Jeg savner min gamle dunlopillo hovedpude. Da den trængte til udskiftning købte jeg en ny - The Pillow - udgaven. Den er stenhård og jeg sover dårligt med den. Som at sove med hovedet på en sten sam... Näytä lisää
Fantastisk hovedpude – min søvn er forbedret markant! Jeg har prøvet mange hovedpuder gennem tiden, men denne nye pude overgår dem alle. Den giver perfekt støtte til nakke og skuldre, og jeg vågner... Näytä lisää
Very good pillow the super side sleeping one. Generously size and so comfy. I like the fact its the only pillow without toxins & its breathable latex. They are expensive but last ones I had lasted ab... Näytä lisää
Har netop købt en ny hovedpude, da den gamle var slidt helt op. Jeg har brugt Dunlopillo i mange år, da den er tilpas fast og giver en rigtig god støtte, især for nakken. Jeg anvender en iltmaske i fo... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bruger kun Dunlopillopuder
Bruger kun Dunlopillopuder. Er bare den beste til mig og min behov.
Bruger kun Dunlopillo produkter
Bruger kun Dunlopillo produkter. Både madrasser, pude og topmadras. Har lige købt ny topmadras model Supreme. Og det er bare lækkert😄😄😄
Hovedpude
Har lige fået en pude i fødselsdagsgave. Måtte prøve den i 4 dage for at se om den kunne bruges, ellers skulle den leveres tilbage. Fik den d 29/11- 23. har den stadigvæk. :-)
Har fået vores længe ventet Dunlopillo…
Har fået vores længe ventet Dunlopillo seng i 180x210. De bedste 10cm ekstra vi har købet. Og nu er problemet at vi går tidlig i seng men kommer nu for sent på arbejde da vi sover alt for godt😉. Skulle have købt en Dunlopillo for mange år siden. Tak til Dunlopillo. Og møbelhuse Horsens for at guide os med dette køb.
Dunlopillo er de lækreste hovedpuder
Dunlopillo er de lækreste hovedpuder, der bare svøber sig omkring nakken.
Fantastisk hovedpude
Fantastisk hovedpude! Og fantastisk at man kan tage betrækket af og vaske det. At det så er fra vores helt lokale virksomhed her i Hurup Thy gør ikke oplevelsen ringere. Top ti det hele!
I næsten 8 måneder har jeg haft ondt i…
I næsten 8 måneder har jeg haft ondt i nakken. Været hos lægen og flere dyre besøg hos en fysioterapeut samt lavet nakkeøvelser hver eneste dag uden at det har hjulpet ret meget. Så for en uge siden købte jeg en Dunlopillo pude og har efter så kort tid næsten ingen nakkesmerter og sover meget bedre da jeg ikke vågner med smerter i nakken når jeg skal vende mig.
Jeg er SÅ glad 😀
Det bedste køb jeg har gjort længe
Efter jeg har fået en dunlopillo har jeg svært ved at sove ordentligt med andet end lige netop den
Jeg har præcis i dag købt min nye…
Jeg har præcis i dag købt min nye dunopillo hovedpude,
Den gamle havde jeg i 15 år.
Så ,," En gang donopillo altid donopillo"
God service i Jydsk
Forhandler Jysk dårligere Dunlopillo senge?
Jeg har forsøgt at spørge Jysk om deres Dunlopillo senge er samme kvalitet som fx pure og passion (deres hedder fx. C300). Jeg kan ikke få et klart svar.
Står Dunlopillo inde for kvaliteten hos alle forhandlere (også selv om jysk ikke fremgår af jeres oversigt over forhandlere). Er kvaliteterne forskellige alt efter om jeg køber hos Jysk, Ilva, Illums bolighus m.fl.)? Det er virkelig irriterende, at man ikke kan finde noget om de forskellige kvaliteter.
Men påfaldende mange på denne side reklamerer over deres seng indkøbt i Jysk.
Rigtig god til nakken
Rigtig god til nakken. Har brugt den i mange år og har lige købet en ny.
Dejlig pude.
Fordybninger i kontinentalseng
Vi har i nogle år haft problemer med, at vi sov i et hul i vores Dunlopillo kontinentalseng købt i Jysk. Det viser sig, at problemet stammer fra de fjedre og/eller skum, der er i den nederste del af sengen/"boxmadrassen" - og altså ikke selve madrassen. (Der er ikke synlige fordybninger, for stoffet der dækker sengen, er jo relativt stramt)
Jysk siger, at sådan en skade ikke dækkes af garantien, men kan det virkelig passe?
29/11-23 Og kan det virkelig passe, at hverken JYSK eller dunlopillo kan eller vil hjælpe?
Husets klart foretrukne hovedpude
Husets klart foretrukne hovedpude, har lige købt igen så nu er der kun Dunlopillo puder i hele huset.
Dunlopillo har været den bedste pude…
Dunlopillo har været den bedste pude for mig ! Valget af en god pude er virkelig individuelt, og det er vigtigt at finde en, der passer til ens personlige præferencer og sovestil. God søvn er afgørende for trivsel for mig, og en komfortabel pude kan spille en stor rolle i den sammenhæng. Så derfor kan jeg kun anbefale Dunlopillo👍🏻🙏🏻🤗
Super god
Jeg havde min til en dag konen prøvede den nu har jeg så måtte købe en ny
Min bedste anbefaling af Donlopillo puden
Min bedste anbefaling af Donlopillo puden som min foretrukne pude gennem mange år.
Dunlopillo madras.
Dunlopillo madras.
Den bedste søvn man kan få.