SWIETNA PASTA. JAKOŚĆSZKLIWA ZEBÓW W BARDZO DOBRYM STANIE. DZIĄSLA NIE MAJĄ TENDENCJI DO STANÓW ZAPALNYCH. BARDZO DOBRZE HAMUJE NAMNAŻANIE BAKTERII , BRAK NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU Z UST. OCZYWIŚCIE... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jestem zawiedziona zakupem pasty wybielającej i korektora elixio!!! Oba produkty absolutnie nie wykazały żadnego, nawet minimalnego działania jakie obiecywano w reklamie. Cena za produkt obtak złej ja... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mam częściowo korony pełnoceramiczne i muszę dbać by kolor naturalnych zębów i koron nie różnił się. Dodatkowo mam tendencję do infekcji, pasta spełnia moje oczekiwania, jest naturalna, działa przeciw... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Wybielanie zębów produktami Elixio to całkowicie naturalny i bezpieczny sposób na piękne i lśniace zęby. Nasz węgiel aktywny czy czarna pasta bazowana na węglu aktywnym to nasze najlepsze produkty które znakomicie wybielą i utrzymają naturalną biel zębów.
Yhteystiedot
VIBE sp. z. o. o | ul. Piątkowska 122 m11, 60-649, Poznań, Puola
- +48 797 667 637
- orders@elixio.pl
- elixio.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Nie robi takiego efektu wow jak na…
Nie robi takiego efektu wow jak na reklamach ale czyści zęby jak trzeba

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Jestem bardzo zadowolona a hair wand od…
Jestem bardzo zadowolona a hair wand od elixo, super produkt
oszuści pasta zamówiona w marcu do…
oszuści pasta zamówiona w marcu do dzisiaj brak towaru nie odpisują na maile nie odbierają telefonu

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Witam i dziękuję za przesłanie zakupu…
Witam i dziękuję za przesłanie zakupu ktorego dokonałem w dniu 19.05.2025 r. pomimo zwrotu kwoty. Myślę że było trochę nieporozumienia z obydwu stron, oby takie sytuacje nie miały więcej miejsca dla dalszej współpracy na lini kupujący sprzedający. Pozdrawiam

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Pasty super pięknie pachną są smaczne ☺️…
Pasty super pięknie pachną są smaczne ☺️ świetne opakowanie, ale bardzo długi czas oczekiwania i żadnej informacji przez długi czas dlaczego wysyłki są opóźnione. I niestety żadnej rekompensaty. Na pasty czekałam 3tyg. Przy pierwszym zamówieniu nie było żadnych problemów.

Pasta fantastyczna
Pasta fantastyczna, powinna być w jakimś Rosmanie albo Hebe! Opakowanie pasty to też bardzo fajny dodatek do łazienki
Elixio Cosmetics – naturalnie skuteczne
Elixio to marka, którą szczerze polecam każdemu, kto szuka czegoś więcej niż zwykłej pasty do zębów. Ich produkty naprawdę robią różnicę – nie tylko odświeżają, ale też delikatnie wybielają, nie podrażniając szkliwa. Pasty dostępne są w aż pięciu smakach, więc można wybrać coś idealnego dla siebie – mój faworyt to kokos z miętą, który daje uczucie świeżości na długo.
Z kolei fioletowy korektor V34 działa już po pierwszym użyciu – niweluje żółty odcień i sprawia, że uśmiech wygląda po prostu lepiej.
Wszystkie produkty mają naturalny skład, bez fluoru i zbędnej chemii, są odpowiednie dla wegan i nie są testowane na zwierzętach. Widać, że marka dba o detale – zarówno w składzie, jak i działaniu.
Dla mnie to duży krok w stronę świadomej pielęgnacji. Jeśli zależy Ci na efektach i bezpieczeństwie, Elixio to świetny wybór.
Zdecydowanie polecam!
Pasty świetnie czyszczą zęby, a ich smaki to jakiś obłęd 🫶🏻❤️
Pełen PROFESJONALIZM :) Wysyłka…
Pełen PROFESJONALIZM :) Wysyłka ekspresowa, produkty zgodne z opisem, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone :) jestem MEGA zadowolona :)
Serdecznie polecam zakupy w sklepie internetowym Elizie.pl :) Pozdrawiam :)
Nie polecam bo nie wybiela tak jak to…
Nie polecam bo nie wybiela tak jak to pokazują na filmikach. Dobrze chociaż że zwracją pieniądze. Niestety przereklamowane. Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi.

Vastaus yritykseltä Elixio Cosmetics
Firma bardzo dobrze dba o klienta
Firma bardzo dobrze dba o klienta, jest dostosowana swoją ofertą do potrzeb osób zainteresowanych nabywaniem różnorodnych, wysokiej jakości produktów… polecam 😀
Bardzo szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Warty uwagi jest fakt ,że z powodu chwilowego braku jednego z zamówionych produktów otrzymałem pełnowartościowy inny produkt w ramach rekompensaty. Właściwy produkt ma byc dosłany na koszt firmy zaraz po uzupełnieniu stanów magazynowych. To świadczy o wysokim poziomie świadomości marketingowej i relacyjnej w firmie. Bardzo doceniam takie fachowe podejście do biznesu.
Pasty smakowe do zębów są niesamowite
Pasty smakowe do zębów są niesamowite, smaki są mega. Szczególnie upodobałam sobie kokosową. Jej smak jest niezwykle przyjemny 🩷
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.