Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Näytä lisää

EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Näytä lisää

Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Näytä lisää

Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyörien tukkumyynti
  3. Pyöräilytarvikkeet

Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Super !

Det er anden gang, jeg har købt en cykel fra eFUTURE, og jeg tror, ​​det siger det hele. Tak til Emil og hele teamet bag dig!

1. maaliskuuta 2026

God service

God service, fair priser, super hurtig levering. Jeg meget glad for Efuture. Hvis det er muligt at slide cykelerne op skal jeg have en ny fra Efuture. 10/10 anbefaling

3. helmikuuta 2026

Det er altid en fornøjelse at have…

Det er altid en fornøjelse at have EFuture som værksted,
Cyklen bliver afhentet ved færgen og leveret ved færgen når den er færdig.
Det er godt nok blevet dyrt,men hellere betale end at cykle i Esbjerg

2. helmikuuta 2026

Hej Jan
Tak for din anmeldelse - det er godt at høre!

Den bedste cykel

Det er min kone som har købt cykel 1 og 2 ved jer.. og vi er helt vilde med jeres cykler.
Servicen er helt i top...og når vi snakker med Emilerne så er de bare flinke og rare.

16. tammikuuta 2026

Hej Henrik
1000 tak for din anmeldelse, det betyder meget!
Mvh Alberte / EFUTURE

Jeg er super tilfreds med min ordre.

Jeg er super tilfreds med min ordre.
Jeg bestilte en skive silencer, kæde spray.
Bestilte også 2 stænklapper som endte med at være 4, på hjemmesiden stod der ikke noget om at man bestilte et par eller om det var pr. Stk, men så har jeg et ekstra sæt hvis de andre går i stykker.

Kan klart anbefale Efuture og vil til en hver tid bruge jer igen.

13. tammikuuta 2026

Hej Niclas
Det er jeg rigtig glad for at høre – tusind tak for din anmeldelse.
Vi er formentlig kommet til at pakke to stænklapper for meget til dig, men så har du heldigvis et ekstra sæt, hvis de andre en dag skulle få brug for udskiftning 😊
Mvh Alberte / EFUTURE

Skal du have en ny cykel ?

Skal du have en ny cykel? Så er EFUTURE.dk det rigtige sted at bruge dine penge. Det funger 110% på alle områder.

21. tammikuuta 2026

Hej Claus
Det gør os meget stolte og glade - tusind tak for din anmeldelse :-)

Bestilte barnestol på nettet

Bestilte barnestol på nettet. Hurtig levering.

15. joulukuuta 2025

Hej Hanne
Godt at høre!
Tak for din fine anmeldelse :-)

Den fedeste cykle.

Vi var nede og prøve forskellige cykler.
Bjørn var utrolig hjælpsom og svarede på alle vores spørgsmål. Vi endte med at købe 2 stk. Emini low GT40.
Det er den fedeste cykel.
Vi bruger den rigtig meget.
Vi er glad for vi valgt at købe ved Efutur.

16. marraskuuta 2025

Hej Connie
Super godt at høre, tusind tak!
Jeg hilser Bjørn :-)

Lynhurtig service

Lynhurtig, venlig og kompetent service og forsendelse.

17. joulukuuta 2025

Hej Fjordor
Godt at høre!
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget :-)

Rigtig fin service

Jeg har købt min cykel brugt, den er et år gammel og har ikke kørt ret meget. Jeg tog ud til butikken og blev flot modtaget og cyklen fortsatte i samme garanti. Jeg blev rådgivet og er helt tryg ved hvordan den skal vedligeholdes fremover. Et rigtig fint sted og en super cykel.

4. marraskuuta 2025

Hej Torben
Tak for din anmeldelse.
Mvh Alberte / EFUTURE

Jeg bestilte tre ting men fik kun 2 og…

Jeg bestilte tre ting men fik kun 2 og ringer så der ud og siger jeg skal have pengene tilbage han siger jeg får dem med det samme men du ringer så dagen efter og siger det mig der har taget fejl og sådn

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä EFUTURE.dk

Hej Gustav. Vi beklager virkelig, at du har haft en dårlig oplevelse. Grunden til vi var lidt ekstra opmærksomme på din ordre, var fordi, at vi de dage oplærte en ny medarbejder til at hjælpe med at pakke, og der var derfor flere personer inde over pakningen. Vi må simpelthen pakke bremseklodser på en anden måde fremadrettet. Vi ringede kun for at være sikker på, at du ikke havde fundet dem i mellemtiden, og returnerede pengene mandag d. 15/12 hvor du havde modtaget din ordre d. 11/12, bemærk der var en weekend i mellem også.

Mvh. Emil / EFUTURE