For 2 uger siden fik vi vores kære gamle hund aflivet. Dyrelægen var rar, men veterinærsygeplejerske var kold og virkede irriteret over den måde vi havde valgt, at få vores hund aflivet på (i bilen p... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg vil gerne give min bedste anbefaling. Min hund benytter water walk træning ved Dyrlægehuset Randers. Vi kommer to gange om ugen og får den bedste vejledning og hjælp. Vores hund elsker at kom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dolly, Chihuahua på 6,5 måned, har i dag fået fjernet 12 mælketænder. Dolly er som forventet træt over på indgrebet, men har det efter omstændighederne godt. Jeg skriver og får et overslag i sids... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En lille fortælling om vores lille Buffi… Vi var så uheldig at vores elskede lille hund Buffi blev overfladet af en stor hund på en gåtur. Vi kontaktede jer og med det samme vi kom med Buffi tog... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dyrlægehuset Randers er et hypermoderne ISO-certificeret døgnåbent dyrehospital specialiseret indenfor hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er at give den bedste behandling for dit familiedyr og bedste ven, 24/7 365 dage om året. Der bliver sat god tid af til alle som kommer ind ad døren, om det så er et større eller mindre problem. Vi har både ekspertisen og det nødvendige udstyr til at stille en korrekt diagnose og dermed få givet den korrekte behandling fra start.
Yhteystiedot
Tanska
- dyrlaegehusetranders.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Søde og kompetente medarbejdere.

Fantastisk behandling.

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
Super hyggeligt sted også får dyrene
Tak for en god behandling :-)
Fik en god modtagelse da vi kom men vores Hund ( Vores øjesten ) vi kom hurtigt til , efter lidt undersøgelser og blodprøver fandt de hurtigt ud af hvad problemet var.
Vores hund blev bedøvet og dyrelægen fortalte os hele vejen igennem hvad han lavede og forklarede på en måde så det var til at forstå hvad problemet skyldtes , vi fik forskellige løsnings forslag med hjem som vi skulle overveje / tage stilling til.
Vi fik det medicin og en rigtig godt forklaring på hvordan det skulle bruges.
Vores lille øjesten havde det godt da han døsigt vågnede af bedøvelsen 7 timer senere.
Så vi er meget glade for jeres hurtige behandling.
Takker mange gange for en god behandling , vi kommer helt sikkert tilbage.
Mvh Tommi Fisker / Ruth Christensen
Dyrlægehuset Randers yder en både…
Dyrlægehuset Randers yder en både venlig og professionel service. Vi har været yderst tilfredse ved de besøg, vi har haft hos dem.
Hurtig og kompetent hjælp ved akut syg…
Hurtig og kompetent hjælp ved akut syg hund

DK's bedste dyrlæge !!
Mine 2 hunde er snart 10 år. På de 10 år har jeg flyttet nogle gange rundt omkring i dk, og har derfor måtte skifte dyrlæge. Jeg har oplevet lidt af vært med dyrlæge, men Dyrlægehuset Randers er bare de bedste! Og det er på alle parameter!

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
Super god behandling a til min hund
Super god behandling til min hund. Og rigtig god service.. I fortjener så meget ros ..

Super god oplevelse
Super god oplevelse, som sædvanlig.
Dog manglede jeg lige denne gang, at vi kunne have snakket om operationen, fået information samt stilet vores spørgsmål i en konsultation frem for i venteværelset. Det blev lidt forvirrende for mig pga andre kunder og patienter i venteværelset.
Dog vil jeg tilføje, at jeg ikke har et ondt ord at sige om denne dyrlæge. Jeg har aldrig haft en bedre. Derfor får de også 5 stjerner - og havde gerne givet flere. Det er et helt igennem suverænt dyrehospital.
Min mand, jeg og vores hund Zento vil give vores allerstørste anbefalinger til Thomas, der er Zentos dyrlæge. Du er kompetent, empatisk - og kan både håndtere en nervøs hund og på samme tid en endnu mere nervøs hunde-mor😅😊

God behandling af Bob 🐹
God behandling af Bob 🐹
Bob er meget træt efter operationen, men det er forståeligt. Vi ved han har været i gode hænder 🥰

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
Jeg er så glad for deres service.
Jeg er så glad for deres service.
Dyrlægen:Erik som har behandlet min hund altid har været meget professionel, grundigt og så sød. Desuden er han meget rolig og forklarer rigtig godt og svarer altid på alle mine spørgsmål.
Jeg føler mig meget tryg ved at komme til dem og især hvis det er Erik som kigger på min hund.
Personalet i klinikken er også søde, flinke og hjælpsomme.
I dag var der en meget sød sygeplejerske/sekretær som står ved kontoret og som modtog mig og min hund med et stort smile og venlighed.

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
Mine dyr og jeg er i trygge hænder
Mine dyr og jeg er i trygge hænder, altid søde og gode til at forklare forløbet, føler ikke at det hele skal gå hurtigt, her er der tid til hver enkelte patient, klart en kæmpe anbefaling fra mig

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
God oplevelse for både hund og ejer :)

Fantastisk dyrlægehus.
Der er altid god service, altid kompetente medarbejdere og man kan komme til hurtigt ved behov.

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
God service og flink personale.

Fantastisk og hjertevarm service
Fantastisk og hjertevarm service. Kun de bedste anbefalinger herfra

Professionelt og menneskeligt
I forbindelse med at vores elskede gamle hund skulle aflives grundet en tumor i munden, fik vi en helt igennem fantastisk, professionel og menneskelig behandling - TAK!
Det er en super god oplevelse
Det er en super god oplevelse, HVER gang jeg kommer i huset. Altid søde, venlige og smilende personaler, der med meget stor faglighed hjælper min hund og jeg. Jeg kan varmt anbefale stedet 👍🤩

Vastaus yritykseltä Dyrlaegehusetranders
Vores hund er rigtig glad for at komme…
Vores hund er rigtig glad for at komme der. Og man får altid en varm velkomst.
Meget tilfreds med behandlingen 👍🏻
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.