Fin service og det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt beløb, men blot at det kan man regne med.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk service! Forklarede tingene, så det var super forståeligt. Som tak for hjælpen bookede jeg min fremtidige el-leverandør via Elberegner.dk. Så får de nemlig lidt ekstra fra leverandøren.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var en absolut fornøjelse at tale med Daniel - vidende om industrien og produkterne, og villig til at dele ud af sin erfaring. Jeg vil klart anbefale at bruge dem.
Yritys on vastannut
Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.
Aarhus C, 8000, Klosterport 4F, Tanska
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Største anbefaling!
Jeg har brugt elberegner og jeg kan kun sige, at det fungerer!
Jeg er meget tilfreds med den givne sammenligning og processen frem mod det.
Der skal lyde en betydelig anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Elberegner
Det er super godt at i laver alt det arbejde med at finde de gode priser

Vastaus yritykseltä Elberegner
Jeg er kun interesseret i at få den bedste pris, hvor I går alt for meget op i om det er "grøn" strøm, intet kunne interessere mig mindre.

Vastaus yritykseltä Elberegner
Siden giver et meget godt overblik af mulige udbyder af el med priser og optioner (fx ingen bindning, flex).
Jeg fik valgt den udbyder jeg fandt bedst for mit behov! Mange tak.

Vastaus yritykseltä Elberegner
kan godt give 4 stjerner for den endelig oversigt.
Men giver - 3 for at få resultatet skal du indgå en aftale om at få markedsførte deres nyheder, det er dog den groveste form for forretning moral jeg har set længe.
At man skulle få den rette beregning fandt jeg ud af da jeg have indtastet og ikke valgt at få nyheds brev, kunne jeg se at der var noget der ikke stemte, kontaktede Elberegner. Og efter en del frem og tilbage fandt de ud af at jeg IKKE have valgt nyhedsbrev, og derfor fik listet de forkerte priser og forkert Transportør.
Fik denne mail:
-----------------------------------------
Hej igen
Det er desværre ikke muligt at få den fulde effekt af beregneren, hvis du ikke fuldfører alle trinene – og det forklarer, hvorfor du ikke får vist de korrekte priser, som jeg gør.
Du kan dog altid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails fra os Men det er naturligvis helt op til dig.
God dag 😊
Maria Stockfleth
Marketing Koordinator
NO WAY skrev jeg tilbage og gik ind og gik det igennem og brugte deres egen mailadresse til at komme igennem. Og fik så noget brugbart. 😂
Så nu er de meldt til deres egen nyhedbrev.
Tak for svaret og en god konspondance
Men at man tilmelde sig et nyhedsbrev for at få den fulde oplevelse, er ikke på sin plads.
Lidt hen af at du kan ikke komme på bussen hvis du ikke har røde bukser på. 🤣
Hav en pragtfuld dag.
Tak for update 💪 det virker seriøst.
Hæver stjerner

Vastaus yritykseltä Elberegner
jeg fik hvad jeg ledte efter

Vastaus yritykseltä Elberegner
At jeg ikke blev kimet ned af diverse sælgere.

Vastaus yritykseltä Elberegner
Billigste selskab er desværre ikke anbefalelsesværdig, har haft dem (uigennemsigtige regninger). Prøver nu nr 2: Go`Energi som mine forældre også har og er tilfredse med.

Vastaus yritykseltä Elberegner
Nemt at bruge og til at få de gode tilbud

Vastaus yritykseltä Elberegner
Er de ikke relevante for alm. forbrugere eller vil de ikke betale jer ?

Vastaus yritykseltä Elberegner
Det gav et god indblik i priser. Jeg er af den opfattelser at der mangler en gennemgående standartisering. Selskaberne burde skulle opgive deres priser ud fra en fælles formular og det skulle være med samme ordvalg for deres ydelser. PT er det alt for svært at gennemskue, i hvert fald for mig - tak

Vastaus yritykseltä Elberegner
Hurtigt besvarelse på spørgsmål på mail.
Præcise svar.
Lige det jeg have brug for.

Vastaus yritykseltä Elberegner
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.