Dr. Worker Arvostelua 1 502

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk in bestellen, duidelijke uitleg. Ook het "maatje" minder als je twijfelt tussen twee maten en het klopt. Schoenen ontvangen, grappige tekst op de doos, aantrekken en de hele dag op lopen en... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Na aankoop snel mijn bestelling ontvangen, helaas waren dat wel de verkeerde maar na E-Mail contact te hebben opgenomen heb ik meteen andwoord gekregen en werden de juiste DR Worker’s bij mij aangek... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Der Schuh macht nach dem ersten tragen einen guten Eindruck, leider fehlten meine Einlagen bei der Lieferung. Aber nach einer Mail wurden mir direkt die fehlenden Einlagen nachgeliefert. Hat super gek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en zitten zelfs beter dan mijn normale wandelschoenen. Ik voel me geen "standaard" bouwvakker meer, maar "Premium" installateur.

1. Työvaatemyynti
  2. Ortopedisten kenkien myymälä
  3. Suojavaatteiden toimittaja
  4. Kenkäkauppa

Tietoja yrityksestä Dr. Worker

Yrityksen kirjoittama

Dr. Worker, Het best beoordeelde werkschoenen merk op Trustpilot!

30 dagen gratis retourneren

Je krijgt van ons 30 dagen de bedenktijd. Niet tevreden binnen 30 dagen? Geen probleem, retourneren is altijd gratis!

Stijlvol & comfortabel

Onze werkschoenen combineren stijl met comfort. Je hoeft niet te kiezen tussen veiligheid, comfort en stijl – bij ons krijg je het allemaal!

Jij als klant voorop

Bij Dr. Worker staat de klant altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je altijd de beste service en producten krijgt die je nodig hebt om jouw werk net ff wat leuker te maken.

Info over Dr. Worker

Ons doel is om jouw werk net een stukje fijner, leuker en comfortabeler te maken. Want, het belangrijkste gereedschap; dat ben jij! En daar moet je dus goed voor zorgen. We houden van eerlijkheid en transparantie. Dat merk je door onze goede communicatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ook zorgen we voor gratis verzendingen en retourneringen om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo maken we jouw werk net ff wat leuker. Dus Werkse!

Bekijk de website Contact

Onze garantie

Niet goed? Geld terug!

Bij Dr. Worker kun je altijd gratis retourneren. Zitten je schoenen niet naar wens? Dan stuur je ze kosteloos terug. Je kunt kiezen voor een omruiling of je krijgt je geld teruggestort!

4,7

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Helemaal top!

15. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Der Schuh macht nach dem ersten tragen…

Der Schuh macht nach dem ersten tragen einen guten Eindruck, leider fehlten meine Einlagen bei der Lieferung. Aber nach einer Mail wurden mir direkt die fehlenden Einlagen nachgeliefert. Hat super geklappt.

6. huhtikuuta 2026

Maat te groot.

Schoenmaat te groot teruggestuurd, wordt zo vlug mogelijk weer veranderd zonder bijkomende kosten....top geregeld.

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Dankjewel voor je mooie review Dick :) Werksee!

Werkschoenen.

Een aanbod van degelijke werkschoenen. snelle service en levering.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Thanks voor de mooie review Etienne! Werksee!

Sieht gut aus

Sieht gut aus, passt sehr gut, beste Qualität.

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Freut uns sehr, dass alles perfekt passt und Ihnen die Qualität gefällt!

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung. 🚚 Absolut zufrieden mit den neuen Arbeitsschuhen. Besonders der Reißverschluss an den Innenseiten. Top Qualität 👍🏻

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Freut uns sehr, dass Sie zufrieden sind.

Uitmuntende service

Nadat ik heb gemeld dat ik de pasvorm niet goed vond kreeg ik gratis een set inleg zooltjes geleverd. Nu zitten de schoenen idd een stuk beter.

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Fijn om te horen dat je schoenen nu goed zitten! Werksee!

Fijne schoenen

Fijne schoenen. Lopen lekker.
Na 4 maanden gebruikt te hebben problemen gekregen met de linkerschoen. Na wat mailtjes over en weer de gebruikte schoenen terug gestuurd en nieuwe opgestuurd gekregen.

Zeer nette oplossing en een goede service.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Hey Jorg, fijn om te horen. Bedankt voor je review!

Lopen goed

Lopen goed, zijn van goede kwaliteit en zijn tegen alles bestendig

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dr. Worker

Bedankt voor je mooie review, Leon! Werksee!

Saanut 2/5 tähteä

Klanten service laat slecht van zich…

Klanten service laat slecht van zich horen!

Heb probleem met de maat van mijn 2 paar schoenen, wordt weinig mee gedacht en geprobeerd om het snel af te handelen

13. huhtikuuta 2026

Hey R,
Vervelend om te horen dat je onze service zo ervaart.
We hebben je zojuist opnieuw gemaild en doen ons best om dit samen netjes op te lossen!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin