Jeg købte min E cooter E2 af Scooterworld tilbage i August 2025. Jeg har hele vejen oplevet en god og informativ service, både omkring hvilken scooter der kunne være god til mit behov, i forhold til... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vedr. køb April 2018, set i bakspejlet ; Flot udvalg i butikken af både nye og brugte. Meget venlig, tålmodig og kompetent betjening af begge sælgere. Detaljeret gennemgang af alle relevante mulighe... Näytä lisää
Helt sikkert vores førstevalg af værksted. Efter at finde ud af sønnens scooter var punkteret sidst på eftermiddagen, var der stor hjælpsomhed at finde hos Scooterworld. Absolut venlig... Näytä lisää
Min værste købsoplevelse nogensinde. Jeg gik ind i butikken og købte brugt scooter, og kom ud halvanden måned senere mere end kr. 3.000,- fattigere - uden scooter. I mit tilfælde var scooteren et s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi er altid klar med det bedste tilbud og matcher alle andres priser. Især efter dit køb, har vi, uden sammenligning, det bedste service-setup, med blandt andet med afhentning/levering for 89,- inden for 60 km. Har du brug for hjælp fra vores mekanikerteam, har de Danmarks største og mest moderne scooterværksted til rådighed. Du kan altid ringe til os eller komme ned i butikken. Vi står klar til at hjælpe dig. Siden starten i '94 har Scooterworld specialiseret sig i alle aspekter af salg og reparationer af scootere. Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte scootere og forhandler alle kendte mærker. Vi har desuden alt i tilbehør, til både scooter og fører.
Yhteystiedot
Ole Rømers Vej 12, 8670, Låsby, Tanska
- salg@scooterworld.dk
- www.scooterworld.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Order nummer - 8177
Jeg har ventet med at skrive en anmeldelse af vores køb af scooter - Ecooter ET3 - Købt start oktober 2025
Helt fantastisk at køre på, ok ydelse, når man tænker på det kun er et 1,6KW batteri, at den kan nå op på ca 60km selv i koldt vejr.
Man sidder godt på den og har god følelse med den, når man styrer og føles meget sikker at køre på.
Da vi fik den, kørte den lidt for langsomt 26kmt, men det blev lavet, så den kørte det den må og har ikke haft nogen tekniske problemer.
Opladning forgår nemt enten med batteri siddende i, eller det tages ud og det oplader over 4-6timer, kommer an på hvor meget man har kørt.
God batterioplader der er med, + Man kan købe en omformer, så man kan bruge oplader fra oplader stationer som til el-biler, også, hvis man har brug for det.
Og vi har lige været til første Service og det var perfekt.
God Service som helhed fra køb til Service, man kan vente på stedet, mens de gennemgår Scooter.
Så, det er 5/5 herfra ;)
Overordnet
Total god oplevelse og super service af (Ma). Han gjorde det hele muligt!🙏🏻
Jeg købte min E cooter E2 af…
Jeg købte min E cooter E2 af Scooterworld tilbage i August 2025.
Jeg har hele vejen oplevet en god og informativ service, både omkring hvilken scooter der kunne være god til mit behov, i forhold til spørgsmål jeg må have og ved service tjek. Jeg vil helt klart anbefale andre at kontakte dem, hvis de går med tanker om scooter køb. Jeg bor selv i København og det er intet problem, selvom der er lang afstand til dem.
Jeg har haft en god oplevelse med…
Jeg har haft en god oplevelse med Scooterworld.
De (René) har været finke og jeg har fået det, jeg har bedt om.
Dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse, at handle i den butik.
D 12/7 -2025 købte vi ny knallert ( pris 19.999 kr. )
Fik ifølge sælger oplyst, at butikken havde en samarbejdspartner på Sjælland. Hvis et problem opstod.
14 dage efter opstod et problem med kobling. Henvender os til butikken med hensyn til rep. Firmaet afhenter knallerten d. 2/8 -2025 hvor den køres på værksted i Låsby.
1) Firmaet forholder sig tavs og melder intet tilbage omkring problemet.
2) Beholder knallerten i 6 uger
Ifølge reklamations retten er højst et par uger rimelig tid, da varen er helt ny og den er svær, at undvære i dagligdagen grundet arbejde.
3) Vi undre os over, at knallerten har kørt 59 km mere end da den blev afhentet på Sjælland. Særligt når firmaet har oplyst, der ingen fejl er fundet på den, andet end justering af kobling.
3) Virksomheden har efterfølgende oplyst, at de ingen samarbejdspartner har på Sjælland.
Anbefaler på ingen denne butik/ virksomhed og ville gerne give nul stjerner
Super god service
Super god service. God priser! Rigtig flink, fortæller hvad man skal gøre.
Og rigtig god service af Martin.
Skuffelse
Det er forfærdeligt, har sendt min scooter ind af to omgange og den er gået i stykker igen, det er ren sjusk!!!
Når de så har lavet en fejl fralægger de sig alt ansvar
De udnytter en for pengenes skyld, jeg har brugt 6.000 på ren sjusk!!
Den værste forretning jeg nogensinde…
Den værste forretning jeg nogensinde har handlet i. Købte en brugt Vespa, og ved levering ville den ikke starte,og sidespejlene var ikke skruet fast . Jeg kontaktede scooterworld som var ubehøvlede og ikke mente de skulle afhente den og udbedre problemet. Jeg sagde at handlen omgående skulle gå tilbage, men det medførte et møgfald af sælger ( Rene ). Det endte med at en af mekanikerne kom ud på min adresse ,efter arbejdstid, og lavede det der skulle laves. Bedste anmeldelser til ham ( Martin ) Men desværre opstid der hurtigt nye problemer og mine mange forsøg på kontakt til Rene, fejlede. Han tog simpelthen ikke telefonen når han kunne se det var mit nr. Han bad de andre personaler sige at han var til møde når jeg ringede. Jeg lavede så et opkald fra en anden telefon ,end min egen og der var kontakt i den anden ende med det samme, af sælger der lige skulle være gået til møde. Han påstod at mødet lige var slut, hvor jeg måtte huske ham på at det var ca 3 min siden jeg havde fået at vide at han lige var gået til møde. Han var fortsat i samtalen meget ubehagelig og direkte grov og ville slet ikke anerkende at han havde solgt mig en scooter der ikke levede op til det jeg var lovet. Jeg HADER den butik og sætter aldrig mine ben i den igen. Kan kun advare andre, om at handle der. Fup og svindel, elendig betjening og kundeservice. De snyder med deres brugt produkter og sælgeren Rene er den mest uhehøvlede sælger jeg nogensinde har oplevet. Hold jer langt væk.
Hold jer langt væk fra Scooterworld
Hold jer langt væk fra Scooterworld
købte 2017 Trex , Central støtteben skåret af med vinkelsliber der ville de så ha flere tusind for at lave det til trods det var ikke nævnt i salg mm ,nøgler duer ikke da låse er slidt op
stoppet så den skulle skilles ad efter 300km variator slidt op udstødning ikke lovlig
kørte 70 og til det påstår de den er lovlig
alt i alt et fup firma så hold jer væk
God oplevelse!
Venlig og imødekommende sælger (René). Fair handel. Hurtigt svar på henvendelser. Levering til døren som aftalt.
Mega god service.har købt 3 talarian…
Mega god service.har købt 3 talarian xxx. Og der var pissr god service gennem det hele og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg køber fra dem
De kan no'et 😅
Jeg henvendte mig til scooterworld.dk fordi de lokale i min by ikke ville prøve kræfter med, at samle min mobilitetsscooter - der var noget af et samle selv projekt 😅
Det klarede de så fint og nu kan jeg nemt fræse rundt i byen.
De hentede den og bragte den tilbage 👌
kundeservicen har været rigtig go igennem det hele.
jeg havde nogle spørgsmål som de hurtigt svarede på.
Lækker Service kan klart anbefales det top klasse verdensklasse
lækker service og imødekommende…
lækker service og imødekommende mennesker
super service kan klart anbefale.
⛔️De skulle ikke have lov og sælge…
⛔️De skulle ikke have lov og sælge scooter de tag folk I R.... lige ud sagt..
De snakker ikke pænt til en køber en scooter som ikke kan køre de henter den og et månde efter får jeg den tilbage hvor det løber med olie for den. Og når den bliver varm går den ud.. så ringer jeg og siger det. Det svar jeg får er kan du ikke selv finne ud af det..
Kørt på den i 2 timer og nu haft den I 2 månder.
De skulle lukkes på stedet
Tænk jer om inde i køber eller får lavet scooter hos scooterworld. 🚫⛔️

Mange tak til René fra Scooterworld
Vi har oplevet stor imødekommenhed i forbindelse med køb af en Vespa Primavera Touring, som vi ville give vores søn i fødselsdagsgave.
René fra Scooterworld sørgede for, at Vespaen blev fragtet fra Jylland til København til stor glæde for en begejstret 15 årig.
Mange tak for den gode service.

Vastaus yritykseltä Scooterworld
De fik nul stjerne hvis man kunne..
De fik nul stjerne hvis man kunne..
Købte en scooter d 14/6 leveret d 19/6 har ikke haft meget glæde af den i nu....
De sælger scooter som er sminkede lig som er fyldt med klydt løsninger hvor gevindet er væk .. Plus de sælger scooter som er ulovlige forde De køre forstærkt ..
Så tænker heller ikke man skal få sin scooter lavet hos dem
Mailer man til dem svare De med et svar som en 7 årige ville skrive
Køb aldrig scooter hos denne forhandler
Sørmeer om ikke er svaret fra firmaet er et lodret løgn for scooter kørte 45 km i timen da jeg modtog den..
Har Maks kørt 100 km på den siden købet for sørme om den stemple ringe var slidt .
Derfor kigge jeg på cylinderen sørme om den ikke hvade verdens størtste og fedeste rides på flere centimeter så den var os lige til skrot pladsen ..
Så gentager gerne igen KØB Aldrig noget igennem dette firma..
Så kom der selvfølgelig en lodret løgn i deres andet svar som forventet..
Scooter kørte 46 km i timen ifølge speedometer så trækkr vi lidt fra så ligger vi omkring 42-43 km. Så det eneste jeg har pillet ved er at dæmpe topfart.
Så kørt vi ikke så langt for så var stempelringe og da de skq skiftes fandt cylinder med 5 cm stor fed ridse i.. Så alt igennem loftet produkter de sælger og penge ud af vinduet
Så læg ikke penge i deres kasse for det er nul stjerner til det firma

Vastaus yritykseltä Scooterworld
Det er nu 4 måneder siden jeg købte en…
Det er nu 4 måneder siden jeg købte en piaggio liberty. Den kører som en drøm, er meget tilfreds. Kan kun anbefale at tage en tur til den fysiske butik, for aldrig har jeg set så mange modeller scooter. Kan kun give 5 stjerner, men vil give 10/10 i karakte
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.