Installatøren havde ikke fået noget info fra personen, som havde været ude at give tilbud. Installatøren havde meget travlt og borede forkert flere gange både i vores vægge og i gulve. Utrolig sjusket... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Husk, altid at dobbelttjekke arbejde udført af ELCON. Nybygget hus, hvor vi ikke kontrollerede om lampeudtagene var koblet til kontakterne. SÅ HUSK AT DOBBELTTJEKKE om I rent faktisk har fået det... Näytä lisää
Ahmed fra El:Con Odense fik i dag vores Clever hjemmelader monteret. Han kom inden for det aftalte tidsrum og var meget service minded. Der blev støvsuget efter udførelsen og instrueret i, hvornår jeg... Näytä lisää
Hurra - endelig en håndværksvirksomhed der levere over forventning. For godt 12 år siden fik vi bygget et nyt og rimelig kompliceret hus. I forbindelse med at vi satte huset til salg blev d... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Eksperter i tekniske installationer i virksomheder, institutioner og private hjem. Du finder EL:CON i hele Danmark.
Yhteystiedot
Ryhavevej 50, 8210, Aarhus, Tanska
- elcon-as.dk
Jeg har i dag d.21/11 fået installeret…
Jeg har i dag d.21/11 fået installeret en ladeboks fra Clever, installatøren fra Elcon har virkelig gjort et godt stykke arbejde, kablerne er sat perfekt op og boksen er sat i en god højde.
Installatøren støvsugede også efter han havde boret hullerne.
Jeg er super tilfreds!
Fuldstændig håbløst - Installation af Clever Lader
Havde idag besøg fra ElCon for anden gang - sjælden dårlig service og nu en installation der fuldstændig skæmmer huset, ikke virker og 2 personer der har efterladt ridset og vådt gulv og trapper..
Hold jer langt væk
En montør fra elcon var hos os i 5 minutter, for at løse et problem med vores oliefyr, som blev ved med at sprænge relæet.
Selvfølgelig virkede det hele fint da han tændte, og jeg prøvede at spørge ind til hvad der kunne være galt.
Det eneste jeg fik af vide var at hvis det skete igen skulle vi ringe, så kunne de undersøge det yderligere, men på stående fod kunne han ikke lige forklare hvad der var galt.
2 uger efter modtager vi en regning på 1850 kr., hvor de så har skrevet 3 timer på!!
Jeg har ringet til dem et par gange for at få af vide hvor de 3 timer kommer fra. Det har de lidt svært ved at svare på, men kommer med søforklaringer om at det er kørsel + planlægning (vi bor 25 min fra den afdeling vi brugte, og montøren som vi snakkede med var på en opgave i nabobyen og kom til os direkte efter, så planlægning har der ikke været meget af!
De har hver gang lovet at ringe tilbage, men vi hører intet!
Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det!
Svindel og humbug firma
Svindel, og humbug som flere har oplevet åbenbart!!
Får en elektriker ud som så på opgaven i MAX 10 min (så på eltavle samt et kontaktstik) som ville komme tilbage en anden dag og fuldføre opgaven for igen at få os til at betale dobbeltgebyr.
Får herefter en regning på 1500,- for de 10 min hvor vi intet fik foretaget. RENT TILBUD!
Havde jeg valgt at de skulle komme igen havde regningen været fordoblet. Hold jer væk hvis i ikke vil blive snydt! 0 stjerner
Mener ringe firma skal man da lede…
Mener ringe firma skal man da lede længe efter.
Da jeg skulle have sat min lade boks op fra Clever. Og der kommer en meget negativ mønter ud til mig om morgenen og han kigger ingen gang i 10 i minutter også siger han bare det kan ikke lade sig gør.
Så ringer jeg op til Elcon i Slagelse og snakker med dem og jeg bliver lovet at de vil finde en ny tid i løbet af denne uge. Med de vender aldrig tilbage også ringer jeg selv til dem og Def for jeg bare afvise at det ikke kommer til at ske i denne uge heller.
Perfekt opsætning af Clever ladeboks - Tak Mahmmoud!
Jeg skulle have installeret Clever lader i Humlebæk d. 4/10 og havde besøg af både en graver og efterfølgende elektrikeren Mahmmoud fra EL:CON. Perfekt oplevelse med super god service og Mahmmoud havde en meget løsningsorienteret tilgang. Tak!
Det færdige arbejde blev lige som ønsket, og vi fik slutteligt en fin vejledning vedr. brugen af ladeboksen.
Virkelig dårligt arbejde ved opsætning…
Virkelig dårligt arbejde ved opsætning af ladeboks. Vi fik flækket 3 mursten og laderen er ikke sat, hvor vi aftalte. De henviser til Clever som blot henviser videre til § 18 og afviser at gøre noget.
Opsætning af Clever ladestander
Havde besøg af en super flink medarbejder fra EL: con som lave et fantastisk stykke arbejde i at sætte lade standeren op og trække kablet.
det fungere bare. så kun de varmeste anbefalinger herfra.
Dette må være Danmarks ringeste service
Havde i Tirsdags den 19 september besøg af en medarbejder fra Elcon som skulle sætte en Clever lade boks op i vores garage, aftalt tid var mellem 11-13, Kl 1245 fik jeg en mail at boksen nu var sat op og jeg kunne gå på trustpilot og anmelde besøget, ringet til min kone for at høre hvordan det var gået..... hun svares at de ikke var kommet endnu... øhhhhhhhhhh hvad... Kl 1255 trillet de ind på gårdspladsen.... Så langt så godt. Boksen blev sat op, og da jeg kom hjem fra job kunne jeg konstatere følgende: Clever
boksen sidder pil skævt, afbryder boksen sider pil skævt, mærker på den hvide væg som boksen er sat op på, borestøv på gulvet, loftlyset i min garage virker ikke mere, udendørs lyset på min garage virker ikke mere, når jeg tilslutter lade kablet til min bil knalder HFI relæet. Alt i alt et afsindigt dårligt udført arbejde. Kunne jeg give 0 stjerner havde de fået det. Sjovt at der er anmeldelser af firmaet her med 5 stjerner, prøv at læs de anmeldelser og man vil opdage at de er af totalt samme ordlyd, altså fabrikeret og falske.
Godt arbejde
Super høflig, faglig dygtig, effektiv - pæn ledningsføring - rydte 110% op efter sit arbejde. Jeg fik monteret Clever laderboks
Brug aldrig det selvskab, hold jeg langt væk
Brug aldrig det selvskab, de har sidst ødelagt min eltavle, relæet går nu 2 gange om dagen i huset, de fralægger sig alt ansvar, eltavlen var ikke lukket efter de kørte, plus de havde brændt 2 ledninger over. De ødelagt også mit helt nye gipsloft i huset men Elton ønsker ikke at lave det, da de oplyser at det er risikoen, når man bestiller dem for at udføre et styk arbejde. Danmarks dårligste arbejde og service, hold jer langt væk
Mathias fra Elcon, en super oplevelse.
Havde bestilt opsætning af Clever ladeboks og deres samarbejdspartner for opsætning af ladebokse elektrikkerfirmaet Elcon skulle efter aftale komme ud og afmontere eksisterende ladeboks og opsætte ny Clever ladeboks.
Alt foregik i skønneste og aftalte orden, bliver ringet op af Matthias fra Elcon Holstebro afd.som aftalt 30 minutter før hans ankomst og da han kommer får vi hilst pænt på hinanden og han går straks i gang med opgaven.
Matthias er en meget imødekommende person og forklarende omkring spørgsmål jeg havde og hans tilgang var meget professionelt, der var virkelig styr på opgaven op opsættelse af boksen.
Jeg kan kun give Mathias de bedste anmeldelser, virkelig en rar ung mand, der kan sit fag.
Hilsen
Torben Lindholdt
En montør fra ELCON ødelagde min…
En montør fra ELCON ødelagde min vaskemaskine ved installation af Clever ladeboks. Utrolig dårlig håndtering, og er endt med at blive tilbudt 700 kr til at erstatte vaskemaskine, det rækker ikke engang til levering og montering.
Havde el on til at sætte min Clever…
Havde el on til at sætte min Clever boks op. Mathias kom og udførte et kanon stykke arbejde med et kæmpe smil og stor indsats bedre folk findes ikke
45 mn før aftalt tid blev er meddelt at…
45 mn før aftalt tid blev er meddelt at der sygdom og de ikke kom. 😡
Det regnede, hvem gider også at arbejde i regnvejr. Havde holdt fri fra arbejdet for at tage imod. 8 t spildt fridag.
Uhørt! Sender regning ved tilbudsgivning
Vi bestilte El:con til at afgive et tilbud på en simpel el-opgave. El:con tilbyder selv at komme og kigge på opgaven, og opgiver ingen forhåndspris på en alm. tilbudsgivning.
Nogle dage efter ringer El:con med et tilbud som er så svimlende dyrt, at det bliver et ‘nej tak’!
Det mest uhørte er at El:con 2 måneder senere fremsender en faktura på over 2.600 kr. for udført arbejde! Hvilket udført arbejde? Det eneste vi har modtaget er et tilbud.
Bondefangeri, svindel og humbug af værste kaliber! Vi har skrevet tilbage at vi nægter at betale deres uberettigede faktura og bedt om kreditnota, men hører intet! Vi har endda rykket for svar. Hold jer langt væk!
Velbetalt voksenlærling og sjusket forarbejde…
Efter 2 gange at have haft besøg af en af firmaets ældre medarbejdere (nu pensioneret) anmodede jeg endnu en gang om at de udførte lovpligtigt el arbejde for mig.
Der skulle trækkes 2 meter kabel fra en udendørs kontakt forbundet til 2 udendørs stik. Yderlige 4 m kabel fra sikringsboks til to lampeudtag. Desværre havde arbejdsbilen ikke de nødvendige dele, måtte afhentes. Samlet pris 6.916,65 DKr. 3 timer svendeløn og 3 timer voksenlærling (464,- plus moms). Tror det eneste lærlingen har fået ud af denne pædagogiske indsats var at det er en god ting at medbringe nødvendige rutineopgave, så man ikke bruger 2 kundetimer timer plus moms. I retfærdighedens navn er der refunderet 1½ time voksenlærling
Stol ikke på dem
Hvis man kunne skulle de ingen stjerner have. De vil sende os til inkasso selvom vi ikke er enige i regningen. Vi havde 2 ansatte ude som skulle sætte vores clever boks op. Vi havde fået lavet forarbejdet selv og min mand spurgte dem om der ville komme en ekstra regning fra dem af og det sagde de der ikke gjorde da det hele var klargjort til installation. Så sender de først en regning på 1200 kr hvorpå min mand påklager det da han jo ikke skulle betale noget. Derefter sender de en ny regning nu lidt mindre nemlig 800 kr. Min mand påklager den igen og hende der sidder i bogholderiet siger at de elektrikere der var ude hos os ikke kan udtale sig om hvad det koster og at vi skal betale. Vi som forbruger regner da med at håndværkere kan give en pris det har alle vores andre håndværkere kunne gøre og dem har man da kunnet stole på. Min mand får at vide at chefen vil ringe og han ringer aldrig og nu har vi fået trussel om inkasso. Man kan altså ikke stole på dette firma. Jeg er dybt rystet over at man kan behandle folk på den måde
Skulle have haft 0 stjerner hvis det…
Skulle have haft 0 stjerner hvis det var en mulighed. Elendige elektrikere der placerer alle stikkontakter i forskellige højder når de har fået at vide at alle skulle være samme højde. Udover det bliver man brændt af 4-5 gange og holder fridag for de kan komme og rette alle deres fejl de har lavet. De har mere travlt med at få deres penge end at lave deres arbejde korrekt. Og sp begynder de at true med inkasso. HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!
Meget dygtig kvindelig montør.
Ventede forgæves på montør, kom aldrig som aftalt.
Jeg kontaktede derfor administration igen og aftalte en ny tid.
Den kvindelig montør kom som aftalt og monterede min OK ladeboks til ug og kryds & slange. Jeg er meget tilfreds med monteringen. Hun fortjener 5 kæmpestore stjerner.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.