Vet ej om det är leverantören eller företaget men dethär röda dagarna tar kål på mig. Vara var planerad tisdag men nu på torsdag har den fortfarande inte kommet och jag har inte fått någon uppdatering... Näytä lisää

Mega cool Jeg har nu bestilt derfra et par gange. Fede tilbud, mega hurtig levering og er der spørgsmål undervejs, så kommer der hurtigt svar retur. De gutter er SÅ løsningsorienteret. J... Näytä lisää

Nu har jeg bestilt igen - måtte bestille gange to så min mand også “kunne få sine egne” og jeg kunne få mine i fred… 🙄 Altid et godt udvalg og en hurtig levering - det er ikke sidste gang jeg bestill... Näytä lisää

Jeg blev kontaktet hurtigere, end jeg kunne nå at finde min telefon – og bum, så stod pakken nærmest allerede ved døren! 🚀📦 Det her firma kunne uden tvivl undervise andre virksomheder i, hvord... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  2. Kuntolaitemyynti
  3. Vitamiinit ja lisäravinteet

Loadedshop er e-mærket og Trygg certificeret, samt lægger vi stor vægt på troværdig markedsføring og sikkerhed, hvilket tydeligt er afspejlet her på Trustpilot hvor vi i blandt de bedste i vores kategorier. Loadedshop er en lille svensk virksomhed med dansk ledelse, der siden opstart i 2002 har haft en simpel mission; at tilbyde dig de bedste priser på kvalitets Kosttilskud, Træningstøj & Træningstilbehør, så det så vidt muligt er økonomisk attraktivt at udleve sine drømme og nå sine mål. Vi er selv sportsudøvere og vi er klar over hvad det koster at skabe resultater, hvilket var én af de primære årsager til vi påbegyndte vores mission. Vi lægger stor vægt på personlig betjening og at yde den bedst tænkelige rådgivning. Vores rådgivning er baseret på et højt fagligt niveau samt et indgående kendskab til træning og kroppens anatomi - vi tager ejerskab af din målsætning og guider dig på rette vej, og vi gør det gratis samt med et smil :-) Mvh., Team Loadedshop

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

6 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig levering

Hurtig levering. Super produkter som er ok i pris

21. huhtikuuta 2026

Hej Gitte.

Det er vi glade for at høre, så mange tak for det. :-)

LoadedShop

Har ikke bedt om nyhedsmails!!!

Kan ikke fordrage at blive spammet med nyhedsmail, som man ikke har skrevet sig op til eller bedt om!! Det er så utroværdigt og utilgiveligt…

SVAR TIL LOADED:
Tak for jeres svar.
Jeg må indrømme, at tonen i jeres besked undrer mig en del mere end selve problemet. Som virksomhed burde det være ret ligetil at håndtere en afmelding uden at gøre det til et spørgsmål om kundens “måde at være voksen på”. Det er sørgeligt at se, at I forsøger at hæve jer selv på sådan en måde, som i Jeres svar.

At jeg modtager jeres mails uden at have bedt om det, er i sig selv et problem – og ansvaret for det ligger ikke hos mig. Derudover bør det være muligt for Jer, at have bedre praksis, så I følger lovgivningen, fremfor at skulle indlede en dialog for noget så simpelt.

Jeg vil derfor bede jer om at få styr på jeres procedurer og uden yderligere uprofessionelle kommentarer.

En professionel håndtering havde klædt jer bedre og hvis andre kan, så bør I lære af det!

19. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä LoadedShop

UPDATE: Problemet med tonen (og problemet i sig selv) går jo begge veje, kære Jesper. Du vælger at kaste med mudder i stedet for at kontakte os, og se om ikke der kan være tale om en misforståelse eller tilsvarende, så den kunne have været løst uden større ballade.

Derudover kan vi se at kun 1 ud af adkillige anmeldelser på din profil, har en positiv sammenhæng. Det er også fair nok, man skal naturligvis sige til hvis man ikke kan li noget, men at det skal være en ting til offentlig skue, når du tydeligvis ikke handler på siden, gør jo så også at man kan risikere at svaret stiller de spørgsmål som vi vælger at stille til din fremgangsmetode. :-)

Du har stadig ikke skrevet til os, så vi kan få løst problemet i sig selv, hvilket vi lægger op til i vores initielle svar. Vi kan ikke fjerne din mail fra listen medmindre du vil oplyse din mail, eller skrive til os da vores mailsystem ganske enkelt ikke tillader at vi søger på navne, og da du heller ikke fremgår som kunde i vores system, kan vi desværre ikke gøre mere herfra før du selv rækker ud. Vi vil hjertens gerne afhjælpe problematikken, men ret skal være ret, og da vi har ikke for vane at tilmelde folk hulter til bulter til vores nyhedsmails (vi er ganske vel klar over reglerne), så kan vi altså stadig ikke komme videre før vi får de info vi har brug for.

Hej Jesper.

Selvom vi naturligvis altid er glade for at høre fra vores kunder, må vi jo konstatere at du ikke er en af dem. Det er os stadig en gåde, hvorfor man som voksent menneske, ikke kan finde ud af lige at sende en mail og sige "hey boys, gider I ikke slette mig fra jeres liste, jeg har faktisk ikke lyst til at modtage noget fra jer", og så havde vi naturligvis fixet det omgående.

Hvornår og hvorfor din mail er blevet tilføjet skal vi ikke gøre os kloge på, men det er ikke noget der ikke kan fixes i en håndevending.

Så endnu engang må vi se om lidt uforstående overfor handlingerne, som de nu engang er, men sådan er vi jo så forskellige, og en 1-stjernet som teknisk ikke har bjælde værdi for hjemmesiden eller for os som butik, skal vi jo nok overleve uden de større problemer. Du er naturligvis stadig velkommen til at skrive til os direkte, for at bede om at blive slettet fra listen, men indtil da sidder du jo tydeligvis lidt fast i at modtage mails fra os, givet at vi ikke ved hvilken mail der er din.

Så om ikke andet, så ses vi jo nok i dem, for den forudsigelige fremtid, ikke sandt? ;-)

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering. God kundeservice, og priserne var billigere end andre steder.

18. huhtikuuta 2026

Hej Heidi.

Det er sådan den skal skæres, tusind tak for de venlige ord! :D

Hurtig levering

Super fede produkter der holder hvad de lover

11. huhtikuuta 2026

Hej Per.

Mange tak for de venlige ord, det er værdsat. :D

Mega cool - hurtig levering - kundeservice i top

Mega cool

De gutter er SÅ løsningsorienteret.

Jeg er MEGA fan

10. huhtikuuta 2026

Hej Lotte.

Sådan skal en anmeldelse dælme skæres! Tusind tak for de meget fine ord! :D

Virkelig godt

Nu har jeg bestilt igen - måtte bestille gange to så min mand også “kunne få sine egne” og jeg kunne få mine i fred… 🙄 Altid et godt udvalg og en hurtig levering - det er ikke sidste gang jeg bestiller 👍

9. huhtikuuta 2026

Hej Eva.

Hæ, det skal ikke være nemt! :D Mange tak for de meget find ord, og den sjove fortælling! ;-)

Så lækre proteinbarer

Så lækre proteinbarer. Man kan selv blande dem man vil have.
Hurtig levering og rimelige priser.

7. huhtikuuta 2026

Hej Judith.

Tak for de meget fine ord, det er værdsat! :D

Fuldt ud tilfreds

Varerne kom meget hurtigt. Ordentligt indpakket. Lever fuldt ud op til mine forventninger

27. maaliskuuta 2026

Hej Lulle.

Tak for din mail!

Det er vi vælde glade for at høre. Mange tak for de varme ord. :D

SNCK-proteinbarer

Har fået leveringer fra LoadedShop flere gange, og det er meget hurtig levering efter bestilling. Og så smager alle disse SNCK proteinbarer så fantastisk godt - ingen syntetisk smag over dem

28. maaliskuuta 2026

Hej Conny.

Det er vi glade for at høre at du synes! Tusind tak for de fine ord. :D

LoadedShop

Loadedshop har klart det bedste udvalg…

Loadedshop har klart det bedste udvalg af det meste til træning og meget hurtig levering.

24. maaliskuuta 2026

Hej Nicolaj.

Tak for de meget fine ord, det er dælme sådan den skal skæres! :D