Ogólnie sam sposób składania wniosku o pożyczkę jest bardzo proste i szybki i przejrzysty. Natomiast spłaciłem trzy raty szybciej w twoją pożyczkę i od 10 dni nie mam informacji o zwrocie. Napisałem w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Utrudniony kontakt. Brak odpowiedzi na e-mail , brak odbierania telefonu na infolinii. Czekam jeszcze na zwrot kosztów z tytułu wcześniejszej spłaty, ponieważ pożyczka została spłacona przed terminem.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kiedy mój remont utknął w połowie – ściany pomalowane, ale podłoga… dramat! – myślałam, że marzenie o pięknym mieszkaniu musi poczekać. Aż trafiłam na Ekassa. Kilka kliknięć, przejrzyste warunki, b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mój wniosek został w przeszłości odrzucony, ale teraz został zatwierdzony. Skontaktowałem się z nimi, wyjaśniając, że nie mogę dodać NIP i przedstawiłem moją obecną sytuację jako pracownika i osoby sa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ekassa to nowoczesny serwis finansowy, który zapewnia szybki dostęp do środków online — bez zbędnych formalności i bez ukrytych zapisów. Ekassa oferuje dwa kluczowe rozwiązania: • krótkoterminowe pożyczki dla osób prywatnych, • finansowanie dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą. Każda osoba korzystająca z serwisu traktowana jest indywidualnie — jako partner, który potrzebuje szybkiego i realnego wsparcia finansowego. W ramach oferty Ekassa zapewnia: • decyzję kredytową nawet w 15 minut, • możliwość przedłużenia terminu spłaty, • brak konieczności przedstawiania zaświadczeń o dochodach, zabezpieczeń czy poręczycieli. Zaufanie klientów potwierdzają opinie: średnia ocena w Google wynosi 4,1⭐, a na Trustpilot 4,1⭐
Nowogrodzka, 31/lok. 324, 00-511, Warsaw, Puola
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jedna z najgorszych firm pozyczkowych. Spoznij sie jeden dzien a masz setki telefonów, maili, smsòw (twoje imie) pilnie oddzwoń. Nie wspomne wiadomości na kazdym mozliwym komunikatorze typu whatsapp,telegram etc. Z zastraszaniem o komorniku.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Świetna strona - wydaję się prosta, a zawiera najważniejsze funkcje, takie jak spłata natychmiastowa, spłata konkretnej raty, dostęp do dokumentów po jednym kliknięciu. Brak odnośniķów w każdym miejscu typu "weź pożyczkę" oraz poukrywanych funkcji.
Miałem kiedyś pożyczkę, gdzie na stronie widniała informacja o nieobsługiwaniu szybkich przelewów. Ale sms przychodzący w ostatnim dniu link do takiej płatności już zawierał.
Tutaj klient jest szanowany i od razu ma do dyspozycji wszystkie narzędzia do spłaty.
Pełna wygoda bez brudnych zagrywek.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Bardzo trudno jest się z Państwem skontaktować telefonicznie, a dokładniej z konsultantem. Dobrze że jest kontakt e-malowy, choć na odpowiedź trzeba poczekać 2 dni. Pozdrawiam.
Wszystko przebiegło sprawnie. POLECAM

Vastaus yritykseltä Ekassa
Super firma, szybko i sprawnie przyznana pożyczka.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Dziękuję za udzielenie pożyczki i za miłą obsługę i szybkie jej udzielenie.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Łatwość spłaty, klarowne raty, wszystko widoczne w panelu.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Trustfulness and quick fair decision Will share with it among my friends Glad a lot

Vastaus yritykseltä Ekassa
Warunki na tle innych parabanków są dosyć dobre. Nie ma zawyżonych kosztów pozaodsetkowych. Rozliczenie całości też prawidłowe. Jedynie kontakt bardzo słaby. Nie ma infolinii, a na odp. trzeba poczekać parę dni. Ekassa zmieniła na przełomie roku nr konta do wpłat nie informując klientów, którzy wpłacali na wcześniejsze, a potem z uwagi na zaległość (niezawinioną) dosłownie po jednym dniu dzwoniła bardzo niemiła windykacja. 40 telefonów na dzień i to akurat w okresie świąteczno-noworocznym. Także generalnie kontakt i obsługa klienta fatalna. Cała reszta ok.

Vastaus yritykseltä Ekassa
merytoryczne i szybkie procedowanie wniosku
pożyczkowego z pozytywną decyzją i natychmiastowym przekazaniem środków na mój rachunek.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Jako jedna z nielicznych firm, która załatwia sprawę pożyczki szybko, uczciwie i solidnie. na decyzję nie trzeba czekać godzinami.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Fachowa obsługa, przejrzyste zasady i szybka weryfikacja

Vastaus yritykseltä Ekassa
Jedyne co mi nie pasuje to harmonogram szkoda ze np płatność nie jest do 12 dnia każdego miesiąca a nie co miesiac w inny dzien. Co do reszty odestki itd. nie ma wiekszej różnicy miedzy zwyczajnymi bankami.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Witam. Pożyczka spłacona po dwóch miesiącach i na dodatek za dużo. Brak zwrotu i nie ma kontaktu. Proszę o odpowiedź

Vastaus yritykseltä Ekassa
W życiu nie spotkałam się z tak bezczelną obsługą klienta. Infolinia do dno!! Jestem klientem ekassa z racji, że w najbliższym czasie będę się znajdować w szpitalu spłaciłam dwie najbliższe raty. Niestety system zaksięgował jedną ratę na marzec 2025 a drugą na luty 2028!!! Podczas rozmowy z konsultantką Pani stwierdziła cytuje, "że ich to nie obchodzi i mają to gdzieś" następnie rzuciła słuchawką! Nigdy więcej współpracy z tą firmą która w taki sposób traktuje swoich klientów! Infolinia i obsługa klienta to wizytówka firmy moi drodzy najwyraźniej tej firmie konsultantki które traktują klientów jak śmieci nie przeszkadza.

Vastaus yritykseltä Ekassa
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.