Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lækre udvalg. De nachos kan man ikke købe så mange steder end her, så dejligt med tilbud. Bare man kunne få oftere tilbud på de ting man kunn... Näytä lisää
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Näytä lisää
Jeg var skeptisk ang. Easis’s sukkerfrie cola, men min skepsis var unødvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover. Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bl... Näytä lisää
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Virkelig lækre produkter som smager ligeså godt som produkter med sukker i. Jeg er meget tilfreds med mine handler, både produkterne og leveringstiden.

Vastaus yritykseltä EASIS
Storkøb til gode priser. Lækre produkter til når man ønsker sig lidt sødt men skal passe på vægten. Hurtig behandling og levering af ordre - også når man handler i weekenden😉

Vastaus yritykseltä EASIS
Den gode oplevelse var at jeg fandt ud af at jeg kunne bestille direkte fra jer på nettet. Jeg nyder min soft caramel bar til en kop kaffe. UHM god sødme og god smag

Vastaus yritykseltä EASIS
Jeg modtog allerede mine varer dagen efter min bestilling.
Dejligt, at der sendes så hurtigt, og at beløbet først bliver trukket efterfølgende.

Nemt at bestille produkter
Hurtig levering
Meget smagfulde produkter

Vastaus yritykseltä EASIS
Jeg har ik smagt , som i spurgte om , da de først bliver åbnet 1 december ( smiler)
Men virkelig flot kalender !!

Vastaus yritykseltä EASIS
Det er altid godt det man får

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig levering, men, mindre indpakning vil være at foretrække

Vastaus yritykseltä EASIS
Behageligt og friskt uden alt det sukker.

Vastaus yritykseltä EASIS
Rigtigt gode produkter de har og det er ikke sidste gang jeg løber der

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig levering og velsmagende produkter

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig levering og velsmagende produkter..😀er meget tilfreds 👍

Vastaus yritykseltä EASIS
Easis Jordbær marmelade smager godt og hjemmelavet. Man har som bekendt en holdning til man tager en ny, og indtil nu har jeg helst ikke vil indtage kunstig sukker. Har købt en Easis Jordbær marmelade i Rema 1000 til 23,95 kr., hvilket jeg bestemt synes er en rimelig pris for så godt et produkt. Nu vil jeg godt give 28-33 kr. for marmeladen, hvis det viser sig at være normalprisen næste gang jeg skal ud og købe et nyt glas. Tak for et helt fantastisk produkt som både smager godt og hjemmelavet samt har en meget fin farve og konsistens.

Vastaus yritykseltä EASIS
2.gang var lykkens gang. Min 1. bestilling blev sendt tilbage og jeg fik straks pengene retur, der var for meget smadret i kassen.
Men nu nyder jeg både asier og marmelade, snakbarer og småkager, nogen jeg kan lide, der ikke smager af savsmuld.

Vastaus yritykseltä EASIS
Mørk pålægs chokolade er mega god. Syntes ikke at cola smager som cola

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig ekspedition og levering, samt gode vare👍

Vastaus yritykseltä EASIS
Jeg har købt og spist en pose Fruit gums
De havde godt nok forskellige farver
Grøn, rød, orange og gul, men de smagte ens alle sammen
Køber dem ikke igen

Vastaus yritykseltä EASIS
Hurtig levering. Gode tilbud, desværre fik jeg marcipan som kun havde 17 dage til udløb. Det burde have stået i tilbuddet at der var kort tid til udløbsdato især fordi jeg tidligere har købt marcipan som havde samme dato 5/9.