Köpte ett par airpods i juli som ej laddar som de ska, etuiet laddar ur trots att de ej används vilket innebär att jag måste ladda dem dagligen trots minimal eller ingen användning. Köpte dem via CDO... Näytä lisää
Mycket oseriösa. Gjorde en retur för snart tre månader sen och fortfarande har inte min faktura makulerats, trots påtryckningar. Har nu fått gå vidare med ärendet för att kundservice överhuvudtaget sk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde en Iphone 11 där det stod i lager. Sen skriver de ett mail där dem beklagar då det bara fanns 1 i lager och den andra kunden hann före. Det förstår jag kan hända men då tycker man... Näytä lisää
Snabb leverans, bra förpackat och ett bra pris på min Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, jag köpte där. Jag var lite orolig först eftersom jag inte hört talas om Electronordic innan men allt fungerade väldi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi har allt inom hemelektronik, teknik, mobiltelefoner, hörlurar, headset och ljud!
Ruotsi
- electronordic.se
Skickade ut fel vara
Skickade ut fel vara. Kundtjänst bara på mejl. Tar tid

Vastaus yritykseltä Electronordic
Toppen bra klockradio med bra ljud
Toppen bra klockradio med bra ljud. Nu slipper jag vakna till ett ilsket tjut på vardags mornar. Puh.
Hittade vad jag ville ha
Hittade vad jag ville ha, det var dock problem att checka ut i appen men på hemsidan funkade det.. drog av en stjärna pga av det. nöjd annars..
De skickar ut fel varor
De skickar ut fel varor, jag hade beställt en EX3415R skärm, skickar istället EX2710Q. Helt otroligt, köp inte härifrån!

Vastaus yritykseltä Electronordic
Snabb leverans och bra kommunikation!
Bra pris och snabb leverans!
Proffesionellt arbete
Snabbt och rätt!
Dåligt mycket besviken kund kommer…
Dåligt mycket besviken kund kommer aldrig mer köpa genom hemsida

Snabb och bra service
Snabb och bra service. Saknade dock svensk bruksanvisning , medföljde enbart italiensk. Normalt sett vid köp av Samsungs tablets följer bruksanvisningar på många språk med. Annars jättenöjd.
Mycket snabb leverans.
Snabbaste leverans jag fått