Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Jeg fik aldrig af vide at jeres transport firma GLS havde leveret varen, så den endte med at gå tilbage. Ærgerligt for det var mit 1. køb hos jer via webside og det eneste jeg har fået, er en opkræv... Näytä lisää
Jeg var skeptisk ang. Easis’s sukkerfrie cola, men min skepsis var unødvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover. Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bl... Näytä lisää
Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lækre udvalg. De nachos kan man ikke købe så mange steder end her, så dejligt med tilbud. Bare man kunne få oftere tilbud på de ting man kunn... Näytä lisää
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Varerne er sikkert udmærkede, men når man er alene og køber en del der er på tilbud, så burde der stå udløbsdatoen ved varerne inden jeg køber dem. Nu skal jeg næsten kun leve af de produkter jeg købte, for at nå at spise dem inden udløbsdatoen.

Vastaus yritykseltä EASIS
Produktet smager godt og er godt som "marmelade"når man har diabetes og skal holde øje med kulhydrater

Hej..
Elsker udfordringer med div. allergier.. Nu sku det være en diabetes-kage.. Så der blev købt ind til to gange 'Sommer-tærte' fra jeres opskrifter..
Må sige, at varerne kom hurtigere end forventet, at den 'simple' opskrift fungerede fantastisk og en gastrik-by-pas-patient blev vildt benovet over denne tærte.. Hun for normalvis hjertebanken ved indtag af 'alm.'sukker - men intet ved denne tærte.. Den lille bid hun fik af den kage hun selv havde købt, gav hende problemer..
Hun bad om, og fik, opskriften og linket til jeres hjemmeside..
Hilsen Britta

God oplevelse. Gode produkter og hurtig levering. Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä EASIS
Altid en meget god og hurtig oplevelse og er lykkelig for alle de gode produkter de fremstiller til os med diabetes. Tak.

Vastaus yritykseltä EASIS
de bliver ved skrive så mangler du bare at købe for, så for du fri forsendelse. men nej når til og 49kr i porto, ville købe for 600 kr så det kom hjem, er dårligt gåede.

Vastaus yritykseltä EASIS
Bestilte varer søndag aften. Og tirsdag middag kunne de afhentes i pakkeshop (GLS). Det er hurtig service. Det er mit første køb på Easis og jeg handler gerne en anden gang.

Krystalliseret Magnum Easis is
Nu bliver jeg nødt til skrive denne anmeldelse, jeg køber mange af jeres produkter men mest Magnum is. Ca. Hver 5 pakke jeg køber er krystalliseret og jeg har klaget direkte til jer, men respons var henvend dig til butikken.
Nu er jeg simpelthen så træt af at skal henvende mig og bevise hver gang, at jeg orker det ikke og har smidt dem ud.
Ærgerligt i ikke tager ansvar når i sælger et produkt der er så følsom hvis bliver det mindste afkølet .
Hilsen en utilfreds kunde som køber henimod 5 pakker pr. Måned.
Jeg må finde anden ismærke, i smider bare bolden videre.

Vastaus yritykseltä EASIS
Jeg bestiller en del varer. Efter flere dage må jeg rykke efter mine varer.” Hov! Det var godt jeg rykkede efter mine varer for de der var sket en fejl, min ordre var slet ikke sendt afsted”
Jeg er naturligvis af den overbevisning at Easis sender en lille ekstra ting med som “undskyldning og tak for tålmodigheden “ men nej!
- herefter er der nogle varer som jeg gerne vil returnere. Spørger pr.mail hvordan.
Kort og godt får jeg et link, “ her kan du læse”
Her kan jeg så se at retur betingelser overhovedet heller ikke er op til 2025!
Man skal printe sin ordre ud og sende med. Her mangler jeg et link jeg blot kan sende mine varer retur anno 2025.
Alt i alt blev min oplevelse som Easis kunde til 1 stjerne. En mega skuffelse at handle hos jer.

Vastaus yritykseltä EASIS
Easis kirsebærsovs er ganske enkelt uspiselig. Ekstremt sødet med et kunstigt sødestof, så smagen er umulig at få ud af munden, føj. Er ellers glad for Easis produkter, men absolut ikke denne kirsebærsovs!

Vastaus yritykseltä EASIS
Jeg har spist easis produkter i flere år nu, men aldrig bestilt fra hjemmesiden før. Og har for et par dage siden modtaget min første bestilling fra easis, jeg var i tvivl om jeg turde bestille en større mængde af chokolader og marcipan/nougat barer, da jeg ikke havde smagt dem endnu... Jeg har nu fundet ud af jeg har gjort det helt rigtige køb! Produkterne var lækre og jeg har ikke fortrudt det:) Var også i kontakt med den sødeste dame fra easis kunderservice, som var meget hjælpsom og rar. Min pakke var afsendt samme dag. Kan klart anbefale easis:)

Vastaus yritykseltä EASIS
Ordre nr. 197149. Mange virkelig lækre produkter, som smager fantastisk. Hurtig levering og flot hjemmeside.

Vastaus yritykseltä EASIS
Havde kun lige modtaget mine bøger, så bliver den ene bog nedsat til halv pris. Øv

Vastaus yritykseltä EASIS
Super hurtig levering, bestilte den ene dag og fik leveret den efterfølgende dag.
Gode produkter, og det er dejligt med mindre pakninger af f.eks. småkager.

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig afsendelse med godt tilbudt.

Vastaus yritykseltä EASIS
Købte noget skummetmælkspulver hos dem denne uge. Det har en 'bedst før' dato til om 4 mdr.
For mere end 1/2 år siden købte jeg samme produkt hos en forhandler. Den pose hedder 'bedst før' 05.2025.
Man undskylder sig med at man kører med 2 lagre. Et for forhandlere, og et til deres webshop.
Jeg vil derfor advare mod at købe hos dem selv, da man altså kan opleve at få varer med kortere levetid end forventeligt.

Vastaus yritykseltä EASIS
Købte deres sukkerfrie proteinpulver med fersken smag og det er den bedste proteinpulver jeg har smagt i de fem år jeg har trænet🤩🤩 Elsker den syrlige smag og at den ikke er særlig sød og tyk i konsistensen. Derudover var der hurtig levering. Stor anbefaling herfra🙌🏼