Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Wracałam dzisiaj z Danii, kierowcy obu busów nr 12 i nr 2 byli bardzo życzliwi,pomocni i bardzo sprawni przy przesiadce i są dobrymi kierowcami z którymi czułam się bezpiecznie Jeżdżę z Duńczykiem o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Chcialam podziekowac za bezpieczna jazde z fantastycznymi kierowcami ,ktorzy byli bardzo pomocni i mili dla nas klientow.Panu Michalowi i Igorowi z busa nr.12 i Panu Tomaszowi iMateuszowi z busa nr.11... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mogę tylko zachwalić i polecić firmę. Już drugi raz dostarczają paczkę do domu, świetny kontakt. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zawsze przemili kierownicy, którzy służą pomocą. Paczka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, kierowca służył pomocą w odebraniu pączki. 26)27 stycznia 2026 Dziękuję bardzo za pomoc kierowcy Bus nr 2 paczka dostarcza w takim samym sranie jak wysł... Näytä lisää

4,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,9

Kaikki arvostelut

48 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Przewóz

Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodła. Jeździłem sam osobiscie jak i również wysyłam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari przestojów czy podróży powyżej 12h jak to w innych pseudo firmach. Polecam i Pozdrawiam Dawid

15. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Z całego serca mogę polecić firmę…

Z całego serca mogę polecić firmę przewozową Duńczyk. Paczki zawsze szybko trafiają do odbiorcy z kierowcą zawsze jest dobry kontakt przy odbiorze oraz na trasie. Sympatyczni Panowie przyjeżdżają natomiast dziś bus nr9 Pan Sebastian z Panem Mateuszem zachowali pełen profesjonalizm na każde pytanie dostałam odpowiedź oby więcej takich ludzi !!

17. maaliskuuta 2026

Zadowolony z dostawy

Podaje nie pierwszy raz paczkę jestem bardzo zadowolony z dostawy. Super kierowca bus nr 10 Pan Piotr bardzo miły uprzejmy i pomocny. Dziękuję i polecam wszystkim

14. maaliskuuta 2026

Dzień dobry

Dzień dobry, podaję nie pierwszy raz paczkę, z Zamość do Trappenkamp,i cóż tu powiedzieć,jestem bardzo zadowolona, dostawa paczek,błyskawiczna,kierowca Kacper boczny 11 ,dziękuję bardzo i do następnego razu!

17. helmikuuta 2026

polecam każdemu!

Jeżdżę busem Duńczyk nie pierwszy raz i za każdym razem jestem zadowolona. Bus nr 10, Pan Piotrek i Pan Kuba bardzo mili i uprzejmi . Serdecznie polecam :)

27. tammikuuta 2026

Super

Super kierowcy bus 10 Piotr i Kuba. Uprzejmi, pomocni. Profesjonalisci

25. tammikuuta 2026

Podziekowanie dla kierowcow

17/18 Stycznia 2026 jechałam z DE do polski.Dziekuje bardzo kierowcom Michałowi i Mikolajowi z ktorymi podrózowałam.Kierowcy Mikołaj i Michał bardzo sympatyczni i uczynni i bardzo mili.Podroz z wasza firma i kierowcami to jest przyjemnosc.Przesiadka bardzo sprawnie zorganizowana.

18. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Chciałabym polecić i pochwalić obu…

Chciałabym polecić i pochwalić obu Kierowców Firmy Dunczyk Busa nr 1 Pana Mateusza i Pana Mikołaja za profesjonalna obsluge przy odbiorze paczki ktora nadałam z Danii do Polski.Byli cierpliwi,mili elastyczni , poczekali i sprawili, ze cala sytuacja była komfortowa.Ich podejście do klienta świadczy o wysokim profesjonalizmie -pelna kultura osobista, uprzejmosc, zaangażowanie i empatia sprawiły ze czuje się wyjątkowo obsłużona.Tak profesjonalna, elastyczna i sympatyczna obsługa zasługuje na najwyzsza ocenę.Bardzo lubię korzystac z wysylek paczek z firmy Dunczyk, wszystko na czas, obsługa miła.Z czystym sumieniem polecam te firmę i kierowców Busa nr 1 - Obsluga na najwyższym poziomie.Bardzo polecam.

14. tammikuuta 2026

👍👍👍👍

Hej, 29/10-25 jechalam z Aalborga do Zielonej Gory ,kierowca busa nr 9(przepraszam zapomnialam imienia kierowcy) bardzo mily pomocny 👍. Nastepnie przesiadlam sie do busa nr 7 gdzie kierowca byl p. Mikolaj ktory rowniez byl bardzo mily, symatyczny i pomocny. Dziekuje bardzo , 🤗👍🙂

29. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Brak organizacji

Spodziewałam się dużo lepszej organizacji przy przewożeniu paczek.
Zaczęło się od tego, że moje paczki nie zostały odebrane na czas. Dopiero po 3 dniach (pomyłka ze strony firmy)
Kierowca nie kontaktował się ze mną odnośnie godziny dostarczenia paczek. Gdy zadzwoniłam po godzinie 20:00 żeby o to zapytać okazało się, że nie mam aktualnie możliwości rozmowy z tymże kierowcą. Poprosiłam zatem pana z którym rozmawiałam żeby przekazał informację gdzie należy zostawić paczki gdyż dostawa ich miała nastąpić w środku nocy. Prosiłam o zostawienie paczek i nie budzenie mnie. Pomimo tego o godz. 2:00 w nocy otrzymuję telefon.
Totalny brak profesjonalizmu i organizacji.
Korzystałam z "mniejszych" przewoźników i doświadczenie było zawsze pozytywne.

4. lokakuuta 2025

Na pewno powrócę

Busy są bardzo wygodne, jest fajnie też dużo miejsca i woda i porty USB do ładowania telefonów też są. Oferują też darmowe wifi.

Jechałyśmy busem numer 8 z Panem Michałem i było bardzo przyjemnie i bez problemów,

7. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin