Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Näytä lisää

EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Näytä lisää

Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Näytä lisää

Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyörien tukkumyynti
  3. Pyöräilytarvikkeet

Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.

4,8

Venlig hilsen
Vera Larsen

3. huhtikuuta 2025

Hej Vera
Hvor er det dejligt, tusind tak for din fine anmeldelse!

Fede cykler

Fede cykler, og altid god service - også efter købet.

15. huhtikuuta 2025

Hej Per
Dejligt at høre! Tusind tak for din anmeldelse!

Hurtig levering

Hurtig levering. Varen korrekt som ventet

31. maaliskuuta 2025

Hej Mikael
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det Snyder,

Når eFuture.dk skriver,
Landsdækkende service.
Du kan ikke bare få din cykel lappet.
En lapning med ny slange,
samt hent & bring,
koster 600 kr. hos eFuture.
Men eFuture vil ikke kun lappe din cykel, de vil også lave service.
Og så er prisen pludselig en helt anden, 1100 - ca. 2000 kr.
Det lyder godt, når eFuture skriver, Landsdækkende Service.
Det er bare ikke hele sandheden.

Mange "almindelige" cykelhandlere, vil ikke have noget at gøre med fatbike's.
Så tænk over det,
inden at du køber en fatbike hos eFuture.dk

Hej Emil [Efuture.dk].
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Det har intet med service/hvor meget min cykel har kørt.
Min cykel var punkteret,
og jeg ville bare have den lappet.
Det ville Efuture.dk IKKE.
I ville ikke kun lappe cyklen,
så skulle der også laves service,
som ville koste mellem 1100 - ca. 2000 kr., det skrev du [Emil] til mig.

Efuture.dk
VIL IKKE KUN lappe en cykel.
Kunne jeg selv have taget slangen ud, så havde jeg også selv lappet cyklen.

Så eFuture.dk's
Landsdækkende service 👎.

eFuture.dk
Vil IKKE lave alt,
der kan være galt med deres cykler. eFuture.dk vil i hvertfald ikke kun lappe din cykel, hvis du skulle være så uheldig at punktere.
Og hvad andet, vil eFuture.dk
ikke kun lave ?.

Og Emil,
Jeg brokker mig ikke over prisen,
for hent & bring.
Men derimod over at i vil bestemme,
hvad der skal laves.
Jeg ville bare have min cykel lappet.
I [eFuture.dk] ville ikke kun lappe min cykel, skrev du til mig.

Så eFuture.dk's
Landsdækkende service,
den giver jeg ikke meget for.
Ellers gør opmærksom på,
at i IKKE kun vil lappe cykler m.m.

4. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk

Hej Dann. Jeg kan ikke finde nogen specifik service ordre på dig, kun dit køb af en cykel i 2022. Det er korrekt at det vil koste 250KR for afh. og lev. + punktering vil koste 350KR. Så ja det koster 600KR at vi kører til Sjælland, henter din cykel, skifter slange og leverer den igen.

I dit tilfælde har du ikke fået service, derfor anbefaler vi i samme forbindelse et service. Prisen for service er 499KR. Det er kun dyrere, hvis man skal have skiftet dele osv. og det er altid kilometertallet og slid der afgør det. Har man kørt over 3-4.000KM siden man fik et service sidst, kan det være at kæden, frikrans eller bremseklodser skal skiftes.

Vi har siden 2022, hvor du købte din cykel, givet en 3 års garantiperiode på vores batterier, hvis man kommer til service med cyklen - derfor vil vi selvfølgelig gerne lave det service, og det er også de fleste kunder der ønsker det.

Hvis du stadig har brug for, at vi hjælper dig, vil vi gerne gøre det uden service også i det her tilfælde. Men vi undrer os over, at du ikke vil have et service på en 3 år gammel cykel, hvis ikke den har fået det endnu, og du ikke kan få andre cykelhandlere til at hjælpe. Derfor denne anbefaling fra vores side.

Ellers tak for din anmeldelse, som vi da håber vi kan få højere op.

______
Opdateret:
Landsdækkende service betyder, at vi laver service i hele landet, der står ikke landsdækkende lapninger. Derfor må du også se sagen fra vores side, når kunder forespørger på punkteringer.

600 + 499 giver rigtig nok ca. 1100KR. Den pris indeholder, at vi kører til Sjælland fra Esbjerg, henter din cykel, ordner punkteringen ved at skifte slangen, laver et service, så du får længere garantiperiode på dit batteri, og derefter leverer den igen. Det synes vi ikke er dyrt, taget i betragtning af, at vi kører over 1200KM i alt i denne forbindelse. Afh. frem og tilbage (600KM) og levering igen frem og tilbage (600KM) + vi skal over broen fire gange i alt.

Til info har vi lige leveret en cykel med fragtmand til Ærø, som godt nok er en ikke-brofast ø - men det tog fragtmanden 3.000KR for, og det er kun for én levering.

Det er svært for os at se, hvordan det kan være snyd. Tværtimod vil en økonom nok sætte spørgsmålstegn ved, hvordan det overhovedet kan hænge sammen økonomisk for os, men det er netop en service, vi har valgt at tilbyde.

Held og lykke fremover - Mvh. Emil

I er super til hurtig levering 🤗

I er super til hurtig levering 🤗
Jeg købte en Komfort Sadelpind med Affjedring og den er det bedste jeg har købt længe. Slut med at få stød i ryggen når man køre over bump med 25km/t den kan anbefales til alle cykel ejere.
Tak til jer for at have sådan et kvalitets produkt. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk

Tak for den fine anmeldelse Peter!

Hurtig og god service.

Har bestildt dele til min mini, og de kom med det samme.

11. maaliskuuta 2025

Hej Helge
Det er vi glade for, tusind tak for din anmeldelse!

26. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget!
Mvh Alberte / EFUTURE

Sidst i Januar var jeg ved EFUTURE for…

Sidst i Januar var jeg ved EFUTURE for at bestille min første elcykel. Jeg fik en gennemgang af flere modeller, endte med at købe en eMini Low. Cyklen skulle først samles på deres værksted, så der gik nogle dage inden jeg kunne hente cyklen. Da jeg hentede cyklen blev den gennemgået fra a til z for at sikre at udstyret var som aftalt. Det er virkelig en skøn cykel, som bare køre perfekt. Et firma som har styr på det hele og som jeg kan anbefale hvis du skal købe en kvalitets elcykel.

17. helmikuuta 2025

Jeg ved at jeg vil blive svinet til i…

Jeg ved at jeg vil blive svinet til i besvarelsen, men jeg bliver nødt til at komme af med min mening. Jeg købte en brugt e-boss og var rigtig rigtig glad for den bare ved at kigge på den. Jeg ville gerne have den til service så den kunne komme helt op på tæerne. Cyklen blev hentet og afleveret ikke mange dage efter på en lørdag morgen. Kædeskærmen havde fået ridser fordi cyklerne stod lidt klemt i bilen, men det lever jeg med. Jeg havde fortalt om 2 ting der ikke virkede ved cyklen, odometeret virkede ikke og gearvælger pilen flyttede sig ikke. Ikke noget af det var lavet. Kæde og tandhjul var derimod skiftet, men det var vel nødvendigt vil jeg tro. Første gang jeg skal lade cyklen efter service går det helt galt, der står en stor gnist og det ryger. Ladestikket er smeltet og der er ikke liv i skærmen. Stikket var ikke sat til, så det var ikke derfor. Da jeg ringede til efuture fik jeg bare at vide at det var min egen skyld, jeg måtte aldrig have elektronik ude og faktisk skulle jeg altid tage batteriet af når jeg ikke cyklede. (Vores cykler står i en tør carport) Vi har begge haft elcykler i 10 år plus, og aldrig har vi oplevet problemer med det, og er det en viden alle med elbil mangler at vide? Jeg ser mange steder at laderen hænger på muren. Hvad der gik galt ved jeg ikke, men der var ingen hjælp at hente hos Efuture, kun prisen på forskellige reparationer. Vil nogen købe en defekt e-boss?

Update d 7 februar
Jeg gider ikke diskutere gennem Trustpilot, men jeg bliver nødt til at knytte et par kommentarer til dit svar.
Det er ganske korrekt at alle mine anmeldelser er en-stjernede, undtagen dem der er med 5 stjerner selvfølgelig, ligesom jeres firma kun har 5-stjernede, pånær dem der ikke er 5-stjernede. Utroligt hvis den samlede gruppe på FB stod bag jer, der er kun omkring 240 medlemmer og de er ikke ret aktive og desuden blev mit opslag fjernet efter mindre end 1 time, men det er da muligt. Da vi snakkede i telefonen spurgte du hvad i skulle have gjort for at gøre mig tilfreds, og ved du hvad, istedet for at remse op hvad hver ting kostede, kunne du måske have sagt noget i retning af at hvis jeg bestilte afhentning af cyklen skulle i se på cyklen og give mig en fair pris på reparation. Jeg forventer ikke at i gir noget gratis, men du kunne da godt se på cyklen inden du remser hver ting op i kroner og øre. Go dag..Vh Klaus
Beklager, jeg har ikke set opslaget på fb og jeg har meldt mig ud af gruppen

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk

Hej Klaus. Jeg har vedhæftet dig det svar jeg sendte dig inde i gruppen også, som du sidenhen har meldt dig ud af - måske blev du fornærmet over, at medlemmerne i gruppen var enige i vores svar og ikke i din fremstilling? Efterfølgende er dette opslag i hver fald kommet, og det må vi jo tage med oprejst pande. Interesserede kan læse nedenstående svar og selv vurdere sagen. Men det er tankevækkende at læse dine andre anmeldelser på virksomheder også, og det anbefaler vi alle andre der læser med også at gøre. Det giver et mere helstøbt billede af situationen og af personer, som kun bruger denne platform til egen vindings skyld, og finder på ting i deres skriv, som er decideret løgn.

"Hej Klaus. Her er lidt kontekst til alle dem der læser med:
En oplader til en elcykel er lavet til indendørs brug, den er hverken IP rated til opladning udenfor og kan ikke klare fugt.
Det står mange steder i manualen også. Der er desuden blæser i opladeren, og gennem blæser indtaget er der direkte adgang til alt elektronik i en oplader. Derfor kan vi selvfølgelig på ingen måde anbefale at opbevare en oplader udenfor, for derefter at sætte den direkte i elcyklen udenfor også. Ligesom en almindelig computer oplader heller ikke kan klare at ligge ude over længere tid, og så sætte den direkte i en computer og oplade den udenfor.
At den lige har været til service er altså underordnet i dette tilfælde, alle her i landet ved hvor fugtigt det er konstant i denne årstid, og fugt og elektronik har aldrig været en god kombination.
På trods af dette, vil vi stadig gerne hjælpe dig med cyklen fra 2019, ligesom jeg også sagde i telefonen. Men jeg er da også interesseret i at høre, hvad du havde forventet i det her tilfælde? Synes du, at vi skal dække omkostningerne, fordi vi har lavet et service på de mekaniske dele fornyelig? For det virker oppe i vores hoveder ikke fair, og det er egentlig altid det, vi prøver at være her hos EFUTURE. "

Til info, er en elbil lader jo lavet til opladning udenfor, men det er jo ikke en elbil lader du har, det er en oplader til en elcykel.

Update:
Klaus du lyver jo? Opslaget er ikke fjernet og ligger stadig i gruppen. Det er netop aldrig blevet fjernet. Der er omkring 500 mennesker i gruppen til info, så find lige brillerne frem.
Selvfølgelig havde vi givet dig et prisoverslag på hvad reparationen havde kostet, men du spørger mig jo direkte på telefonen, hvad sådan en oplader koster, da vi snakker sammen. Så hvordan skal jeg vide, at du ikke kan klare at høre hvad tingene koster, når du direkte spørger om dem?

Danmarks bedste service

Danmarks bedste service - kan kun sige hvis man ikke køber sin nye el-cykel her og eller hvis man ikke får lavet sit service her.
Så snyder man ganske sig selv for Danmarks bedste service - hurtig - effektiv - meget farvorabel pris - meget nutidigt og professionelt firma - absolut top karakter herfra - jeg bor på Sjælland får hentet og bragt cyklen til og fra Esbjerg for at få den serviceret for kun 250kr i transport - det findes ganske enkelt ikke lettere eller billigere.
😃 jeg er en meget tilfreds kunde både med cyklen, service og total oplevelse . Det kunne 99% af alle danske virksomhedder sku tage ved lærer af.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk

Hold da op en flot anmeldelse Hans. Mange tak for den - det er vi virkelig glade for at høre. Vi er glade for at have dig som kunde!

6. tammikuuta 2025

Tak Flemming ✔️ Mvh. Emil / EFUTURE

de har det fedeste cykler og en kanon…

de har det fedeste cykler og en kanon service. altid hyggelige atsnakke med om.cykler generelt..

10. tammikuuta 2025

Hej Ricky
Tusind tak for anmeldelsen!
Det betyder meget 😃