Dutch Jerky Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Komen afspraken na. Vaak ligt het al eerder op de stoep dan verwacht. Ze zijn lekker groot, goed gekruid en je hebt veel meer mogelijkheden zoals: verschillende kruiden, worsten en andere lekkere ding... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als liefhebber heb ik al veel verschillende soorten beef jerky geprobeerd, maar niks tipt aan de kwaliteit en smaak van Dutch Jerky. Je proeft echt dat het met zorg en vakmanschap is bereid van grote... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

"Alles goed gesmaakt?" Krijg ik een mailtje. Nee! Nooit iets ontvangen, ook niet nadat ik een week na bestelling vroeg hoe het ervoor stond met de bestelling ordernummer #00556. Reactie "Foutje,we... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Erinomainen

203 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

De jerky is gewoon goed

De jerky is gewoon goed, de levering echter is zwaar k#t... Sorry hoor maar vorige keer hebben ze hem ook in de verkeerde straat afgeleverd, nu ook weer. En dan moet ik weer naar de andere staat lopen, aanbellen, uitleggen... Daar word ik een beetje moe van, misschien een andere bezorg dienst? Als die goed was had ik 5 sterren gegeven om al kunnen jullie daar niks aan doen. Thx Eric Wesdijk.

12. toukokuuta 2026

Fantastisch!

Deze mensen leveren fantastisch werk en zeer ambachtelijke en natuurlijke producten. Reeds twee keer besteld en het zal zeker niet de laatste keer zijn! Ook mega snelle levering en mooi verpakt met steeds een persoonlijk berichtje.

9. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een hoop verschillende smaken gekregen…

Een hoop verschillende smaken gekregen voor mijn verjaardag. Ik was heel erg positief verrast! Je proeft echt het verschil! Leuke handgeschreven bedankje erbij 🥰 ik raad het zeker aan om het in iedergeval eens hun kwaliteit te proeven. Mijn favo is toch de greasy original en de garlic teriyaki. Bedankt voor de snelle levering. Groetjes Danny S.

25. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Prima producten op een enkele na

+ Bestelling gaat makkelijk
+ Bezorging op tijd
+ Worsten zijn errug lekker
+ + Jerky is super
- - Garlic Teriyaki Bacon Strips, klef, plakkerig en bijna smaakloos

17. huhtikuuta 2026

Next level Beef Jerky

Next level...! Dit is nog eens een kwaliteits product...!!!! Laten we bij het begin beginnen. Website ziet er top uit, smakelijk gepresenteerde producten, heldere uitleg en zeer gebruiks vriendelijk. Je past met een druk op de knop je bestelling aan.

Bevestigings mail van je bestelling volgt snel en hier staat al de eerste persoonlijke note in. Iets dat door mij zeer gewaardeerd word.

Vervolgens een helder track en trace systeem dat moeiteloos bij houd waar je bestelling zich bevind.

En toen was het grote moment daar, de bestelling werd geleverd...ook hier weer een persoonlijke handgeschreven note. Een leuke sticker, en waar t allemaal om draait hun overheerlijke beef jerky...! Mooi en goed verpakt. Bij het openen van het product werden mijn zintuigen aangenaam verrast....wat een geur explosie. Het water liep me al gauw in de mond. De smaak : ongeëvenaard goed...! Perfect gekruid en gerookt. En nog steeds lekker juicy....je proeft gewoonweg de liefde die de boys (and girls) van Dutch Jerky in hun product stoppen.

Hou je van echt vlees, echte jerky, en een met liefde gemaakt product van eigen bodem ? Doe jezelf en team Jerky een plezier en bestel hier de beste jerky die er is. Ik heb in ieder geval nog nooit betere gegeten...!

Ga vooral zo door !!! Ik ben overtuigd en zal zeer spoedig weer bestellen. 5 sterren dik verdiend...!!!!

22. huhtikuuta 2026

Te lekker

Te lekker,

Ik had deze x
De sweet en spicy
De sweet maple bacon strips
De pork greasy original

Alle drie super lekker maar de bacon strips mijn minst favoriet.

22. huhtikuuta 2026

Beste jerky ooit !!!

Bestelling was prima optijd. De smaken waren fantastisch, goed gedroogd en gerookt. Echt heerlijk!!! De volgende Bestelling komt eraan

18. huhtikuuta 2026

Echt lekker jerky

Echt lekker jerky, geen chemische en geplakte rommel. De jerky heeft een lekker bite en scheurt toch prettig af. Qua kruiden is het ook in balans. Niet te overdadig en de vleessmaak blijft behouden.

16. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, gemakkelijk door de brievenbus. Hele lekkere smaak! Je krijgt echt wat je verwacht. Er staat een persoonlijk berichtje bij en bij vragen wordt er lekker snel gereageerd!

14. huhtikuuta 2026

Super lekker

Had al vaak gehoord van jerky maar wist niet wat ik ervan moest verwachten. Toen ik mijn 1e zending binnenkreeg was ik direct enthousiast. Het was een pakketje om keertje uit te proberen. Ik moet bekennen dat ik alle varianten uit wilde proberen en helemaal op te eten. Ik heb meteen een 2e en groter pakket besteld en er zullen er nog meer volgen. En nu nog een tip..probeer de worsten eens die zijn echt lekker. Dank je wel mannen. Groeten Frank

11. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin