EasyPark Danmark Arvostelua

4 916
TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Trækker en p afgift på min bankkonto for en bil vi ikke har. Opringning til easy park ændre intet - fastholder den urigtige opkrævning og vil ikke betale vores penge tilbage. Vi har selvfølgelig slett... Näytä lisää

I går den 30.07.2026 kl. 17.31, opdagede jeg at Automatisk kameraparkering var gået i gang på min bils nummerplade, med en parkering Fields i København. Jeg kørte dog i bilen i Viborg, så hvad sk... Näytä lisää

Jeg har brugt appen i nogle år efterhånden og har været tilfredse med den indtil nu. I går oplevede jeg at EasyPark har trukket penge for den første gratis time i både SlotsArkaderne Hillerød og Lyngb... Näytä lisää

Unable to add a rental car as the previous renter has unpaid charges. Very inconvenient and I would have thought that EasyPark would work with car rental companies to avoid this happening. AI custom... Näytä lisää

1. Pysäköintialue

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

Välttävä

Kaikki arvostelut

(4 916)

144 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Umuligt at få kontakt med en fysisk person

Umuligt at få kontakt med en fysisk person, både mail og telefon besvares af en AI assistent - ubrugeligt når man vil anmelde en fejl på EasyParks anlæg.
Dette er skrevet af en der bruger med EASYPARK’s app med automatisk nummerplade læsning.
I Slotarkaderne i Hillerød, afsluttes parkeringen ikke automatisk når man kører ud, derimod registreres en ny parkering - det kan blive dyrt for den enkelte hvis man ikke opdager det og få stoppet parkeringen manuelt!

11. kesäkuuta 2026

Hej Karen,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan godt forstå, det er frustrerende, hvis du har oplevet problemer med at komme igennem til os.

Det er korrekt, at den første kontakt sker via vores AI-assistent, men hvis den ikke kan løse problemet, skal du blot besvare den mail, du har modtaget (præcis som der står beskrevet i bunden af mailen). Så sendes din sag automatisk videre til en menneskelig medarbejder. Det samme gør sig gældende på telefonen, hvor du altid kan vælge at tale med en agent, når du ringer indenfor vores åbningstid.

Hvad angår Slotsarkaderne i Hillerød, tager vi din tilbagemelding meget seriøst. Hvis kameraanlægget fejlagtigt starter en ny parkering ved udkørsel i stedet for at afslutte den igangværende, skal vi naturligvis have undersøget og rettet det med det samme.

Hvis du ikke allerede har været i dialog med en af vores medarbejdere om dette, vil vi meget gerne have dig til at sende en e-mail til info@easypark.net med emnefeltet "Trustpilot L.M. Jensen". Oplys gerne dit registreringsnummer og tidspunktet for hændelsen, så vi kan få undersøgt fejlen på anlægget og sikret, at din betaling er helt korrekt.

L.M. Jensen, EasyPark DK

Var tilmeldt automatisk betaling uden…

Var tilmeldt automatisk betaling uden grund og uden eget tilvalg. Kunne ikke få penge tilbage. Hold jer langt væk!

8. kesäkuuta 2026

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan forstå på din anmeldelse, at du har haft en rigtig ærgerlig oplevelse, og det beklager vi naturligvis. Vi vil dog gerne have lov til at nuancere situationen, da der ikke er tale om, at vi forsøger at snyde nogen.

Når man benytter vores app og tilmelder en bil til automatisk kameraparkering (ANPR), giver man appen tilladelse til automatisk at starte og betale for en parkering, når kameraet registrerer nummerpladen. Servicen Automatisk Kameraparkering aktiveres i appen af en selv. Det er ikke noget vi gør inde i kundeservice. Det betyder, at hvis servicen var aktiv, så var det et tilvalg, som du har valgt i appen på den pågældende nummerplade.

Vi har fuld forståelse for, at det er en super frustrerende situation at stå i som tidligere ejer, men opkrævningen sker automatisk baseret på de oplysninger og tilladelser, der aktivt var registreret på din profil på tidspunktet.

L.M Jensen

Fuldstændig elendig kundeservice!

Fuldstændig elendig kundeservice!

Jeg ringede til kundeservice kl. 14:30 og blev mødt af en telefonsvarer, der påstod, at medarbejderne stadig var til frokost indtil kl. 12:35. Hvordan er det overhovedet muligt? Enten er systemet så amatøragtigt sat op, at ingen har opdaget fejlen, eller også er der simpelthen ingen, der gider vedligeholde det.

Det er ærligt talt til grin. Når kunder kontakter jer i åbningstiden, forventer de hjælp – ikke absurde og misvisende beskeder, der får virksomheden til at fremstå komplet uprofessionel.

Hvis I ikke engang kan få noget så basalt som en telefonsvarer til at fungere korrekt, giver det ikke ligefrem tillid til, at resten af virksomheden er bedre organiseret. Det her er noget af den mest skadet og useriøse kundeservice, jeg længe har oplevet.

Spild af tid. Skuffende fra start til slut

6. kesäkuuta 2026

Hej Victor,

Du har fuldstændig ret. Det er en klar fejl fra vores side, og vi forstår godt din frustration over den misvisende besked.

Søndag den 7/6 havde vores kundeservice lukket, og du skulle have været mødt af en besked om vores normale åbningstider. Desværre fik vi ikke skiftet systemet korrekt over fra vores frokost-telefonsvarer til vores lukkesvarer op til weekenden, hvorfor den forkerte besked kørte.

Hvis du stadig har brug for hjælp til din oprindelige henvendelse, er du velkommen til at sende en e-mail til info@easypark.net med emnefeltet "Trustpilot L.M. Jensen". Så sørger vi for, at en medarbejder tager hånd om din sag.

L.M. Jensen, EasyPark DK

Opłata pobrana trzykrotnie wyższa niż…

Opłata pobrana trzykrotnie wyższa niż wynikało z parkowania. Na wszelkie zgłoszenia odpowiada bot i grzecznie mnie olewa. Zostałem okradziony i wasza firma odmawia jakiegokolwiek kontaktu w tej sprawie. Powinienem zgłosić sprawę do sądu i pewnie to zrobię dla zasady.

31. toukokuuta 2026

Pulls money for a subscription I don't…

Pulls money for a subscription I don't recall signing up for, with no warning prior to pulling the money. Won't refund it even though I complain on day 1 and says I should 'manage my subscriptions better'. Thanks for shit. I don't even have a car, just needed to park for work at a conference once.

1. kesäkuuta 2026

Ca. 2.5 uger senere

Jeg blev endelig serviceret af en kompetent og effektiv medarbejder, hvilket var nødvendigt. Jeg kan igen anvende min EasyPark app.
________
Jeg har behov for personlig service!

- ChatBot fremkom med utallige samt ubrugelige løsningsforslag, gentagne gange over et par dage.
- Den lovede medarbejder farede vild ad flere omgange. Chatten nåede vedkommende ihvertfald aldrig.
- Telefonisk ventede jeg også flere gange, sammenlagt i et par timer - stadig uden kontakt.

29. toukokuuta 2026

Hej Joan,

Det gør os oprigtigt ondt at læse om din oplevelse. 39 minutters ventetid i telefonen ovenpå to dages forgæves forsøg via chatten er på ingen måde acceptabelt, og vi forstår fuldt ud din frustration. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi er kede af, at du har skullet bruge så meget af din tid på dette.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst den sag, du har forsøgt at få fat i os omkring. Da vi ikke kan identificere dig ud fra din anmeldelse her, vil vi bede dig kontakte os direkte, så vi kan prioritere din henvendelse:

Ring til os: Du er velkommen til at ringe på 70 22 12 08.

Send en e-mail: Alternativt kan du sende en mail til info@easypark.net med emnefeltet "Trustpilot L.M. Jensen".

Når du bruger det emnefelt, sørger vi for at prioritere din henvendelse med det samme, så du ikke skal vente yderligere.

- Vi håber du vil genoverveje din oplevelse med os, efter vi har været i dialog sammen på mail. Jeg ønsker dig en god weekend. :-)

ikke en brugervenlig app

En ikke særlig brugvenlig app som kan få en til at tro man har betalt. Men det har man bare ikke. Så der venter en bøde når du kommer tilbage til bilen.

29. toukokuuta 2026

Hej Michael,

Det er vi rigtig ærgerlige over at høre. Det er bestemt ikke meningen, at appen skal føles uoverskuelig, og det er altid en super kedelig oplevelse at vende tilbage til en kontrolafgift.

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan appen fungerer, eller hvis du vil have os til at guide dig igennem, hvordan du sikrer dig, at parkeringen er gået rigtigt igennem fremover, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe direkte til vores kundeservice på 70 22 12 08, eller du kan sende en mail til info@easypark.net med emnefeltet "Trustpilot L.M. Jensen", så vil vi meget gerne hjælpe dig.

L.M. Jensen, EasyPark DK

Elendig kundeservice og umulig at komme i kontakt med

Total elendig kundeservice og krop umulige at komme i kontakt med. Holder i Bruuns Galleri på 7. døgn, selv om jeg har parkeret i Fields og flere andre steder i København denne uge.

21. toukokuuta 2026

Hej Jan,

Det beklager vi mange gange! Det lyder som en utrolig frustrerende situation, og vi beklager meget den lange ventetid på at komme i kontakt med os – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Når den automatiske kameraparkering (ANPR) ikke har fået registreret din udkørsel fra Bruuns Galleri korrekt, skal vi naturligvis have stoppet parkeringen manuelt og reguleret din betaling med det samme, så du kun betaler for den tid, du reelt holdt der.

Vi vil meget gerne have løst det her for dig lige nu. Vil du være så venlig at sende en e-mail til info@easypark.net og skrive "Trustpilot L.M. Jensen" i emnefeltet? Oplys gerne dit telefonnummer eller registreringsnummer i mailen, så lover jeg at gå ind i systemet og få afsluttet parkeringen manuelt med det samme, så der kommer styr på sagen.

L.M. Jensen, EasyPark DK

Fik parkerings bøde i weekenden

Fik parkerings bøde i weekenden, fordi jeg havde lavet en tastefejl da jeg skulle opdatere min nummerplade ( helt min egen skyld) men skrev til dem at det var en tastefejl og vupti efter en arbejdsdag var den amulet, det er sku god service 👍

26. toukokuuta 2026

Hej Bill,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og de 4 stjerner!

Mange tak for de pæne ord om vores service – det giver altid et smil på læben hos teamet.

Rigtig god dag og god parkering fremover!

Useriøst firma!

Har brugt EasyPark i flere år. Har anvendt nummerpladeregistrering uden problemer indtil sidste gang, jeg var i Slotsarkaderne i Hillerød. Dagen efter fik jeg en opkrævning fra 'Sikkerparkering' på 190,- kr., fordi jeg "vist" havde glemt at betale. Sikkerparkering eksisterer tilsyneladende, og man tør jo ikke lade være med at betale, da der åbenbart er fuldstændig anarki på det område.
Jeg ringede herefter til EasyPark og talte med en venlig AI robot ... Skrev herefter en mail til dem, og 1 sekund efter modtog jeg svar fra en AI robot. I går fik jeg en opfordring til at vurdere dem - på engelsk! Hvad har de gang i? Er der slet ingen lovgivning på det område? Har firmaet kun ansat robotter?

Jf. nedenstående svar skal jeg "blot" henvende mig igen for at få et svar fra et menneske ...
Hvor svært kan det være at læse de mails, der er indkommet og blot besvare dem?

21. toukokuuta 2026

Hej Ingrid,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan godt forstå, det er frustrerende at stå med en uforudset opkrævning fra en parkeringsplads, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få opklaret, hvorfor den automatiske kameraparkering i Slotsarkaderne ikke fangede dit besøg denne gang.

Vi vil dog rigtig gerne have lov til at forklare, hvordan vores kundeservice fungerer, da vi bestemt ikke kun har robotter ansat. Det er korrekt, at den allerførste mail, du modtager fra os, er genereret af vores AI-assistent. Det gør vi for at kunne give vores kunder lynhurtige svar på de mest gængse spørgsmål.

Hvis AI-assistentens svar dog ikke løser dit problem – som i dette tilfælde – skal du blot besvare den mail, du fik (præcis som der står beskrevet i bunden af mailen). Så snart du svarer på den, bliver din sag automatisk sendt direkte videre til en rigtig, menneskelig medarbejder i vores kundeservice, som kigger manuelt på din sag.

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig med at undersøge sagen med Slotsarkaderne og Sikkerparkering. Hvis du sender en mail til os på info@easypark.net og skriver "Trustpilot L.M. Jensen" i emnefeltet, så lover jeg, at din sag lander direkte på et menneskes skrivebord med det samme.

Opdatering - du svarer blot på mailen du har fået fra vores AI, så kommer din mail ind til vores kundeservice agenter. :-)

Kundeservice ignorerer henvendelser

Jeg kontaktede kundeservice, fordi deres system ikke stoppede min parkering. De svarede ikke, men sendte dagen efter en mail omkring feedback på min henvendelse. Jeg skrev til dem, at de ikke har svaret mig. Der gik 6 dage, før de svarede og bad om de oplysninger, jeg allerede havde oplyst i min henvendelse. Nu er der gået 5 dage, og jeg har stadig ikke fået svar.

Det er 12 dage siden min henvendelse.

11. toukokuuta 2026

Hej Tine,

Det her lyder som et utrolig frustrerende forløb, og vi beklager meget den alt for lange svarperiode og de misforståelser, du har oplevet i kontakten med vores kundeservice. Det er slet ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi kan godt forstå, at din tålmodighed er sat på en prøve efter 12 dage.

Vi håber meget, at der i mellemtiden er kommet styr på din sag, og at en medarbejder har fået løst problemet med din parkering.

Hvis sagen mod forventning ikke er løst endnu, vil vi meget gerne rette op på fejlen med det samme. I så fald beder vi dig sende en direkte e-mail til info@easypark.net og skrive "Trustpilot L.M. Jensen" i emnefeltet. Så vil jeg personligt sørge for, at din henvendelse bliver håndteret.

L.M. Jensen, EasyPark DK

Har skrevet til Easyp angående en fejl…

Har skrevet til Easyp angående en fejl i lokalisering i deres app, som har medført at jeg har fået en bøde, trods at jeg altid overholder reglerne, og var i særdeles god tro! Deres lokalisering er ikke korrekt, men de ønsker åbenbart ikke at kende og rette fejlen, da de blot stikker mig et AI svar, så kan man jo lige så godt snakke med en dør. Nu sletter jeg deres app og råder alle jeg kender og støder på til at gøre det samme! Ekstrem (ikke eksisterende) dårlig kundeservice!!

19. toukokuuta 2026

Bøde fra Qpark trods korrekt…

Bøde fra Qpark trods korrekt registreret parkering gennem EasyPark

Hvis man kan tjene penge på at registrere parkeringer, kan man også være behjælpelig mod de store selskaber

22. toukokuuta 2026

Hej Ideal,

Hvis din parkering er registreret 100 % korrekt i appen, skal du naturligvis ikke have en kontrolafgift. Det er dog sådan, at hvis appen er startet korrekt på den rigtige zone og med den korrekte nummerplade, vil parkeringsvagten kunne se det i sit system, og så bliver der ikke udstedt en afgift.

Når der alligevel er udstedt en afgift fra Q-Park, skyldes det desværre ofte en lille fejl i registreringen – det kan f.eks. være en enkelt tastefejl i nummerpladen, eller at parkeringen er startet på et forkert zonenummer i forhold til det sted, bilen holdt parkeret.

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvad der er gået galt i denne situation.
Hvis du vil sende en e-mail til vores kundeservice på info@easypark.net med emnefeltet "Trustpilot L.M. Jensen" og et vedhæftet billede af afgiften, så vil vi dykke ned i dataene for din parkering og hjælpe dig med at få skabt klarhed over sagen.

Fejl i app

Jeg har foretaget en parkering 1. maj og er blevet pålagt et gebyr på kr. 150,- Ved henvendelse til Easypark får jeg kun et "robot" svar hvor de afviser min påstand om at det er en fejl i deres system. Nu har har svaret på den mail 2 gange og får stadig ikke noget var, så jeg synes det er ret tyndt.
"Jeg rykker hermed for svar på min henvendelse, da jeg fortsat ikke har modtaget nogen konkret behandling af sagen efter mit svar på jeres automatiske AI-besked.
Jeg forventer et manuelt behandlet svar på de spørgsmål, jeg har stillet vedrørende den manglende registrering af min bil i det automatiske nummerpladebaserede parkeringssystem."

1. toukokuuta 2026

Hej Niels,

Det beklager vi meget. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal sidde tilbage med en følelse af ikke at blive hørt, eller at du må vente så længe på et konkret og manuelt svar på din sag.

Vi vil rigtig gerne have en medarbejder til at kigge manuelt på din parkering fra den 1. maj og undersøge, hvad der er sket med den manglende registrering i det automatiske system.

Vil du være så venlig at sende en ny e-mail til os på info@easypark.net? For at vi hurtigt kan fange din henvendelse i systemet og give dig den personlige behandling, du efterspørger, beder vi dig skrive "Trustpilot - L.M. Jensen" i emnefeltet.

Så lover vi at tage fat i din sag med det samme.

Teleurstellende ervaring met EasyPark

Teleurstellende ervaring met EasyPark. Door een eenmalige menselijke fout ben ik vergeten de parkeeractie stop te zetten, waardoor de kosten opliepen tot €50. Ik begrijp dat regels regels zijn, maar ik had op zijn minst enige vorm van coulance of een persoonlijke beoordeling verwacht.

De klantenservice bleef verwijzen naar standaardbeleid en kon niets betekenen. Dat voelt niet erg klantvriendelijk, zeker voor bestaande gebruikers van de app.

Voor mij reden om de app te verwijderen en voortaan weer handmatig parkeren te gebruiken

16. toukokuuta 2026

Det er ofte let at parkere med E-park

Det er ofte let at parkere med E-park, hvis det er en del af pakken. Ellers skal jeg ud og finde det selskab der har parkeringen og det kan være meget besværligt. Jeg foretrækker de parkeringshuse, hvor der er kamera på, for så er det hele styret af elektronik og jeg skal ikke huske at afslutte parjeringen.

11. toukokuuta 2026

Hej Betina,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner!

Det glæder os at høre, at du er glad for vores automatiske kameraparkering (ANPR). Vi er helt enige i, at det gør parkeringsoplevelsen utrolig nem og bekvem, når man bare kan køre ind og ud uden at skulle tænke på appen eller p-billetter.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores dækning, så du kan bruge vores app endnu flere steder og slippe for besværet med at skulle lede efter andre selskaber.

Rigtig god dag og god parkering fremover!

Med venlig hilsen
L.M. Jensen
EasyPark DK

Jeg parkerede i Hildursgade i går

Jeg parkerede i Hildursgade i går. EasyPark appen viste denne gade som værende i distrikt 3200, grøn zone, og pris pr time ca 50 kr. hvilket jeg synes var urimelig højt. Så jeg finder en parkeringsautomat og her står det at Hildursgade er blå zone og parkering koster ca 14 kr i timen. Desværre er automaten ubrugelig, men påpeger at fra kl 17 lørdag er det gratis at parkere. Så jeg har ikke andet valg end at starte appen lidt før kl 15.
Regningen her til morgen 205 kr for at parkere lidt over 2 timer i et ydre distrikt.
EasyPark appen tager hellere ikke hensyn til at nogle steder er der 2 timers gratis parkering. Når man f eks sætter appen til 4 timer, bliver man charmet for 4 timer og ikke 2. Dette er også urimeligt.
I det hele taget føles parkering rundt om i Danmark efterhånden som en stor bondefangeri.

9. toukokuuta 2026

Hej Peter,

Tak for din feedback. Det lyder som en forvirrende oplevelse med priserne og zonerne, og det vil vi rigtig gerne kigge nærmere på sammen med dig.

De takster og zoner, du beskriver, stemmer umiddelbart ikke overens med de gældende takster for området. EasyParks app afspejler altid de takster, som kommunen eller den private pladsejer har fastsat.

I forhold til dit punkt om gratis tid, vil vi gerne kort præcisere reglerne: Hvis en parkeringsplads f.eks. tilbyder 2 timers gratis parkering mod brug af p-skive, kan appen ikke automatisk modregne dette. I de tilfælde skal man i stedet stille sin fysiske p-skive i bilen under den gratis periode, og først starte EasyPark-appen, når den gratis tid udløber, hvis man ønsker at holde der længere.

Da de priser, du har oplevet i appen, dog lyder usædvanlige, vil vi meget gerne undersøge din specifikke sag for at se, om der skulle være sket en fejl med kortet eller priskonfigurationen.

Vil du sende en e-mail til vores kundeservice på info@easypark.net med emnefeltet "Trustpilot - Hildursgade". Vedhæft gerne din kvittering eller oplys det telefonnummer, din konto er oprettet med, så undersøger vi sagen med det samme.

Med venlig hilsen
L.M Jensen