Duschkompaniet Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Håret blir lenare och inte lika grönt som det tyvärr blir utan filtret. Dock upplevde jag att jag behövde byta filtret tidigare än vad jag behövt innan. Förut har filtret gett resultat ca 3 månader, m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har haft så otroligt uttorkat hår som inte vart fint alls när jag haft det utsläppt. Jag har egentligen lockigt hår när det är friskt. Efter någon v med munstycket har jag fått tillbaka mitt självfall... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra tryck på duschstrålen så tvål och hårvårdsprodukter rinner av lätt. Det kliar inte på kroppen och i hårbotten längre. Håret känns mjukare, och huden inte lika torr längre. Jag måste nog köpa Lilly... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. ja myös
  3. Ihotautilääkäri
  4. Kampaaja
  5. Kosmetiikan tukkumyynti
  6. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

På Duschkompaniet erbjuder vi det filtrerande duschhuvudet LILY som kombinerar skandinavisk design och kvalitet med innovativ teknik för att förbättra din duschupplevelse. Våra produkter är designade för att göra hårt vatten mjukt, filtrera bort metaller och orenheter som skyddar och förbättrar din hud och ditt hår Vår mission är att göra rent vatten till en självklar del av den svenska rutinen, med kundnytta som vårt ledord. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, både genom våra produkter och vår service. Välj Duschkompaniet för att uppleva skillnaden rent vatten kan göra i ditt liv.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

221 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Upplever positiv skillnad på håret

Har använt duschmunstycket i några veckor och upplever att håret blir mjukare och glansigare. Snabb och smidig leverans. Jag gillar dock inte utformningen av duschmunstycket då det blir väldigt hårda små strålar runt om men inget i mitten. Ökar vattentrycket något.

Saanut 4/5 tähteä

Enda anledningen till att jag inte önskar tätare intervaller på filtretgav…

Enda anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor är att det inte går att ändra intervallen på dusch filtret intervallen, det kommer ett nytt var 3e månad, jag upplever att det hinner bli igen satt, hemma hos mig pga av mycket dåligt metall rikt vatten, märker även på trycket att det blir sämre. Men så fort jag bytt så blir trycket bättre och vattnet känns renare på hy & hår.

Saanut 4/5 tähteä

Märker stor skillnad på hår och hud

Märker stor skillnad på hår och hud! Mitt rätt frissiga hår mår betydligt bättre och jag blir inte alls lika torr i huden efter dusch. Munstycket fördelar vattnet behagligt, det enda lilla negativa är att jag hade förväntat mig att trycket i duschen skulle ha ökat mer än vad det gjorde.

Skönt och behagligt tryck

Min dotter, som läst på noggrant om Duschkompaniet, var betagen av sa att hon älskar den: skönt och behagligt tryck, mycket snygg och håret upplevdes mjukare ( hon fick den i födelsedagspresent ) vi tror henne :-) och kommer att köpa en till oss själva till Spanien oxå.

25. elokuuta 2026

Beställde ett fint duschmunstycke

Beställde ett fint duschmunstycke. Har inte märkt någon större skillnad för hår och hud ännu, men trycket är bra och det är en skön stråle. Jag är nöjd, hoppas också att det blir mindre kalk i duschen.

26. elokuuta 2026

Använt nu i 9månader

Använt nu i 9månader. Hade problem med hårbotten och tappade mycket hår innan.
Det synd verkligen i filtret hur smutsigt det är när man byter.
Jag har också slutat med vanliga schampoo och balsam och använder numera utan parabener och sulfater. Så en mix av att sluta med det och bättre vatten har gjort mitt hår och hud bättre.
Verkligen värt pengarna.

25. elokuuta 2026

Alltid lika nöjd

Alltid lika nöjd, har använt Lily i ett och ett halvt år och märker en enorm skillnad på både hud och hår.
Kan varmt rekommendera denna produkt.
Kundservice i världsklass!

24. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mjukt hår och ej längre grönt

Mitt hår är inte längre grönt och ser salongsfärgat ut, både frisör och vänner märker stor skillnad. Utöver färgen har håret blivit otroligt mjukt.
Älskar att man kan få filter som prenumeration! Vi är fyra i familjen och byter filter varannan månad.

20. elokuuta 2026

Vi är jätte nöjda

Vi är jätte nöjda, Enkelt att byta filter. Vi får filter som kommer till vår brevlåda allt fungerar utmärkt.
Vill verkligen rekommendera denna produkt.

Saanut 5/5 tähteä

Vilken skillnad för både hår och hud!

Vi är verkligen så otroligt nöjda med vårt köp! Redan efter en tids användning märker jag stor skillnad, framför allt på både hår och hud. Mitt hår känns mycket mjukare och har fått en helt annan kvalitet, och min hud mår betydligt bättre. Jag upplever också att huden inte kliar alls lika mycket som tidigare.

En annan sak som verkligen överraskade mig är själva duschstrålen – den är helt fantastisk mot huden och gör duschen till en mycket härligare upplevelse.

Vi är så nöjda att jag redan bestämt mig för att köpa ett till duschmunstycke till badrummet på nedervåningen. Det säger nog det mesta! 😍

Kan varmt rekommendera det till alla som funderar på att testa. För oss har det verkligen gjort skillnad! ⭐️

Vattentryck

Tyvärr har vattentrycket blivit sämre. Har inte upplevt någon förändring på håret ännu men har inte använt munstycket så länge

Mjukhet

Huden har blivit mycket mjukare och behöver inte smörja in mig alltid efter att ha andvänt filtret i ett par månader

14. elokuuta 2026

Jag är nöjd

Jag är nöjd. Snabb leverans lätt att skruva på duschmunstycket håret känns mjukare och kroppen mjukare

15. elokuuta 2026

Duschmunstycke

Jag var faktiskt lite skeptisk till hur stor skillnad ett duschmunstycke med filter skulle göra, men jag blev positivt överraskad. Duschen känns behagligare och munstycket ger ett riktigt bra och jämnt tryck. Dessutom är det smidigt att filtret sitter direkt i duschmunstycket utan någon extra installation. En enkel uppgradering av duschen som jag är väldigt nöjd med.

10. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Mycket bättre tryck på vattnet med…

Mycket bättre tryck på vattnet med strålar som man njuter av. Ingen klåda på huden efter dusch. Vill aldrig vara utan igen. Vi slipper äntligen byta mellan två mu stycken för att alla ska vara nöjda. Lily är allas våra gäng.

12. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Har haft den en längre tid nu och även…

Har haft den en längre tid nu och även bytt filter en gång via prenumerationen av filter. Märker stor skillnad i att det är mindre kalk på glaset. Håret är inte längre grönt som var största anledningen till köpet :)

12. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd med mitt köp!

"Vad sprött hår du har fått! Bor du i ett hus med gamla rör?" frågade min frisör. Jag blev ställd av frågan, visst har man blivit frågad om egen brunn eller om man badar mycket i klor, men gamla rör? Jo, jag hade ju flyttat in i ett gammalt hus ett år tidigare, så jag gick hem och googlade. Köpa ett filter till duschen? Det lät ju vettigt, men det öppnade sig en djungel av alternativ! Det som gjorde att jag valde Duschkompaniet var den personliga hjälpen jag fick via mail, det rimliga priset och andras recensioner. Kanske inbillar jag mig, men jag tyckte det blev skillnad med en gång. Jag är inte lika torr på armarna och benen, och håret börjar sakta men säkert få tillbaka lyster. Jag är väldigt nöjd med mitt köp!

10. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin