Dutch Jerky Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Komen afspraken na. Vaak ligt het al eerder op de stoep dan verwacht. Ze zijn lekker groot, goed gekruid en je hebt veel meer mogelijkheden zoals: verschillende kruiden, worsten en andere lekkere ding... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als liefhebber heb ik al veel verschillende soorten beef jerky geprobeerd, maar niks tipt aan de kwaliteit en smaak van Dutch Jerky. Je proeft echt dat het met zorg en vakmanschap is bereid van grote... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

"Alles goed gesmaakt?" Krijg ik een mailtje. Nee! Nooit iets ontvangen, ook niet nadat ik een week na bestelling vroeg hoe het ervoor stond met de bestelling ordernummer #00556. Reactie "Foutje,we... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Heb de combo besteld.

Heb de combo besteld.
Smaak van allen was goed en lekker.
Aleen zat er 2 bij waarbij ik vond dat ze niet genoeg droog waren.
En bij 1 zat er een behoorlijk stuk vet in.
Meer dan gewoonlijk

8. huhtikuuta 2026

Hi Gerrit,
Thanks voor de feedback!
Zou je mij een mailtje kunnen sturen op max@dutchjerky.com met de smaken (en als je de zakjes nog hebt, ook de batchnummers) van de wat zachtere smaken? Ik zoek het graag even uit.
Over het vet idem dito. Was toch niet de greasy pork? ;)
Groetjes!

Saanut 4/5 tähteä

Let goed op welke smaak bij je past!

ORIGINEEL 8/4: Snelle levering, prima. Maar de smaak valt heel erg tegen. Veel te sterk / intens. Geldt voor alle vijf smaken die ik besteld had. Het vlees is veel te lang geweekt in veel te sterke smaakstoffen. Maakt het het geen lichte snack om op te knabbelen.

AANPASSING 18/4: eigenaar bedrijf heeft contact opgenomen en stelde feedback zeer op prijs. Zeer klantvriendelijk. Ik heb uitleg gekregen over de verschillende smaken. Op de site worden nu 'smaakprofielen' weergegeven. Dit is behulpzaam. Om te proeven heeft hij mildere smaken opgestuurd. Dat stel ik zeer op prijs. Voor de mensen die de klassieke beef jerky (haast billong-achtige) smaak willen: the 'all natural' is heerlijk. Die zocht ik!

6. huhtikuuta 2026

Hi Jaap,
Wat vervelend dat het niet helemaal in de smaak gevallen is..
De smaakintensiteit, zachtheid, dikte, etc verschilt enorm per smaak. Sommige zijn zéker intens, en andere zijn enorm mild van smaak.
Stuur me even een mailtje op max@dutchjerky.com, ik kijk graag samen naar een oplossing!
Ik ga het in ieder geval met het team bespreken om alles wat overzichtelijker op de website te vermelden :)
Groetjes!
Max

Gewoon echt goeie jerky

Gewoon echt goeie jerky! Fijn dat er vaak nieuwe smaken worden uitgeprobeerd en dat je in smaak ook veel keuze hebt. Heb nu in een korte tijd al 3 keer besteld! Bij ontvangst van je bestelling krijg je ook een persoonlijk handgeschreven berichtje, de tijd die ze daar dan voor nemen zegt een hoop. Ze hebben er in ieder geval een trouwe fan/klant bij en ik kan het echt iedereen aanraden!

5. huhtikuuta 2026

Heel erg lekker

Heel erg lekker, goed droog en crispy. De smaak is fantastisch. Ik heb meerder smaken gekocht en nu eerst de original gegeten

2. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb de 21 maart wat besteld en nog…

Ik heb de 21 maart wat besteld en nog niks ontvangen

21. maaliskuuta 2026

Hi Gert,
Ik zie je dat we je bestelling afgelopen woensdag (25 maart) overhandigd hebben aan DHL, echter lijkt het erop dat je pakket vermist is.
Ik heb direct een onderzoek gestart bij DHL om te kijken wat er mis gegaan is. Mocht je zo vriendelijk willen zijn om deze review te veranderen (of bij DHL willen zetten) willen wij (zonder afwachting van het onderzoek) al direct een gratis nieuw pakket opsturen :)
Je kunt je ook altijd bereiken op info@dutchjerky.com
Groetjes Max

Jerky Lover!

Jerky Lover!
Damn, wat een mooi product.
Lekker en uit Nederland!
Onwies goede snack om je cravings mee te stillen.
Geen toevoeging, gewoon puur natuur.
En dát….maakt t bijzonder lekker!

27. maaliskuuta 2026

gewweldige jerky

gewweldige jerky! Prima gezonden snack voor tussendoor, ze hebben heerlijke smaken en goede prijzen!

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bestel hier dus nooit meer

Voor de 2e keer besteld, duurt veel te lang voordat het bezorgd wordt. Jullie zeggen 2 tot 5 dagen? Ik wacht nu al 7 dagen, de vorige keer ook hetzelfde toen kreeg ik na 8 dagen mijn bestelling, gaat altijd wat mis zou echt een ieder afraden! Nooit meer voor mij!! Zo bijzonder is het ook niet, zijn een aantal betere !!

25. maaliskuuta 2026

Hi Ray,
Wat vervelend dat je bestelling er wat langer over gedaan heeft dan je hoopte... We hebben een levertijd van 2-5 werkdagen, mocht de levertijd langer geweest zijn dan dit vermoed ik dat er iets mis gegaan is bij de vervoerder. Wellicht kun je me even een mailtje sturen op max@dutchjerky.com zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing?
Let me know!

Saanut 1/5 tähteä

Alweer is er veel onduidelijkheid over…

Alweer is er veel onduidelijkheid over de bezorging, ze roepen dat ze zijn geweest?maar mijn ringbel toont iets anders!! nu kan ik het zelf ergens ophalen,en moet rekening houden dat het extra geld kost??zo staat het vermeld in de mail!!

20. maaliskuuta 2026

Hi Danny,
Wat vervelend om te horen dat er iets mis gegaan is bij de levering! Geen zorgen, gaan we fixen.
Allereerst: DHL zal NOOIT extra kosten vragen om een pakket op te halen, betaal dan ook helemaal niks.
Ik zie dat je pakketje beschadigd is tijdens transport, en naar ons teruggestuurd wordt. Excuses voor het onvermogen van DHL.
Geen probleem, ik stuur je pakketje gewoon kosteloos opnieuw op. Komt goed :)
Wellicht kun je de negatieve review bij DHL zetten, in plaats van bij ons?
Fijne week gewenst!

Vingerlikkendlekker🤭 vooral de…

Vingerlikkendlekker🤭 vooral de baconstrips(mag wel velletje extra tussen de plakken😉)goed aangekomen, met persoonlijk geschreven tekst en alles goed verzorgd, kost een paar centen maar dan heb je ook wat, leuk die smaakvariaties ook steeds....

19. maaliskuuta 2026

King Dutch Jerky

Dit bedrijf; Dutch Jerky is meer dan een vleesbedrijf. Dit zijn echte top en vakmensen. Mensen met begrip voor drukke periodes en toch alles vlekkeloos te laten verlopen. Als er iets niet aanwezig is, contacteren ze je meteen om het op te lossen.

Klantenservice 10/10
Beef jerky 11/10
Ik ben groot fan en zal wss vaste klant worden!

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dutch Jerky

Dank voor de waanzinnige review J.! Really appreciate it :)

Tot de volgende!

Eindeloos durende bezorging

Op vrijdagochtend besteld, wordt pas dinsdag verzonden, op woensdag een bericht dat het die dag bezorgd zou moeten, op vrijdag uiteindelijk een mail dat het bezorgd is, maar nog niets ontvangen. Dat is echt heel teleurstellend.
Waarom wordt er 5 dagen gewacht met überhaupt het versturen van de zending? En dan ook nog via het onbetrouwbare brieven netwerk van PostNL. Geen fijne ervaring z de moeite niet waard om nog eens te doen

13. maaliskuuta 2026

Hi Chris,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat het zo mis gegaan is bij PostNL. Helaas kampen zij momenteel met een hoop vertragingen, vandaar dat we hier ook in onze communicatie en op de website een noot van gemaakt hebben. We zijn in ieder druk bezig met druk zetten bij PostNL zodat hier snel een oplossing van komt.

Ik zie in ieder geval in ons systeem dat we je bestelling dinsdag overhandigd hebben aan PostNL, ik hoop dan ook dat je begrijpt dat dit volledig buiten onze macht ligt. Mocht je pakketje nog steeds niet binnen zijn, stuur me even een mailtje op info@dutchjerky.com dan duiken we er direct in, en indien nodig sturen we gewoon een nieuwe op :)

Fijn weekend!
-Max

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin