskawiczna przesyłka produkt dopiero zacznę używać POLECAM

Produkt rzeczywiście działa!
Produkt rzeczywiście działa!

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Bardzo polecam pastę i korektor koloru
Bardzo polecam pastę i korektor koloru. Oba produkty mają piękny design, aż chce się ich używać. Testuję je od ok. tygodnia i już zauważyłam, że zęby stają się bielsze.

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Wszystko przebiegało sprawnie i szybko
Wszystko przebiegało sprawnie i szybko, bardzo miła obsługa.Pasta wybielająca bardzo ładnie, już po pierwszym użyciu zmieniła wygląd moich zębow.
Polecam zakupy.

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Zaczynam swoją przygodę z marką Elixio
Zaczynam swoją przygodę z marką Elixio. Co prawda ciężko ocenić mi działanie patrząc na dłuższy okres, natomiast produkty wydają się być w pełni bezpieczne oraz skuteczne już po krótkim okresie użytkowania! Polecam każdemu, aby sprawdził sam i przekonał się do białego uśmiechu :)

Paczka przyszła szybko
Paczka przyszła szybko, jednak zdarzyła się pomyłka i nie wszystkie produkty się w niej pojawiły, ale po zgłoszeniu problemu, zespół Elixio szybko zareagował i odesłał brakujący produkt wraz z jeszczę jednym produktem gratis, co było bardzo miłe.

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Z marką Elixio mam do czynienia po raz pierwszy
Z marką Elixio mam do czynienia po raz pierwszy i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Jestem pod wrażeniem szybkości dostawy oraz designu tych kosmetyków. Samo działanie jak na razie jest niewielkie, ale wydaje mi się, że po dłuższym stosowaniu efekty będą niesamowite. Polecam dla osób, które chcą dbać o siebie

Ta pasta nie działa
Ta pasta nie działa , stosowałam tydzień czasu 2 razy dziennie i nie zmieniła koloru zębów. Przykro mi , czuję się oszukana.

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Jestem bardzo zadowolona z produktu
Jestem bardzo zadowolona z produktu, szybka i sprawna wysyłka, polecam

Świetne produkty
Zarówno pasta do zębów jak i korektor koloru sprawdziły się u mnie świetnie!

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Pasta do zębów pachniała prze pudełko…
Pasta do zębów pachniała prze pudełko miłym i świeżym zapachem 😍oba produkty z naturalnym składem czynią je top produktami jamy ustnej! Szybka wysyłka i genialna jakość produktów, które są bardzo wydajne - niewielka ilość produktu starcza abym mogła cieszyć się lśniącym uśmiechem 🪥😁

Szybka dostawa :) polecam
Szybka dostawa :)
Bardzo dobry kontakt z firmą . Pełen profesjonalizm z ich strony . Z pewnością produkt godny polecenia ze względu nawet na zastosowanie co do utrzymania higieny jamy ustnej , jeśli ktoś zmaga się z brzydkim zapachem z buźki jak mój syn to te produkty z całą pewnością zlikwidują ten problem :) zamówię kolejny raz . Syn jest zadowolony

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Polecam z całego serca, widać efekty po krótkim czasie użytkowania

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Takiego produktu szukałam 🩵 Naprawdę…
Takiego produktu szukałam 🩵 Naprawdę działa i dodatkowo super smakuje i wygląda

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Pasta jest naprawdę super mam problem z…
Pasta jest naprawdę super mam problem z odsłoniętymi szyjkami i nie wszystkie pasty mogę używać ta nie podrażnia i dobrze czyści zęby pozostawiając delikatnie świeży zapach.Plyn nie wybiela jak na reklamie ale też jest 👌

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.