Super service , jeg har købt alle mine scooter hos Morten (har haft nogle stykker igennem 15år) og har altid fået god service. Min Escooter har jeg haft i 3 år uden nogen former for problemer men so... Näytä lisää
Har fået rigtig god service, fantastisk behandling og hjælp til at tage den rigtige beslutning. Jeg er ekstrem glad for min Ecooter som jeg bruger næsten hver dag inde i København. Dejligt aldrig at... Näytä lisää
Jeg har en Ecooter E2 og den er simpelthen bare for fed. Jeg havde før en ganske almindelig benzin scooter fra Peugeot, og hold nu op en forskel. Dejlig lydløs, fuld hammer på optrækket og en virke... Näytä lisää
Ecooter E2 købt on-Line uden at være beset eller prøvet forinden. Have brug for nem transport i by-livet. Havde inden køb talt med ecooter via mail og telefon. Service helt i top. Levering til... Näytä lisää
Ecooter forener kvalitet, design og køreglæde i moderne el-scootere. Vi tror på driftssikkerhed, personlig service og grøn mobilitet, der giver mening i hverdagen.
Ole Rømers vej 12, 8670, Låsby, Tanska
- salg@ecooter.dk
- ecooter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fedeste scooter ever.
Jeg har en Ecooter E2 og den er simpelthen bare for fed.
Dejlig lydløs, fuld hammer på optrækket og en virkelig behagelig siddehøjde.
Servicen fra Ecooter Danmark er der heller ikke noget at sætte en finger på, så alt er helt perfekt
Det er endelig en meget fin scooter en…
Det er endelig en meget fin scooter en e2, bruger den dog ikke så meget her i vinter tiden, pga har ikke vinter dæk på 😅
Ecooter E2
Jeg synes Ecooter E2 er en helt vild fed scooter, der lever op til alle forventninger :D
Rigtig god service
Rigtig god service og en dejlig el scooter kører rigtig godt med fedt optræk kan varmt anbefales.
5 stjerner efter 3 uger bruger den hver…
5 stjerner efter 3 uger bruger den hver dag ca 40 km om dagen 👍