Ook opgelicht via bol. Als je dit leest en je bent ook opgelicht, stuur dan screenshots en een link van deze pagina naar de klantenservice. Zo heb ik mijn geld terug gekregen. Koop NIKS via deze... Näytä lisää
Ik bestelde een slow juicer via Bol.com. Het duurde heel lang voordat mijn bestelling verzonden werd. Ik annuleerde mijn bestelling waarna deze toch ineens werd verzonden. Hij werd bezorgd zonder... Näytä lisää
Bestelling via elektrostore.be is gemakkelijk en overzichtelijk! Direct na bestelling emails ontvangen dat product is doorbesteld en even later de factuur. Zelfs van hun leverancier krijg je de bes... Näytä lisää
- Rakennustarvikkeet
- Kodinkoneiden varaosatoimittaja
- Elektroniikkalaitteiden toimittaja
- Sähkölaitteet
- Varustetoimittaja
- Putkien toimittaja
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Uw online elektronica winkel.
Bosdel 54, 3600, Genk, Belgia
- +32 89 89 03 04
- info@elektrostore.be
- elektrostore.be
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
heb een oven besteld en ik wacht nu 2…
heb een oven besteld en ik wacht nu 2 maanden lang werd nooit geleverd en mijn geld ben ik ook kwijt. elektro store bv zijn oplichters!
Tuinstoel, nooit geleverd
Ik heb een tuinstoel bij ze besteld van 69.99 waarbij stond: voor 23:59 besteld? Morgen in huis! We zijn 4 dagen verder en ik heb niks behalve een AI gegeneerde e-mail waarin staat dat de levering soms niet goed doorgegeven wordt. Bestel hier a.u.b. niks en leer van mijn fout. Hopelijk krijg ik mijn geld terug van bol.com
KOOP ER NIETS
KOOP ER NIETS! De Bv doet vermoeden dat het een Nederlandse firma is, maar dat is niet waar. Het is een Belgische zaak die via Bol.com verkoopt. Ze adverteren met "morgen in huis", doen er 2 dagen over om de koop überhaupt te versturen en dan duurt het 2 dagen voor het op jouw Nederlandse adres is. Ik annuleerde de verzending en ze verstuurde het toch met als excuus dat het al verzonden was. Ze hebben inmiddels mijn pakket al een week retour, maar goedkeuren ho maar. Ik moet nog 7 dagen wachten tot de 14 dagen terugbetaling termijn is verstreken. Ik verwacht dat ze mijn retour afkeuren. Puur op wat ik hier lees. De zak is niet eens geopend, zo direct retour gestuurd, want die verkooptrucje accepteer ik niet en had al een ander product gekocht.
Mocht iemand juridische stappen willen ondernemen hier wat (openbaar beschikbare) info: Vestigingsadres: Ooigemstraat 36, 8710 Wielsbeke, België. Ondernemers nummer: BE0789.308.103
Let op: De naam van de bv is in Januari veranderd van Docter Love naar de huidige.
Er zijn openbare documenten te vinden over deze naamswijziging en andere opvallende zaken. De bv is gekoppeld aan een echt rechtspersoon en niet een lege holding. Juridische stappen zijn dus mogelijk. Ook na opheffing of faillissement.
Oplichters
Ook opgelicht via bol.
Koop NIKS via deze partij, zogenaamde ontbrekende artikelen waardoor retour onterecht geweigerd werd en uiteraard veels te laat geleverd.
eerst laat leveren en vervolgens ook…
eerst laat leveren en vervolgens ook nog het verkeerde artikel, slechte service ! product gaar retour en hoef niets meer van deze prutsers.....
Kon ik 0 sterren geven...
Kon ik 0 sterren geven dan zou ik dat doen. Via Bol een takkenschaar besteld, welke geleverd werd in een zak waar de schaar inmiddels al voor de helft uitstak. Schaar in dezelfde verpakking terug gestuurd, bedrijf weigert de schaar, stuurt niks terug en verwacht alsnog betaald te worden! Belazerij. Super slecht, volledig vermijden tenzij je geen producten en geen geld wilt overhouden!
Via bol kattenmand besteld.
Via bol kattenmand besteld.
Omdat het erg slap was geroutineerd
Kreeg direct bericht waarom ik het wilde retourneren of iets anders wilde.
Na 14 retour geweigerd
Was zogenaamd kapot.
Nog nooit retour geweigerd via Bol.com
Bestelling van Electro Store Europe
Hij werd bezorgd zonder enig beschermend materiaal maar gewoon los in een grote doos. Wonderwel kwam hij onbeschadigd aanEr zat geen instructie boekje bij of een garantie bewijs.
Mijn advies; niet meer bij deze firma bestellen!
Onbetrouwbaar
Dit zijn oplichters.
Dit zijn oplichters.
Pakket geweigerd omdat ze het geannuleerde product toch hadden verzonden. Vervolgens heel lang al aan het wachten op mijn terugbetaling, maar het bedrijf negeert me en bol doet niks. Bestel hier niet!
Edit: na lang zeuren en meerdere chats via bol, toch via bol mijn geld terug gekregen. Verkoper heeft tot op heden echter niet gereageerd!
Je kan hier beter maar niet bestellen
Je kan hier beter maar niet bestellen. Sterke vermoedens van dropshipping. Ze verkopen producten bij Bol.com en tonen daarbij de volgende dag in huis. Vervolgens staat er geen leverancier en ontvang je ook geen Track&Trace. Als je dan contact zoekt komen ze met een heel warrig verhaal. Lang verhaal kort, na anderhalve week nog steeds het bestelde niet binnen en ze reageren verder ook nergens meer op...
OPGELICHT
Enkele weken terug bestelde ik bij Bol.com een ventilatorkachel. De levering zou zijn overgenomen door Electro Store Europe BV. Welke gevestigd is aan de Ooigemstraat 36 in Wielsbeke België. Tijdens de levering viel al meteen op dat de verpakking meerdere keren was dichtgeplakt. Verder viel ook op dat er nog 3 adresstickers van oude klanten onder de adressticker van mij zaten. Het apparaat was duidelijk gebruikt, wat ook bleek uit de afstandsbediening waarvan de baterijbeveiliging was verwijderd. Daardoor kun je ook constateren dat je geen nieuw apparaat maar een tweede of derdehands apparaat hebt ontvangen van dit bedrijf. Nog dezelfde dag heb ik Electro Store Europe op de hoogte gesteld van dit voorval.
Na bijna 1 week werd er door de manager van Beneluxelectro EU (zusterbedrijf ?) gereageerd met het keuzevoorstel, of het apparaat te retourneren en daarna te vervangen voor een nieuw apparaat of gehele teruggave van het aankoopbedrag bij behoud van het huidige apparaat. Hierop heb ik direct mijn keuze kenbaar gemaakt. Na 10 dagen mocht ik nog steeds niets vernemen van Electro Store Europe en/of Beneluxelectro EU waardoor ik genoodzaakt was om wederom contact te zoeken. Hierop werd na 1 dag gereageerd met een compleet nieuw voorstel, te weten: of het apparaat te retourneren en daarna te vervangen voor een nieuw apparaat, het apparaat te retourneren en volledige terugbetaling van het aankoopbedrag of een teruggave van 15% van het aankoopbedrag indien ik het apparaat wil behouden. Wederom heb ik mijn keuze bekend gemaakt.
Zowel Electro Store Europe BV als mede Beneluxelectro EU zijn jammer genoeg niet te vertrouwen.
Nieuw bestelde artikelen kunnen zomaar geretourneerd en/of gebruikt zijn en afspraken met deze bedrijven worden niet nagekomen maar worden zelf tijdens het lopende traject eenzijdig gewijzigd.
PAS OP indien je met deze firma’s zaken wil gaan doen.
Via bol.com een magnetron besteld
Via bol.com een magnetron besteld. Deze was kapot en werd zonder problemen omgeruild met een heel exemplaar. de communicatie verliep soepel en vriendelijk
Wij hebben pizza oven besteld meer dan…
Wij hebben pizza oven besteld meer dan maand geleden.
Altijd rond de pot draaien bij fnac geen communicatie...steeds niets gezien... verschillende mails messenger gebeld.
Steeds geen stap verder willen terug betalen...wij willen oven ... gewoon zwaar onder nul...
Bestelling geplaatst via bol.com en na…
Bestelling geplaatst via bol.com en na dagen wachten, geannuleerd omdat ze de beloofde leverdatum niet nakwamen. Daarna bevestiging van annulering gevraagd en gekregen. Ik mocht het terugsturen. Direct gedaan na levering. Maar, wat bleek, de ongeopende doos wordt geweigerd?! Wat een malafide partij dit.
Na 2 weken bestelling nog niet binnen…
Na 2 weken bestelling nog niet binnen ondanks de vandaag besteld morgen in huis belofte en de enige reactie die je krijgt is je moet maar gewoon geduld hebben. dat was 1x maar nooit weer
Na voorafbetaling, geen levering en onbereikbaar -- ruikt naar fraude
Bestelling online geplaatst en vooraf betaald.
Meer dan een maand later en geen levering.
Onbereikbaar per telefoon. Chat en emails worden niet beantwoord.
Elektrostore is onderdeel van ACELEK, maar ook daar geen antwoord.
Beneden alle peil - dit ruikt naar fraude !
Onbereikbaar-onbetrouwbaar
Levertijd besteld artikel is 2-5 dagen. Na ruim 14 dagen nog niks. Telefonisch onbereikbaar. Evenmin antwoord op mails en chat. Ziet ernaar uit dat dit ik bestelde onderdeel nooit zal zien.
Geen betrouwbare e-winkel lijkt meme.
Geen betrouwbare e-winkel lijkt me.
Antwoord niet op mails en neemt geen telefoon op.
De website is al enkele weken onstabiel, en kan geen artikel in detail bekijken. Steeds foutmeldingen..
En bestellen lukt al helemaal niet.
Dan maar eens gaan kijken naar reviews.
Een geluk dat ik niet kon bestellen... wat ik van enkele reviews lees.
De website is niet enkele weken maar al maanden defect.
En zoals iemand schrijft: wil dit bedrijf wel iets verkopen ...?
Is de eigenaar misschien een PS-voorzitter ..? Die wil ook geen e-commerce...
Dacht eventueel naar de winkel zelf te rijden, maar op Maps zie ik ook geen elektrozaak. Dus hun handel werkt enkel via internet. Dan kan ik al helemaal niet volgen....?
Bij andere commentaren lees, komt de bestelling ook niet op tijd aan of zelfs niet.!
Ik weet genoeg.
Bij Elktrostore ga ik geen materiaal bestellen.. een charlatan!!!.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.