I've had a very nice experience with Electraboiler. Rolf first helped me with finding the best electric boiler option for our house and situation. He answered all questions swiftly and explained... Näytä lisää
Fijne communicatie met elektraboiler.nl. Op basis van een foto hebben ze een mooie prijs gemaakt voor het verwijderen van mijn oude ketel en het plaatsen van de nieuwe boiler. In de planning hebben ze... Näytä lisää
De installatie was prima en wij zijn erg blij met onze warmte pomp boiler. Helaas is elektraboiler erg slecht in communicatie. Wij hebben voor de 2e keer een probleem met de aansluiting van onze boile... Näytä lisää
Telefonisch contact met electraboiler kwam makkelijk tot stand. Met optie 3 kreeg ik Tim aan de lijn die adequaat reageerde. Een reparatieafspraak kwam snel en de installateur (Dennis. Vakman prettig... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Hollanti
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 4 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik probeer al 3 weken een antwoord te…
Ik probeer al 3 weken een antwoord te krijgen wat klopt met de vraag maar geen reactie meer elke week een herinnering mail gestuurd dus dan maar op zoek naar een ander adresje
warmtepomp boiler
ben tevreden met mijn boiler moet nog geïnstalleerd worden geleverd door een vriendelijke. chauffeur
Netjes afgeleverd zoals afgesproken…
Netjes afgeleverd zoals afgesproken door vriendelijke man, top!
Goede en snelle installatie
De installateur kwam op tijd en heeft goed werk geleverd.
Vlotte service
Vlotte service en netjes geïnstalleerd
Zeer tevreden over Electraboiler.
Helaas is het niet compleet geleverd
Helaas is het niet compleet geleverd, is misschien nog de electrokabel en bevestiging materiaal.
Voor de rest is het prima gegaan.
Diverse malen verlof genomen omdat de…
Diverse malen verlof genomen omdat de monteur zou komen maar helaas was er een probleem waardoor afspraak verzet moest worden monteurs absoluut goed en kundig en die doen hun best om de werkzaamheden zo goed mogelijk te doen. Wel uiteindelijke een kleine tegemoetkoming gehad vanwege de communicatie omtrent de fout gelopen afspraken wel wat moeite voor moeten doen
in 2021 een mooie ariston hybride…gelijk storing oplossen nope
in 2021 een mooie ariston hybride boiler gekocht gelijk na paar maand de code 121 koelmiddel niet goed.
contact opgenomen met electraboiler maar zei gaven als exuus u heeft de boiler niet laten plaatsen door een erkende installateur wat ik dus wel heb gedaan ivm de subsidie die heb ik gekregen omdat ik netjes aan de regels heb voldaan. maar de storing is dus nooit door electraboiler opgelost en nu zit ik er mee bedankt.
mvg
Super snelle levering mogelijk
Super snelle levering mogelijk, we wilden onze keuze nog veranderen en dat kon ook ter plaatse bij het ophalen.
Nadeel: je moet altijd bellen om op het terrein te komen, de poort is altijd dicht.
Vriendelijke chauffeurs en netjes op…
Vriendelijke chauffeurs en netjes op tijd geleverd
Vriendelijk personeel en installateurs
Vriendelijk personeel en installateurs.
Ik las wat negatieve reviews over meerwerk kosten dus spreek dat vooraf goed af.
Bij mij is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en prettig verlopen. Boiler kon toch op de gewenste plek gekomen.
Na pure pech heel snel en efficient…
Na pure pech heel snel en efficient geholpen. Prima service!
Super!!!super profesioniști.
Super!!!super profesioniști.. .seriozitate maxima...răspunde rapid la email, nota maxima!!!
Gewoon prima
Super snelle levering voor een goede…
Super snelle levering voor een goede prijs.
Ik adviseer mensen die een boiler kopen de inlaat set erbij te kopen. Dan ben je goedkoper uit.
Zoals beloofd was de levering zeer snel…
Zoals beloofd was de levering zeer snel en de boiler werd door het eigen bedrijf geleverd.
Dus geen Post.NL gedoe.
Ariston Boiler
Het ging in eerste instantie lastig met de installatie, maar uiteindelijk keurig geïnstalleerd.
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring.
Tim van het hoofdkantoor en Arjan voor de installatie. Kon niet beter!
Duidelijke afspraken, persoonlijke contact, snelle, vertrouwde en professionele levering en montage!
Zeer snelle levering en vriendelijke…
Zeer snelle levering en vriendelijke service aan de telefoon van een echte persoon. Geen zo'n stomme virtuele assistent, die toch nooit snapt wat je wil 😁
Goed meegedacht met de aankoop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.