Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Näytä lisää

Fantastisk service! Forklarede tingene, så det var super forståeligt. Som tak for hjælpen bookede jeg min fremtidige el-leverandør via Elberegner.dk. Så får de nemlig lidt ekstra fra leverandøren.... Näytä lisää

Det var en absolut fornøjelse at tale med Daniel - vidende om industrien og produkterne, og villig til at dele ud af sin erfaring. Jeg vil klart anbefale at bruge dem.

1. Hintavertailusivusto

Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Forklarede tingene, så det var super forståeligt.

27. huhtikuuta 2026

Hej Dorthe.

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt det hjalp dig til bedre forståelse og valg af elleverandør.

En fornøjelse

27. huhtikuuta 2026

Hej Simon.

Tusind tak for anbefalingen, og dejligt at høre du havde en god samtale med min kollega Daniel. Jeg håber du blev lidt klogere på dit valg :-)

God oversigt

21. huhtikuuta 2026

Hej Mads.

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Jeg er glad for du synes om vores oversigt.

Morten fra Elberegner.dk

Fin service og det eneste jeg godt…

Fin service og det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt beløb, men blot at det kan man regne med. Men dejligt at kunne få hjælp til at navigere i et mildest talt forvirrende marked, men mange udbydere.

14. huhtikuuta 2026

Hej Nanna.

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Dejligt at du er glad for vores service. Dit indspark er noteret og taget med videre til viderudvikling af vores platform :-)

Morten fra Elberegner.dk

Det var let og hurtigt at finde et nyt tilfredsstillende el selskab. Og nemt at skifte. Tak!

10. huhtikuuta 2026

Hej Elena

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Jeg er glad for at læse, at du hurtigt fandt et nyt elselskab via vores service.

Nicoline fra Elberegner.dk

Nemt hurtigt og ligetil.

Nemt hurtigt og ligetil.

25. maaliskuuta 2026

Hej :)

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk og de fem stjerner.

Vi håber, du får glæde af vores service igen en anden gang.

Elberegner.dk

Perfekt

Elbergner er et yderst troværdig redskab. Det giver et helt oprigtig resultat, der betyder at du får det mest troværdige el-selskab i forhold til din husstands el forbrug.

12. maaliskuuta 2026

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Vi er så glade for at læse, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Rigtig god weekend!

Med venlig hilsen Nicoline fra Elberegner.dk

Hurtig beregner og hurtig besked mm

8. maaliskuuta 2026

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Jeg er glad for at læse, at du fik en hurtig beregning via vores service.

Jeg er lidt nysgerrig på, hvordan vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne. Hvis du vil uddybe, hvordan vi kan forbedre vores service, så vi kan opnå 5 stjerner, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@elberegner.dk. :)

Rigtig god dag!

Formidabel service.

Jeg havde faktisk fået et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfælde Elberegner.dk på nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbød så en telefonsamtale. Herfra har jeg kun positivt at sige om Elberegner.dk. Har indtil nu fået en formidabel service og vejledning af Nikolaj til valg af selskab, og endda uden beregning. Oveni hatten kontaktes jeg om 5-6 måneder hvor vidt det stadig er fordelagtigt eller om der skal skiftes.

24. helmikuuta 2026

Hej Jette

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner af Elberegner.dk. Vi er glade for at læse, at du havde en god oplevelse og en god samtale med Nikolaj.

Elberegner.dk

Jeg kan kun varmt anbefale Elberegner.

Jeg kan kun varmt anbefale Elberegner. Det er nemt og overskueligt. Du kan se priser på strømmen time for time, og du kan finde det elselskab, som du synes passer dig. Fortsæt det gode arbejde. På forhånd tak, Frank.

26. helmikuuta 2026

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med Elberegners forskellige services.

Vi forsætter - tak!💪🏼

Rigtig god fredag til dig.

Gode informationer

21. helmikuuta 2026

Hej Finn

Tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Vi er glade for at læse, at du fandt god information på hjemmesiden.

Rigtig god dag.

Med venlig hilsen Nicoline fra Elberegner.dk.

Jeg fik seriøs og kompetent hjælp til…

Jeg fik seriøs og kompetent hjælp til at finde det rigtige elselskab

19. helmikuuta 2026

Hej Vibeke

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores service. Vi er glade for at læse, at du oplevede at få den rette hjælp til at finde et nyt elselskab.

Med venlig hilsen Elberegner.dk

Elberegner anbefaler noget der kan blive dyrt

Elberegner anbefaler os "OK højt forbrug", men glemmer lige at oplyse at spottillæg stiger 150% (til 10 øre) for det forbrug der overstiger 15000 kWa, som vi i høj grad overstiger, da vi har stort hus med elvarme og netop derfor "højt forbrug". Hvis vi valgte denne løsning, ville det koste os flere tusinde kroner ekstra om året. Og da abn. stiger med kr. 20,00 pr. måned, så skal man mindst bruge 6000 kWa for det ikke skal blive dyrere. Husk at regne på alle tilbud, og husk at læse al det med små bogstaver.

19. helmikuuta 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse og for at gøre opmærksom på problemstillingen.

Du har helt ret i, at OK opkræver et ekstra tillæg, hvis forbruget overstiger 15.000 kWh årligt. Netop derfor har vi tilpasset vores beregner sådan, at produktet automatisk frasorteres, hvis det indtastede forbrug ligger over denne grænse - så vi ikke risikerer at fremhæve en løsning, der i praksis kan blive dyrere.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@elberegner.dk, hvis du har forslag til yderligere forbedringer af vores visning. Vi bestræber os altid på at levere en brugbar sammenligning for vores besøgende, og vi sætter pris på feedback, der kan gøre os endnu bedre.

Vi håber, at du vil genoverveje din vurdering af vores service på baggrund af dette.

Med venlig hilsen Nicoline fra Elberegner.dk

Jeg fik hjælp til at skifte elselskab-…

Jeg fik hjælp til at skifte elselskab- til det billigste på markedet lige nu. Super god servicemedarbejder-alt på plads efter samtalen.Min 500 kr i besparelse om året.

5. helmikuuta 2026

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk. Vi er glade for at læse, at du fik en god snak med vores medarbejder. Vi håber, du bliver glad for din nye elaftale.

Rigtig god dag.

Med venlig hilsen Nicoline fra Elberegner.dk.

Super god oplevelse nemt at navigere i

Super god oplevelse nemt at navigere i

28. tammikuuta 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner. Vi er glade for at læse, at du havde en god oplevelse med vores service.

Nemt at forstå

Nemt at forstå, nemt at vælge den elselskab som bedst passer mine behov.

24. tammikuuta 2026

Hej Elzbieta

Tusind tak for din anmeldelse af Elberegner.dk.

Vi er glade for at høre, at du oplever vores sammenligning som nem at forstå - og at den har gjort det lettere for dig at vælge det elselskab, der passer bedst til dine behov.

Håber du får en dejlig dag.