Helemaal Top, 15 min van te voren levering werd er gebeld, m'n dochter is helemaal blij,slaapt heerlijk
Was zwaar in de steek gelaten door anderen boxspring leverancier qua levertijd, dus sliep al 2 weken op matras op de grond. Na zoveel positieve reviews bij boxspringplace durfde ik hier de gok t... Näytä lisää
De bestelde matras topper zou met post nl geverd worden. Deze kwam niet, na 2 bezorgdagwn contact genomen en daarop hebben zij gelijk een onderzoek laten ingaan bij post nl. Uitkomst: pakket was o... Näytä lisää
Ik vond de site op Facebook, door de recensies ben ik overtuigd geraakt. Het duurde even voordat ik antwoord kreeg, maar uiteindelijk werd er keurig en steeds op tijd gereageerd via de app. Elk... Näytä lisää
Nijmegen, Hollanti
- +31 6 25358909
- info@boxspringplace.nl
- www.boxspringplace.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Helemaal Top
Erf erg slecht net als oplichters
Erg erg slecht net als oplichters. Bed niet compleet verkopen en zo achtergelaten.zegt gewoon ik zelf kan doen.heel heel slecht en oplichters zijn jullie.100% negatieverode sterren niet telbaar zijn voor jullie

Goede en snelle communicatie en levering
Goede en snelle communicatie en levering

Goeie service!
Goeie service, vriendelijk personeel. Houden je goed op de hoogte van je bestelling en leveren netjes op tijd. Duidelijke communicatie en komen de afspraken na.

boxspring
mooie bed zoals op foto, is snel geleverd & aardige medewerker kort samengevat ik ben tevreden

Prima levering in ons…
Prima levering in ons vakantiehuisje...nog niet geslapen op het nieuwe bed daar maar binnenkort wel...

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Ben al eerder klant bij jullie geweest…
Ben al eerder klant bij jullie geweest snelle en goede service . Prijs en qualiteit zeer goed . Top bedrijf

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Een goede levering en omdat w pas…
Een goede levering en omdat we nu pas reageren omdat we nu weten dat de matrassen super fijn zijn. We slapen er heerlijk op worden uitgerust wakker dus toppie wat ons betreft.

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Goede kwaliteit voor de prijs.
Begin deze maand een opbergboxspring hier gekocht. Na veel vergelijkingen met verschillende verkopers tot de conclusie gekomen dat boxpsringplace voor dit type bed de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Iets langer dan een week later werd het bed geleverd. De communicatie was heel duidelijk via whatsapp en voelde persoonlijk. Je krijgt een week van te voren een indicatie welke dag er word geleverd en een dag van te voren welk tijdslot. Voor levering word je gebeld dat ze onderweg zijn en ze waren op tijd. De vriendelijke bezorger legt bij levering goed uit hoe je het bed monteert. Ondanks dat zijn uitleg heel simpel klonk was een andere methode makkelijker voor montage maar opzicht wijst alles zichzelf. Je hebt wel echt 2 man nodig om het bed te monteren. Uiteindelijk stond er een mooi afwerkt bed voor een zeer scherpe prijs. Wat wel opvalt is dat het bed op de site word getoond alsof deze is afgeprijsd maar volgens mij is het bed altijd deze prijs. Het matras was toch wel iets harder dan verwacht dus ik raad aan om een zo dik mogelijke topper aan te schaffen als je deze wat zachter wil. Zelf vind ik de hardheid geen probleem. No nonsense en je weet waar je aan toe bent. Een tip voor de verkoper: De foto's op de verkooppagina zien er onrealistisch uit, gelukkig staan er reviews met echte foto's op de website. Die hebben ervoor gezorgd dat ik over ben gegaan tot aanschaf. Ik zou zelf deze foto's gebruiken op de productpagina. Kortom, zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Snel geleverd en goede communicatie
Snel geleverd en goede communicatie! Bij levering bleek er een onderdeel te missen, maar na één telefoontje (heeeeeel goed bereikbaar) alles netjes opgelost! We hebben een mooi bed en hele goede service gehad van Boxspringplace.

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Netjes op tijd bezorgd alleen jammer…
Netjes op tijd bezorgd alleen jammer dat ze 60 euro rekenen om het bed in de lift te zetten en daarna 12 meter
Bed is prima

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Bedden zijn goed en de bezorging ging erg goed. Werd keurig van te voren gebeld.
Tevreden over de bezorging en de bedden liggen heerlijk

Vastaus yritykseltä Boxspringplace
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.