Forma wizyty, sprawność działania platformy, punktualność, rzeczowa porada i zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami. To już moje kolejne doświadczenie z tą usługą na tej platformie. Polecam jak na razie... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie od... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Näytä lisää
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia le... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Żetelnie,miła obsługa
Pomimo problemów z samym z systemem ,lekarz wykazał się profesjonalnością.
Gorąco polecam!
Profesjonalna obsługa, przystępne ceny, prosta możliwość kontaktu, wszystkie ważne informacje na temat wizyty, gorąco polecam!
Fachowo i milo
Bardzo uprzejmy lekarz, punktualność i fachową znajomość tematu
Szybko i sprawnie :)
Szybko i zwięźle załatwiona sprawa
Szybko i zwięźle załatwiona sprawa!
Super.
Dziękuje!
Polecam serdecznie
Skandal opłaciłam konsultacje tym samym…
Skandal opłaciłam konsultacje tym samym ja zamówiłam, niestety trafiłam na dr Maciej Płociennika który to nawet nie raczył zadzwonić tak jak zostało mi to powiedziane, ponadto nie został mi nawet wysłany link do pokoju z czatem który niby miał przyjść, rządami zwrotki pieniędzy bo ta konsultacja nie została mi nawet udzielona, to nie był mój pierwszy raz kiedy korzystałam z takiej usługi jednak każdy z lekarzy z którym miałam przyjemność zawsze albo dzwonił albo kontaktował się przez czas niestety też lekarz nawet tego nie zrobił

Bardzo szybka wizyta
Bardzo szybka wizyta. Dziękuję bardzo.
Lekarz był wspierający
Lekarz był wspierający, z empatią dopytał o szczegóły sytuacji i doradził odpowiednio. Czuję się ukontentowany.
Bardzo profesjonalnie i uprzejme…
Bardzo profesjonalnie i uprzejme podejście do pacjenta.
Pomocni
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;)
Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej robocie, która nie jest legalna i tutaj uzyskałem pomoc. Lekarz fachowo wyjaśnił co powinienem zrobić, jak zabezpieczyć i odkazić ranę i oczywiście otrzymałem zwolnienie na 5 dni, by rana się zasklepiła.
Parodia zawodu lekarza
Masz realne przesłanki do wystawienia zwolnienia? Z jakiegoś powodu nie możesz iść do lekarza stacjonarnie? No to nie łudź się, że w edoktorzy.pl otrzymasz pomoc. Pieniądze zainkasują, ale niekoniecznie chociażby połączą się na umówioną video rozmowie. Zamiast tego, dostaniesz przez chat poradę, by zapisać się do lekarza stacjonarnie. Wszystko w bardzo nieprzyjemnym i nienastawionym na pomoc pacjentowi tonie. Na tym serwisie jest już jedna podobna opinia - szkoda, że nie zniechęciła mnie skutecznie do skorzystania z "pomocy". UNIKAĆ JAK OGNIA.

Vastaus yritykseltä Edoktorzy
bardzo dobra decyzja cieszę się że…
bardzo dobra decyzja cieszę się że zaryzykowałam polecam
Szybko i sprawnie
Usługa przebiegła szybko, zwolnienie wystawione w niecałe 5 minut
Nie polecam lekarza Abdulmonem Sudi
Nie polecam lekarza Abdulmonem Sudi. Pieniądze z konta zabrane, a lekarz nie wystawił zwolnienia, kazał iść do lekarza stacjonarnie, kiedy mąż nie może wstać z łóżka, bo ma silny ból kręgosłupa.

Bardzo pomocny lekarz
Bardzo pomocny lekarz, naprawdę zainteresowany pacjentem i jego problemami. Polecam
Wywiad został przeprowadzony bardzo…
Wywiad został przeprowadzony bardzo dokładnie i wieloaspektowo, z pełnym poszanowaniem pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.”
Bardzo fajna firma sympatyczny kontakt
Bardzo fajna firma sympatyczny kontakt, i dobra współpraca, można polecić .
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.