Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Yritys on vastannut
Jeg fik aldrig af vide at jeres transport firma GLS havde leveret varen, så den endte med at gå tilbage. Ærgerligt for det var mit 1. køb hos jer via webside og det eneste jeg har fået, er en opkræv... Näytä lisää
Jeg var skeptisk ang. Easis’s sukkerfrie cola, men min skepsis var unødvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover. Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lækre udvalg. De nachos kan man ikke købe så mange steder end her, så dejligt med tilbud. Bare man kunne få oftere tilbud på de ting man kunn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Tanska
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Levering Hurtig nemt og ligetil.
Fandt fine tilbud og vare på deres hjemmeside. Levering og alt derefter spiller!

Vastaus yritykseltä EASIS
Fin hjemmeside, let at bestille og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä EASIS
Efter alle de dårlige nyheder om Aspartam er jeg begyndt at drikke sodavand fra Easis. Det eneste der er ærgeligt, er at man ikke købe deres sodavand i rammer i butikker. Så derfor er jeg nødsaget til at bestille hos dem over nettet.
Der skete en fejl i leveringen mellem Easis og GLS, da jeg gjorde opmærksom på, at jeg ikke havde fået varerne, fik Easis hurtigt ordnet det og jeg fik varerne dagen efter.
Dejlig hurtig, nem og flink kundeservice!

Vastaus yritykseltä EASIS
Levede op til mine forventninger .

Vastaus yritykseltä EASIS
Har handlet hos Easis flere gange, og det er upåklagelig service hver gang

Vastaus yritykseltä EASIS
God service, lækre produkter og lynhurtig levering .
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har handlet hos Easis..
Har lige bestilt tre pakker, en pakke tre dage i træk grundet 3års fødselsdag 🤣
Derudover har de nogle gode Artikler, hvis man som mig "kun" har graviditets betinget sukkersyge, men gerne vil lære mere og fortsætte for at holde vægten efterfølgende..
Glæder mig rigtig meget til jeg kan komme ordentligt igang.. 😁

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig levering og gode varer der smager rigtig godt

Vastaus yritykseltä EASIS
God service og hjælpsomme. Gode og billige varer handler der helt sikkert igen. Hvis jeg kunne ville jeg gerne give dem mere end 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä EASIS
Stort udvalg og mange gode produkter, og hurtig levring, så handler der igen.

Vastaus yritykseltä EASIS
Bestilling & Levering fungerede uden problemer. Produkterne var fine og som forventet.

Vastaus yritykseltä EASIS
Rigtige gode produkter meget taknemlige over valget findes for mig og flere produkter kommer til tak

Hurtig levering 😊
Køber helt sikkert her igen❤️

Vastaus yritykseltä EASIS
Hvis det ikke var for GLS, der løgnagtigt påstod, at jeg ikke var hjemme, da de kom med pakken, så ville jeg give Easis 5 stjerner, både for produktet og den hurtige ekspedition, så det får I nu!
Ved et tilfælde søgte jeg på Perfect Sød hos Easis, fordi Rema1000 nu har fået sit eget sødemiddel, og ikke længere har Perfect Sød på hylderne, men sikke noget gedigent bras, det har en grim bismag, som Perfect Sød ikke har, så Remas røg direkte i køkkenvasken - BVADR!
Jeg ELSKER min kaffe, og den skal ikke ødelægges af Remas dårlige sødemiddel, det er livet for kort til!!!!!!!!!!!!!!
Og hos Easis var varen ovenikøbet halv pris i forhold til deres egen normale pris, så jeg hamstrede gevaldigt.
Nu kan Rema1000 bare komme an, også fordi Aldi snart holder op, og det var det eneste sted, jeg også kunne finde Perfect Sød!

Vastaus yritykseltä EASIS
Når nu i har indrømmet at i snyder på vægten ved at fortynde , så burde i sætte prisen ben til Max 16kr
Jeg er diabetiker, og måske lidt naiv, da jeg troede at en fødevarerproducent som producerer og sælger diverse fødevarer til diabetikere, havde etikken i orden ? deres Vanilla icecream, er mærket med "Sukker ikke tilsat. Det er korrekt, men læser man de små bogstaver i den lovpligtige varedeklaration, så er der søreme ca 7 % sukker tilsat via råvarerne som benyttes. Det kan synes som et mindre problem, men isen smager faktisk godt, og lokker derfor naive personer som jeg, som endelig tror at jeg har et produkt, som kan "forsøde" mit liv uden problemer i.h.t min diabetes. Det mener jeg kan vær et problem for mange dianetikere, og vil derfor via trustpilot, give min mening til kende. Til Easis.
mvh

Super hurtig levering ☆☆☆☆☆
Desværre synes jeg det er lidt misvisende, en del af varene sendes i anden emballage end vist på produktsiden. Kan godt se det står et sted i teksten, men det bed jeg altså så ikke mærke i. Kunne godt have brugt et billede af dette, da det skulle være brugt i en gavekurv. Ærgerligt man ikke kan få den originale emballage på disse varer.
Men altså super hurtig og fin levering og ellers fine varer.

Vastaus yritykseltä EASIS
Nemt at bestille og overskuelig hjemmeside. De er hurtig til at sende, samt man får oplysninger om, hvornår der er forventet levering.

Vastaus yritykseltä EASIS
Så en reklame med billeder på nettet af de nye nøddebarer. Sendte bud efter en kasse og aldrig er jeg blevet SÅ skuffet. Der stod de bestod af peanut, pistacienødder og mandler. Hoveddelen er peanut. I den jeg spiste, før de andre røg ud var det 1 mandel og resten var sat sammen af noget der ligner puffede ris, som smagte af pap. Ikke en god oplevelse

Vastaus yritykseltä EASIS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.