Saanut 1/5 tähteä

Köpte ett par airpods i juli som ej laddar som de ska, etuiet laddar ur trots att de ej används vilket innebär att jag måste ladda dem dagligen trots minimal eller ingen användning. Köpte dem via CDO... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mycket oseriösa. Gjorde en retur för snart tre månader sen och fortfarande har inte min faktura makulerats, trots påtryckningar. Har nu fått gå vidare med ärendet för att kundservice överhuvudtaget sk... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en Iphone 11 där det stod i lager. Sen skriver de ett mail där dem beklagar då det bara fanns 1 i lager och den andra kunden hann före. Det förstår jag kan hända men då tycker man... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra förpackat och ett bra pris på min Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, jag köpte där. Jag var lite orolig först eftersom jag inte hört talas om Electronordic innan men allt fungerade väldi... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Vi har allt inom hemelektronik, teknik, mobiltelefoner, hörlurar, headset och ljud!

3,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Jag handlar i princip det mesta på…

Jag handlar i princip det mesta på nätet och har inte tidigare fått en sådan bra service och personligt bemötande som här.
Full pott ifrån mig.
Michael

5. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Electronordic

Tack för ditt fina omdöme, Michael!
Vi hoppas att du är nöjd med din vara.

Mycket bra

Snabb leverans och enkelt

3. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Electronordic

Tack, kul att du haft en bra köpupplevelse hos oss!

Mycket bra, manga ++++

Det gick snabbt och smidigt från beställning till leverans.

3. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Electronordic

Tack för ditt omdöme, kul att vi kunde leva upp till dina förväntningar!

Saanut 1/5 tähteä

Dom skickar ut fel varor

Dom skickar ut fel varor, och man får dålig respons, inte många saker som är rätt på detta företag, nu har jag en produkt som jag inte ens ville ha. Glöm dom.

1. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Peter,

Ber om ursäkt för strulet i denna order. Vår leverantör skickade dessvärre ut fel vara till dig och vi kan enbart beklaga att detta inträffat. Jag har gått igenom ditt ärende och ser att vi kom överens om en lösning under samma arbetsdag som felet uppdagades.

Vill återigen be om ursäkt för det inträffade och jag hoppas att du i framtiden ger oss en ny chans!

Saanut 5/5 tähteä

Bra butik med bra information

Bra butik med bra information. Adapter som fungerar med äldre Apple Cinema Displays 23” och 30” till nyare Mac.

CLUB3D CAC-1510-A videokabeladapter 0,25 m USB Type-C DVI Grå
Art.nr: 998024438

11. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Manglende/sein levering av ny telefon

Min gamle telefon ble det feil med, så jeg trengte en ny telefon raskt.
Bestilte mobiltelefon hos CDON den 3.Mai, var på lager hos selger (Electronordic), levering fra 1 til 4 dager. Fikk ordrebekreftelse fra CDON og at Electronordic var selger å skulle levere den, men dere har ennå ikke sendt telefon fra dere etter 7 dager 👎😡 På deres nettsider står det at telefon er på lager. Hvorfor sender dere ikke den til meg ?????

8. toukokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Mads,

Vi kan bara beklaga över att din vara levererades med en viss fördröjning. Vi ser kontinuerligt över våra rutiner och tackar dig för ditt omdöme.

Vi hoppas att vi i framtiden får en ny chans från din sida.

Saanut 5/5 tähteä

Blev ett litet fel i min leverans (fel…

Blev ett litet fel i min leverans (fel skal).
Mailade kundservice om det, mindre än en timme senare fick jag svar samt postnord-appen sa till att den hittade nytt paket registrerat till mig.
Fick rätt skal dagen efter redan.
Supersnabb service OCH bra pris!!! Så snabbt så det lilla felet inte ens kan sänka från 5 stjärnor.

5. toukokuuta 2022

långsam leverans

11. huhtikuuta 2022

Hejsan Lars
Tack för ditt omdöme.

Vi har tittat på din order och leverans och kan konstatera nedan händelseförlopp.

Vi får in din beställning 17:18 den 4e april.
Ordern är packad och färdig 17:50 den 4e april.
Registreras på Postnords terminal 19:25 den 4e april.
Den finns hos ditt ombud för upphämtning 09:53 den 6e April.
Du hämtar ut ditt paket 14:12 den 12 april.

Vi söker alltid efter förbättringsmöjligheter och tar gärna emot konstruktiva förslag på hur vi kan bli bättre vad gäller leveranstider.

//Electronordic

Saanut 2/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med varan och…

Jag är mycket nöjd med varan och leveransen. Mindre nöjd med betalningsförfarandet. Krångligt med nya appar för varje vara man köper! Jag vill ha ett gironummer och ocrnummer så jag kan betala via min bank.

6. huhtikuuta 2022

Hejsan

Du har gjort ditt köp via CDON Marketplace.
Betalning och appar är inte en del av Electronordic, utan något som sköts av CDON.

Du får gärna betygsätta oss utifrån produkten och leveransen som vi har genomfört övriga delar kan vi inte påverka då de sköts av CDON.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin