1. Sängyt
  2. Liinavaatemyymälä
  3. Patjamyymälä

Yrityksen kirjoittama

✔ Scherpe prijzen ✔ Snelle levering ✔ Uit voorraad leverbaar ✔ Hoge kortingen waar je van droomt ✔

2,6

1 tähti

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

als ik nul sterren kon geven

als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan.
Mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf is ronduit schandalig.

Ik heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Ik bestelde producten in goede vertrouwen, maar wat ik geleverd kreeg sloeg werkelijk nergens op: de maten waren compleet verkeerd, alsof ze zomaar iets uit het magazijn hadden gegrepen zonder ook maar een seconde te controleren wat er besteld was.

Vanaf dat moment begon de nachtmerrie.
Ik heb ontelbare e-mails gestuurd, telkens opnieuw alles uitgelegd, foto’s meegestuurd, netjes gevraagd om een oplossing. En wat kreeg ik? Vage beloftes, halfbakken “oplossingen” waar je niets aan hebt, en daarna… stilte. Ze laten gewoon niks meer van zich horen.
Het voelt alsof ze bewust tijd rekken totdat je opgeeft.

Telefonisch contact is al helemaal een ramp.
Je wordt niet serieus genomen, je krijgt standaard antwoorden zonder inhoud, en zodra je kritisch wordt, wordt het gesprek afgekapt of simpelweg genegeerd. Het lijkt alsof niemand de moeite neemt om überhaupt naar je verhaal te luisteren. Klachten worden totaal niet opgepakt.

Mijn indruk: ze geven écht totaal niets om klanten.
Zodra ze je geld hebben, ben je afgeschreven.
Service? Bestaat niet.
Klantvriendelijkheid? Nog nooit van gehoord.
Oplossingen? Alleen loze beloften waar ze zich vervolgens nooit aan houden.

Ik heb zelden zoveel tijd, energie en frustratie in één bestelling gestoken.
Ik voel me enorm misleid en behandeld alsof mijn probleem niet belangrijk is.

Mijn advies aan iedereen:
Koop hier niet. Echt, doe het niet.
Bespaar jezelf de ergernis, slechte service, verloren tijd en teleurstelling.
Op basis van mijn ervaring is dit een bedrijf dat zijn klanten volledig laat vallen zodra er iets fout gaat.

20. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Kijk uit zijn ze geven geen gehoor als…

Kijk uit zijn ze geven geen gehoor als klachten zijn steeds andere smoes moeten mijn 180€ terug betalen.
Dan is werknemer op vakantie , nu is beschadig terug gestuurd
Had via BOL bij dit bedrijf gekocht gehad.
Als wij de fotos krijgen en opgelost wordt ben ik bereid mijn review aan te passen maar ga overal deze review plaatsen waar mogelijk is.
De spullen zijn onbeschadigd na droom slaper terug gestuurd droom slaper heeft weken niet geantwoord na bij BOL antwoorden ze slecht of niet terug.
Dit bedrijf heeft mij schade aangebracht en sta achter mijn review.
Na 2 maanden komen ze met dat beschadig is ingeleverd wat is in de 2 maanden bij droom slaper met mijn spullen gebeurd ?!

6. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
droom-slapen.nl-logo

Vastaus yritykseltä droom-slapen.nl

Beste Tiemen,

Wij hebben uw bericht ontvangen en willen benadrukken dat wij wel degelijk reageren op uw berichten. Wij hebben u inmiddels meerdere keren geïnformeerd over de staat van het geretourneerde matras.

Bij inspectie is geconstateerd dat het matras beschadigd is aangekomen en niet in originele staat verkeert.

Aangezien u het hier niet mee eens bent, zullen wij de verdere afhandeling overlaten aan bol.com. Wij zullen uiteraard meewerken aan de beoordeling vanuit hun kant en onze documentatie beschikbaar stellen.

Aniek

Saanut 5/5 tähteä

Een fijne boxspring waar we al heel…

Een fijne boxspring waar we al heel lang naar opzoek waren. Het was erg spannend toen we hem hadden besteld omdat we er nog nooit op hadden gelegen. Ik moet zeggen het is het kopen WAARD!! dus een aanrader

1. toukokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin