Fin service og det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var information om alle de ekstra udgifter der kommer oveni i "standard" installation, ikke et eksakt beløb, men blot at det kan man regne med.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk service! Forklarede tingene, så det var super forståeligt. Som tak for hjælpen bookede jeg min fremtidige el-leverandør via Elberegner.dk. Så får de nemlig lidt ekstra fra leverandøren.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var en absolut fornøjelse at tale med Daniel - vidende om industrien og produkterne, og villig til at dele ud af sin erfaring. Jeg vil klart anbefale at bruge dem.
Yritys on vastannut
Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.
Aarhus C, 8000, Klosterport 4F, Tanska
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
God hurtig og gratis beregning af tilbud.
Det er mega nemt. Jeg vil spare over 700,kr om året
Fantastisk og uvildig service af Elberegner.dk og Tusind tak til
Nicoline Høgh Stoubæk 🤗🤩👍
jeg fik hurtigt et kvalificeret svar, som jeg kunne bruge 👍🏻

Vastaus yritykseltä Elberegner
Jeg sendte elberegner min elregning, og dagen efter sendte de en mail, og det viste sig at jeg kunne spare over 8.000 om året. Det gik hurtigt, og mailen var saglig, personlig og uforpligtende. Tusind tak!

Vastaus yritykseltä Elberegner
Hurtig klar besked - kan meget anbefales

Vastaus yritykseltä Elberegner
Vil klart anbefale elberegner.
Jeg indsendte min elregning, og fik 4 forskellige tilbud retur, som var billigere et mit nuværende.
Jeg fik svar på under 24 timer, og tjenesten er gratis!
Fem stjerner herfra!
Super side der meget brugervenlig og som virkelig har sparet os for mange penge. Stor anbefaling herfra!
Super nemt. Man skal bare lige finde sin elregning, og uploade den og så får man tilbud med besparelser. Fedt.
Elberegner har hjälp mig så mycket att jag inte nog kan tacka dem. Rekomenderar alla att vända sig till Elberegner i tider när elpriserna stiger