Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,2

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Don’t be taken in like me!!

I have been duped - I thought I was buying at a discount price of I think £29 and they have taken £119.75 which is pending in my bank account - I have no contact details and the only email my Bank could find has not been delivered!!
I can ill afford this cost and don’t want anything to do with the Company - they are scam - I just want ALL my money back !!!

15. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bluff företag som lurar dig

Bluff företag som lurar dig. Dom svarar inte ens på mail man skickar trots att dom säger sig ha enkel kindhanterin och returer. Dom påstår att dom inte fått returen och Klarna går på deras linje vilket är pinsamt.Än värre att stort företag som Klarna samarbetar med dom. Hade aldrig gjort en order om det inte var för att man kunde använda klarna.
Beställde varor gör 900kr plus att jag betalade 300kr i retur. Pengar i havet. Jag betalade alltså 1200kr och fick inga kläder eller kläder och kläder. Trasor menar jag.

24. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

"Beställ aldrig av Eliora!!

"Beställ aldrig av Eliora!!! Vilken bluff.
Extremt besvärligt att returnera. Måste köpa returetikett själv + att dom tar administrationsavgift.
Returfrakten skulle gå på mellan 150 o 300 kronor.
Skickade dessutom ett mess till dom som dom aldrig svarade på.
Jag har bett dom att ta bort mig från deras kundregister.

24. heinäkuuta 2023

BLUFF FÖRETAG!!

BLUFF FÖRETAG!!
Beställ inte härifrån, kläderna som man beställer ser inte ut som på bilderna och kvalitén på kläderna är riktigt usel.

29. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Beställ aldrig av Eliora!!

Beställ aldrig av Eliora!!! Vilken bluff.
Extremt besvärligt att returnera. Returnerade ett par byxor som jag betalat 319sek för. Fick 81 sek tillbaka. Måste köpa returetikett själv + att dom tar administrationsavgift så där blev inget över till mej. Skrattretande

4. elokuuta 2023

Blufföretag

Blufföretag som går under flera lika namn. Eliora Elivora etc. Hemsidan ser seriös ut och kläderna ser fina ut på bild. Problemet är bara att du inte får lika dana kläder utan något som du kunnat sy själv på syslöjden i trean. Håller ny på och bestrider deras faktura och försöker returnera vilket verkar hopplöst.

21. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Jäkla bluff firma köpte linne byxor…

Jäkla bluff firma köpte linne byxor inte det minsta lik bilderna och heller inte linne. Fick inte returnera det blir för dyrt för mig sa dom jag skulle köpa en egen retur lapp på ett ombud som säljer utlandsretur minst 150-300 kr sa dom och gav mig världens längsta Kina adress.

18. heinäkuuta 2023

Oseriöst företag.

Info och text om varan stämmer inte överens med verkligheten. Dom skriver att dom har en enkel returprocess men sen ignorerar upprepade mejl om retur/reklamation. Verkar vara ett mycket oseriöst företag. HÅLL ER UNDAN FRÅN ELIVORA.

2. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Kontaktade företaget Direkt jag fick…

Kontaktade företaget Direkt jag fick veta att dom skickas från Kim.
Inget svar fick jag då.
Sen skrev jag dit igen efter några dagar och får då till svar att det var irriterande att jag ville avbryta min order !!
Irriterande??
Vilket dåligt svar.
Beställ inte något från dom. Oseriöst företag

2. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin