Jeg savner min gamle dunlopillo hovedpude. Da den trængte til udskiftning købte jeg en ny - The Pillow - udgaven. Den er stenhård og jeg sover dårligt med den. Som at sove med hovedet på en sten sam... Näytä lisää
Fantastisk hovedpude – min søvn er forbedret markant! Jeg har prøvet mange hovedpuder gennem tiden, men denne nye pude overgår dem alle. Den giver perfekt støtte til nakke og skuldre, og jeg vågner... Näytä lisää
Very good pillow the super side sleeping one. Generously size and so comfy. I like the fact its the only pillow without toxins & its breathable latex. They are expensive but last ones I had lasted ab... Näytä lisää
Har netop købt en ny hovedpude, da den gamle var slidt helt op. Jeg har brugt Dunlopillo i mange år, da den er tilpas fast og giver en rigtig god støtte, især for nakken. Jeg anvender en iltmaske i fo... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Skøn pude. Sover meget bedre
Altid Dunlopillo
Jeg har lige købt en dejlig dunlopillo pude til min nevø og han var ovenud lykkelig ❤️
Vi bruger alle dunlopillo i familien, fordi det er kvalitet og holder længe.

Vastaus yritykseltä Dunlopillo
Dunlopillo - kan man sove med andet?!
Mine forældre sov på Dunlopillomadrasser og med Dunlopillohovedpuder, da jeg blev tænkt på, så man kan vel sige, jeg har fået Dunlopillo ind med modermælken. Det er 44 år siden, og der har aldrig været hovedpuder af andre mærker i min seng.
Har i dag købt en ny Dunlopillo Serenity og glæder mit til natten.
Købte en Dunlopillo latex hovedpude i…
Købte en Dunlopillo latex hovedpude i Jysk (de havde tilbud).
Ville gerne prøve den lidt kølende effekt en latex hovedpude har, og den holder alt hvad den lover.
Mit eneste problem er simpelthen at den er for høj, 14cm tror jeg den er sat til, hvis de lavede en lavere version på f.eks 7cm så ville den have været perfekt til mig. Så 4 ud af 5 stjerner, egentligt kun fordi man ikke kan købe en pude med halv højde.
Jeg har haft en Dunlopillo hovedpude i…
Jeg har haft en Dunlopillo hovedpude i fem år og nu har jeg købt en ny. Kan næsten ikke sove hvis jeg ikke har min latexpude. Fed service i Jysk i Holbæk.
Hovedpuden der holder faconen!
Hovedpuden der holder faconen!
Dejligt at puden kan vaskes ved 60 grader, og derefter tumbles.
Vi har vores puder med, når vi skal i sommerhus!
En god søvn på en verdensklasse-madras
Vi havde DNA madrasser og lameller i 15 år fra Dunlopillo, og nu har vi igen købt Dunlopillo. Det er fremragende kvalitet, super åndbare madrasser der aldrig bliver for varme men ganske enkelt bare giver en god støtte og behagelig søvn. Et firma der ikke hyper sig selv, men leverer hver gang. Tak !!
Har lige købt en dunlopillo hovedpude…
Har lige købt en dunlopillo hovedpude som varmt kan anbefales🤗
Elevation knirker og larmer….
Købt 2 dobbeltsenge til +60.000 fra Dunlopillo. 1 alm og 1 som elevation hid Den 7. Himmel i Rødovre.
Kvaliteten af elevation er meget ringe - knirker og larmer ved hvert løft. Blevet smurt og plejet men uden resultat, ikke pengene værd, desværre.
Have absolutely loved this pillow…
Have absolutely loved this pillow having impingment in my neck and shoulder has brought some relief . Went to change my bedding today and took the pillow protector to wash to discover my pillow has cracked into 3 pieces . Pillow is around 2yrs old thought it would have lasted longer than that .very disapointed
Så god
De her er nogen de bedste hovedpuder jeg nogensinde har prøvet! Den forbliver luftig og synker ikke sammen når man ligger på den :D
-Ja jeg prøvede flere alternativer til…
-Ja jeg prøvede flere alternativer til den klassiske Dunlopillo hovedpude. Jeg har brugt denne pude siden jeg var barn. Nu er jeg købt en ny og køber aldrig mere andre.
Verdens bedste hovedpude !
Verdens bedste hovedpude !
Så enkelt kan det siges..
Puden er god
Puden er god, tilpas hårdhed; lige til mit behov.
Jeg havde en pude som jeg har haft de…
Jeg havde en pude som jeg har haft de sidste 15-20 år som jeg ikke kunne slippe af med, men det var på tide til at skifte den og jeg fandt så dunlopillo pude som var hvert krone værd! Kan anbefales og gir den bedste søvn og svær at komme væk fra om morgen🤣
Har en Premium Contour medium pude fra…
Har en Premium Contour medium pude fra Dunlopillo og jeg kan slet ikke sove ordentligt uden denne fantastiske pude, så jeg har den med alle steder når jeg sover "ude" - for jeg elsker simpelthen denne pude og kan varmt anbefalde den til alle der ønsker en rigtig god pude.
Dunlopillo pude
Hej. Jeg har brugt don'tapelpude i de sidste 15 år og den er super god og jeg tager den med alle vegne jeg kan få den med Send når jeg skal på ferie propper jeg ned i min kuffert gør den helt flad når jeg åbner puster den så op igen det er en fantastisk pude for mig sådan så får den 10 stjerner.