Håret blir lenare och inte lika grönt som det tyvärr blir utan filtret. Dock upplevde jag att jag behövde byta filtret tidigare än vad jag behövt innan. Förut har filtret gett resultat ca 3 månader, m... Näytä lisää
Har haft så otroligt uttorkat hår som inte vart fint alls när jag haft det utsläppt. Jag har egentligen lockigt hår när det är friskt. Efter någon v med munstycket har jag fått tillbaka mitt självfall... Näytä lisää
Enda anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor är att det inte går att ändra intervallen på dusch filtret intervallen, det kommer ett nytt var 3e månad, jag upplever att det hinner bli igen satt, h... Näytä lisää
Bra tryck på duschstrålen så tvål och hårvårdsprodukter rinner av lätt. Det kliar inte på kroppen och i hårbotten längre. Håret känns mjukare, och huden inte lika torr längre. Jag måste nog köpa Lilly... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Kylpyhuonetarvikeliike
- ja myös
- Ihotautilääkäri
- Kampaaja
- Kosmetiikan tukkumyynti
- Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
Yrityksen kirjoittama
På Duschkompaniet erbjuder vi det filtrerande duschhuvudet LILY som kombinerar skandinavisk design och kvalitet med innovativ teknik för att förbättra din duschupplevelse. Våra produkter är designade för att göra hårt vatten mjukt, filtrera bort metaller och orenheter som skyddar och förbättrar din hud och ditt hår Vår mission är att göra rent vatten till en självklar del av den svenska rutinen, med kundnytta som vårt ledord. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, både genom våra produkter och vår service. Välj Duschkompaniet för att uppleva skillnaden rent vatten kan göra i ditt liv.
Södra förstadsgatan 1, 211 43, Malmö, Ruotsi
- 075-770 19 17
- kontakt@duschkompaniet.se
- duschkompaniet.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Lily filter
Har bara använt det i 2 veckor så känns lite tidigt att ge omdöme. Mjuka fina strålar och lätt att montera. Har inte märkt nån skillnad på hår eller hud än men håller tummarna för resultat snart. Har mycket metaller i vattnet och hoppas på att bli av med den gröna tonen i håret.
Upplever helt klart bättre hårkvalité…
Upplever helt klart bättre hårkvalité och mindre kliande hud efter ett tags användning. Min son upplevs ha mindre klåda och utslag med. Dock svider det mer i ögonen när vattnet kommer i ögonen. Ingen aning om varför. Men för övrigt en bra produkt.
Lätt att montera👍 Huden känns lenare…
Lätt att montera👍 Huden känns lenare och håret renare 🤗
Gjorde verkligen skillnad 👍 har haft…
Gjorde verkligen skillnad 👍 har haft problem med metaller i vattnet då vi har egen brunn. Nu är det en helt annan känsla i hår och hud, kommer fortsätta med dessa filter. Smidigt oxå med prenumeration alternativet så filtret blir bytt regelbundet 🙂
Jag längtar till duschen
Jag har köpt LILY-duschhuvud. Jag är så otroligt nöjd, jag kände skillnad i håret efter en dusch, det fick tillbaka lystern, kändes lätt och renare. Trycket i duschen ihop med de fina strålarna gör att det känns underbart mot hud och hår. Vi har mycket kalk i vattnet normalt men det syns tydlig skillnad på duschväggar efter vi bytte. Monteringen tog inte en minut en gång och kvaliteten i produkten känns stabil. Väldigt nöjd!
Vilken skillnad!
Vi är så imponerade av detta duschfilter. Förutom att hår och hud blivit bättre så har även vattnet i våra kranar en lite obehaglig skarp smak - men inte det som kommer ut Lily duschhuvudet! Vi slipper nu cykla och hämta vatten hos en granne med egen brunn, utan kan ta vattnet direkt från duschen!
köp!
Snabb leverans, Lätt att montera och fantastisk att använda!
Supernöjd
Supernöjd! Sådan skillnad, blev chockad när jag nyss bytte filter för första gången. Kommer aldrig tvätta mitt hår utan min Lily igen, har dessutom extentions.
Jag upplever att mitt blekta hår inte…
Jag upplever att mitt blekta hår inte gulnar på än gång. Ingen klåda uppkommer heller. Det hade kunnat vara lite bättre tryck. Men är nöjd ändå. Den är väldigt fin och förgyller mitt badrum. Ska bli intressant att se hur filtret ser ut när det blir dags att byta. Super att man kan prenumerera på filtren. Rekommenderar varmt. 🌸
Håret känns fräschare längre tid efter…
Håret känns fräschare längre tid efter tvätt.
Mycket bättre tryck i duschen
Mycket bättre tryck i duschen! Håret är mjukare.
Skönt handtag att hålla i;)
Har fått bättre tryck på vattnet
Har fått bättre tryck på vattnet. Tycker att jag har fått bra effekt på hud och hår. Vill använda det ett tag till innan jag kan utvärdera det helt
Härlig att duscha med!
Jättelätt att montera. Underbart vattentryck. Vattenstrålarna är härligt tunna, men starka. Otroligt skön att duscha med. Det är otroligt mkt kalk i vattnet där jag bor. Ska bli kul att se hur mitt blonda hår blir framöver. Utan filter blir det gult och torrt. Än så länge känns håret mjukt och friskt.
Svin nöjd med duschfiltret
Jag har rosa hår och när jag flyttade från kiruna till västerås så insåg jag hur dåligt vattnet är här pga att det sköljde ur färgen direkt jag duschade. I kiruna färgade jag håret en gång var sjätte månad, i västerås ca 4 gånger på en månad. Därför bestämde jag mig för att beställa dusch munstycket med filter och redan första duschen/tvätten såg jag hur bra den fungerar. Nu håller färgen som den ska göra och vattnet tvättar inte ur färgen hela tiden. Så jag är mycket nöjd och kommer fortsätta använda denna! 🙏🏼
Har inte använt det så länge men märkte…
Har inte använt det så länge men märkte märkbar skillnad redan efter 4 tvättar. Då jag har löshår så har det blivit "mjukare" älskar den. Bra tryck också 🥰
Efter några veckors duschande är inte…
Efter några veckors duschande är inte huden så torr längre.
Mycket nöjd med mitt duschmunstycke
Mycket nöjd med mitt duschmunstycke, såväl design som funktion
Hej snyggt och bäst dusch-huvud
Hej! Mitt hår är blankare och huden mjukare.
Min frisör frågade om jag har gjort något , det jag gjort är att börja använda Lilys duschhuvud och filter. Så nöjd.!!
Enkelt att prenumera och få nya fräscha filter var 3:e månad
Ps-Duschhuvuden är väldigt snygga oxå
Har använt sedan några månader tillbaka…
Har använt sedan några månader tillbaka och har gjort väldigt stor skillnad. Mitt hår blir inte missfärgat på samma sätt och mycket mjukare. T.o.m min frisör märkte stor skillnad. 5stjärnor hade ni fått om om munstycket hade varit format utan hålet i mitten och att man hade möjlighet istället att vrida till en en starkt samlad stråle i mitten när man vill ha ännu hårdade tryck.