Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Wracałam dzisiaj z Danii, kierowcy obu busów nr 12 i nr 2 byli bardzo życzliwi,pomocni i bardzo sprawni przy przesiadce i są dobrymi kierowcami z którymi czułam się bezpiecznie Jeżdżę z Duńczykiem o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Chcialam podziekowac za bezpieczna jazde z fantastycznymi kierowcami ,ktorzy byli bardzo pomocni i mili dla nas klientow.Panu Michalowi i Igorowi z busa nr.12 i Panu Tomaszowi iMateuszowi z busa nr.11... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mogę tylko zachwalić i polecić firmę. Już drugi raz dostarczają paczkę do domu, świetny kontakt. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zawsze przemili kierownicy, którzy służą pomocą. Paczka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, kierowca służył pomocą w odebraniu pączki. 26)27 stycznia 2026 Dziękuję bardzo za pomoc kierowcy Bus nr 2 paczka dostarcza w takim samym sranie jak wysł... Näytä lisää

4,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,9

Kaikki arvostelut

48 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Opinia

Jeżdżę z Polski do Danii oraz z Danii do Polski kierowcy z duńczyka bardzo mili, uśmiechnięci pomocni. Kierowcy z busa nr. 1 bardzo przesympatyczni i humorystyczni . Polecam wszystkim firmę duńczyk z nimi czas mija przesympatycznie. Z tą firmą możesz wysłać nawet paczkę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowców i całą firmę

4. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

W dniu 8 czerwca 2024 wracałem z Danii…

W dniu 8 czerwca 2024 wracałem z Danii busem o nr 12 do Polski.Kierowca o wysokiej kulturze osobistej,uśmiechnięty ,Organizacja rozdzielenia pasażerów po niemieckiej stronie bardzo sprawna i krótka.Podróż wyjątkowo krótka.Jeżeli ktoś wybiera się do Danii lub chce z niej wracać nie denerwując się w podróży polecam Państwu Firmę Duńczyk. RM

8. kesäkuuta 2024

Pełen profesjonalizm.Szybko i…

Pełen profesjonalizm.Szybko i bezpiecznie do celu.Mili kierowcy,bardzo pomocni jeśli potrzebujesz jakiej kolwiek informacji.Polecam firmę Duńczyk.Zadzwoń a napewno nie pożałujesz.

21. huhtikuuta 2024

Witam serdecznie

Witam serdecznie. Miałem przyjemność jechać z Dani do Polski z kierowcą o imieniu Dawid. Powrót w miłej atmosferze. Jestem zadowolony z usług przewozów Duńczyk. POLECAM

9. maaliskuuta 2024

Najlepsi

Korzystam z usług firmy już długi czas Wszystko w jak najlepszym porządku Kierowcy Michał i Mikołaj pełna profeska👍

3. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zaraz dojeżdżam bezpiecznie do domku

Zaraz dojeżdżam bezpiecznie do domku - pełna wdzięczności, choć troszkę zmęczona długą podróżą. Chcę pogratulować wszystkim w firmie za mistrzowski poziom obsługi. Zacząwszy od kompetentnych Pań z biura (pełna i wyczerpujaca moje wszystkie zapytania rozmowa, telefon zawsze o umówiomej godzinie), a także Panach Kierowcach (za ich bezpieczna jazdę, za troskę o samopoczucie, za serdeczną pomoc i opiekę nad osobą niepelnosprawną). Telefon od kierowcy także na wskazaną godzinę i przyjazd na czas. Busy czyste, działajace ogrzewanie, klima, przystanki w komfortowej liczbie i... super smaczna woda Duńczynianka - mineralna i niegazowana- bardzo zdrowa na długie podróże. Złagodziliście mój lęk przed podróżą busem, bo wypadkiem komunikacyjnym zakończyłam podróż w zeszłym roku z konkurencyjną firmą. Jeszcze raz pięknie dziękuję i życzę samych sukcesów za Waszą ciężką pracę. Ciechanowianka Ania ❤️

25. helmikuuta 2024

Świetna flota

Świetna flota. Polecam wszystkim,sprawnie,szybko,profesjonalnie. Dziękuję kierowcy Kamilowi za bezpieczną i miłą podróż.

4. helmikuuta 2024

Jestem zadowolonym klientem.

Jestem zadowolonym klientem.
Jeżdżę tym przewoźnikiem już 6 lat, nigdy nie było problemu z oszacowaniem czasu dojazdu oraz podróży. Siedzenia są wygodne i idealnie rozmieszczone. Oceniam na 5 gwiazdek,bo uważam, że na tyle zasługują. Szczególne podziękowania dla Pana Michała :)

26. tammikuuta 2024

Podziękowanie, trasa Warszawa-Kopenhaga

Witam serdecznie, chciałabym podziękować firmie DUŃCZYK za swoje usługi. Jestem klientką od 5 lat i jestem bardzo zadowolona nigdy nie miałam żadnych problemów. W SZCZEGÓLNOŚCI CHCIAŁABYM PODZIĘKOWAĆ PANU DARKOWI Z BUSA NR 6 ZA EMPATIĘ I POMOC ,oby było jak najwięcej takich kierowców.

16. tammikuuta 2024

Super

Super, super, super. Polecam serdecznie, bus numer 3 Kuba i Mikołaj oraz w szczególności Pana z Busa numer 5 Mikołaja.
Jestem bardzo zadowolona, napewno jeszcze skorzystam. ♡♡♡

14. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Pozdrawiam zespół Duńczyka podruż z…

Pozdrawiam zespół Duńczyka podruż z nimi jest jak wybranie sie z kumplami na piwo.Wesoła ekipa zawsze można pogadać polecam sprubować z nimi podrużować.Pozdrawiam Sławomir Prezes Ośrodka Wypoczynkowego kierowców Duńczyk do zobaczenia koledzy.

12. tammikuuta 2024

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia, w szczególności polecam busa nr 4 i 6 .Kierowcy pomocni i mili. Podróż minęła bardzo bezpiecznie !

9. tammikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Bardzo komfortowa podróż z Panem Kamilem i Panem Rafałem z busa nr 2 :)
Przemili kierowcy

10. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin