1. Day spa -hoitola

Hos DuoLine sætter vi pris på velvære og wellness. Vi har et stort udvalg af spabade, swimmingpools, saunaer og dampbade. Vi handler udelukkende med kvalitetsprodukter, som vi kan stå 100 procent inde for. På den måde er du bedst sikret kvalitet, driftssikkerhed og reservedelsgaranti i fremtiden. Vi har været i vandbehandlingsbranchen i over 20 år og har et stærkt team af dygtige håndværkere med respekt for faget. Alle er specialister i installation, service og reparation indenfor elektronik, spa og pool anlæg.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Efter at have besøgt deres showroom i…

Efter at have besøgt deres showroom i Billum købte vi et Wind 6-personers udespa hos Douline - og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Købsprocessen var OK - og leveringen og montagen var super god. Der var lidt udfordringer med wifi-enheden, men det blev der straks taget hånd om og alt fungerer, som det skal. Efterfølgende har vi været i tvivl om lidt forskelligt vedr. kemi og andre detaljer, og har i den anledning fået virkelig god hjælp og vejledning fra Duoline.
Bente og Finn T. Jørgensen

29. joulukuuta 2025

Bent har være super godt til at rådgive…

Bent har være super godt til at rådgive og guide os til valg af spa og sauna. Jeg har kun godt at sige om servicen. Desuden er han proaktiv og informere om seneste update, leverings osv. Alt godt og jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at handle med Duoline.

1. joulukuuta 2025

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse, lige fra første sekund.
Fedt showroom
Virkelig god sælger (Bent)
Fantastisk håndtering ifm. levering og montering
Alt i alt, meget tilfreds og professionel håndtering; stor anbefaling herfra!

7. toukokuuta 2025

Super god service fra hele DuoLine…

Super god service fra hele DuoLine holdet. Hurtig vejledningen til valg af det rigtig produkt i Billum. Imødekommende over for vores tidsplan, samt koordinering af installation med skjulte kabel. Solidt instruering af teknikkeren m.h.t. betjening og vandkontrol. Og når man så ikke kunne huske alt det alligvel, så var Bent hurtig til at svar på spørgesmålene over telefon. En virkelig dejlig oplevelse - næsten så god som spaen selv :-)

3. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä DuoLine ApS

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse :-)

Sublim service

Sublim service, vejledning og levering. Bent har været rigtig god til, at vejlede os til det rette køb af udespa til vores udlejningssommerhus. Vi har været i gode hænder før-under-og nu efter købet. Tak for jer.

30. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä DuoLine ApS

Mange tak for anmeldelsen. Vi er gladest, når I er trygge ved Jeres køb! Venligst DuoLine ApS

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service, ville ikke lave klorinatoren i jacuzzien, fordi spaen ikke var købt ved dem.
Vandet fosser ud og det var de sgu total ligeglade med.
Håber at denne anmeldelse vil give dem noget at tænke over, de kunne i det mindste skifte en plastikdel og tage deres betaling for det, men nej det gad de sgu ikke!!!!!

1. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä DuoLine ApS

Hej Thomas, Tak for din anmeldelse.
Vi beklager din oplevelse med din spa, og vi forstår din frustration. Det er dog lidt ærgerligt, at det går ud over os. Da vi modtog opgaven, ringede vi med det samme retur, for at meddele, at vi ikke servicerer din type af spabad. Samtidig ligger garanti hos de, du har købt spaen hos, hvorfor du helst skal kontakte dem - dette er helt normalt. Der er flere årsager til vi ikke tager reparationer på spa forhandlet af andre. Vi håber dog, du fik det løst, så vandet igen kan blive i spaen. Venligst Tom DuoLine ApS.

Rigtig fin website

Rigtig fin website, fine produkter og hurtig levering.

31. lokakuuta 2023

Tak for det! :) Heidie / DuoLine ApS