Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Näytä lisää
EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Näytä lisää
Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Näytä lisää
Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Näytä lisää
Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.
Stenhuggervej 23, 6710, Esbjerg V, Tanska
- info@efuture.dk
- efuture.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hurtig hjælp med hvad manglet til min…
Hurtig hjælp med hvad manglet til min cykel Samt hurtig levering God service

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Hurtig ekspedition og hurtig svar på…
Hurtig ekspedition og hurtig svar på spørgsmål.

VÆRD AT BESØGE.
Fantastisk service, vejledning og betjening af førstegangs købere af elcykler.
Det var rigtig rart og både jeg og min hustru vil varmt anbefale at tage turen til Esbjerg og besøge EFUTURE, hvis man går med tanker om anskaffelse af elcykler.
Efterfølgende klares service ved afhentning og levering af cykler på ens egen bopæl, for 250 kr.
Fra os er der ubetinget 5 stjerner.

Super go service
Super go service
Go forklaring på reparation
Altid venlig når man taler med dem

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Fantastisk service og fantastiske el-cykler
Helt fantastisk service og fantastiske el-cykler - vi cykler til alt i nærområdet og nyder det

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Super god service flinke mennesker og…
Super god service flinke mennesker og handle med
Service bare top

Pi$se god service!💪💪😊
Holda op hvor er det bare god service. man kommer ind og bliver taget godt imod. de hjælper dig med alle dine problemer, og giver deres mening på om tingene passer til din kørestil og behov.
5/5 der er bare pi$se god service! 💪
Tusind tak Efuture 😊

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Virkelig gode råd og betjening for en…
Virkelig gode råd og betjening for en måned siden hvor jeg købte min nye Emilies automatik. Har siden kørt godt 600 km på den. Og må sige den kører fantastisk.

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Så e,future på YouTube gode film.
Så e,future på YouTube gode film.
Besøgte firmaet rigtig god oplevelse, bestilte 3 hjul fatcykel som blev leveret som aftalt. Rigtig god service og vejledning

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Et super godt køb af en fantastisk…
Et super godt køb af en fantastisk cykel. Jeg har nu haft min trehjulede cykel i en måned og lært den at kende og oplevet en rigtig flot opfølgning og service fra Efuture, der gør det trygt at være kunde hos dem. Kan varmt anbefales.

Fantastisk
Vi købte 2 Emile automatic sidst i juni og har ikke fortrudt et sekund 😃 vi fik en super betjening både da vi købte og senere da vi hentede dem.
Det er dejlige cykler og vi skulle have købt for længe siden.

Super service
Fik en super god service og alt var perfekt

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Det er jo umuligt at fremhæve noget…
Det er jo umuligt at fremhæve noget specifikt, i forbindelse med køb af en Emiles Automatic, samt efterfølgende køb af taske. Alt fungerede. Så alt i den butik er bare ok.

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Jeg fik hvad jeg bestilte og kun…
Første Vurdering: 4 stjerner
Jeg fik hvad jeg bestilte og kun halvanden dag efter, blev det leveret, virkelig imponerende.
Lille note til når i sælger cykelslanger kan i ikke enten pakke slangen ind i noget så den ikke bare flyder i papkassen og potentielt bliver skåret i med hobbykniv fordi der ikke er noget klistermærke der siger du ikke skal bruge hobbykniv. Eller bare sætte klistermærke på.
Så synes jeg også det var mærkeligt man ikke fik original emballage for slangen med, men det er første gang jeg har købt en cykelslange, så måske er det normalt. (svar: Miljøvenlighed, det fedt)
2. Vurdering: 5 stjerner
Jeg har fået en ny hobbykniv som kan rumme mine kompetencer. Virksomheder der svarer anmeldelser er blandt de absolut bedste. Den punkterfrie-cykelslange jeg fik fra jer har været så nødvendig og holder stadig. I havde fået 6 stjerner hvis jeg kunne.
God Påske.

Super positiv oplevelse.
Super positiv oplevelse.
Lige fra køb i butik, til levering på hjemmeadressen.
Ingen dumsmarte sælgere. Ikke noget blev prakket på, men fik en reel snak om tingene. Ikke noget med at købe det dyre, hvis ens behov kunne dækkes af en billigere vare.

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk
Super god vejledning og gennemgang af…
Super god vejledning og gennemgang af produkt og god service og handel 💪