Saanut 4/5 tähteä

Met drie meiden met lange haren in huis was het schoonmaken van het de douchegoot altijd een berenklus. Van alles geprobeerd om dit te eenvoudiger te maken. Vaak de draindodger overwogen, maar vond 'm... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Holt nicht alle Haare aus dem Abfluss, aber das wird auch nicht versprochen. Ich sehe es eher als eine Art Sicherheitsnetz. Funktioniert dafür gut und ist optisch deutlich ansprechender als viele ande... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Not satisfied? Let us resolve it immediately. Email support@draindodger.com and we’ll make it right.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Product na bestelling snel ontvangen

Product na bestelling snel ontvangen. De draindoger doet wat hij beloofd. Bovendien is het fijn dat hij van wat zwaarder materiaal is gemaakt waardoor hij mooi op zijn plek blijft liggen. Het materiaal is dusdanig soepel, dat het niet vervelend is als je er tijdens het douchen per ongeluk op gaat staan oid.

15. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Deze haar op vangers zijn snel en…

Deze haar op vangers zijn snel en soepel te plaatsen in je inloopdouche en doen het werk .

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draindodger

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de Draindodger en hoe ze de haren in uw douche opvangen.

Drain dodger

Het product blijft goed op zijn plaats liggen en het doet precies wat het moet doen. De onderdelen zijn makkelijk aan elkaar te koppelen als 1 deel niet lang genoeg is.

14. huhtikuuta 2026

Beste Erik,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de Draindodger! U kunt ze inderdaad precies naar wens op maat maken. We wensen u veel gebruiksgemak toe!

Sicherheitsnetz für den Abfluss

Holt nicht alle Haare aus dem Abfluss, aber das wird auch nicht versprochen. Ich sehe es eher als eine Art Sicherheitsnetz. Funktioniert dafür gut und ist optisch deutlich ansprechender als viele andere Lösungen.

1. huhtikuuta 2026

Hallo Christina,
Vielen Dank für Ihre schöne Rückmeldung!
Toll zu hören, dass Sie den Draindodger als zuverlässiges „Sicherheitsnetz“ erleben und auch das Design überzeugt. Genau so ist er gedacht!

LG,

Nice Hair drain Blocker

Nice Hair drain Blocker. Works well and easy to handle!

15. helmikuuta 2026

Dear Lars,

Thank you for sharing your experience! We're happy to hear that the Draindodger effectively keeps the hairs out of your drain!

Kind regards,

Super

Ik ben echt super blij met de Draindodger. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zoveel haar zou tegenhouden 😅 Ik heb er eentje in mijn bad en in de wasbak gezet, en je merkt meteen verschil. Geen gedoe meer met verstoppingen en je ziet gewoon hoeveel haar hij opvangt.

28. helmikuuta 2026

Beste Sara,

Wat fijn dat u zo blij bent met de Draindodger! Deze is inderdaad ook handig in de wasbak. Fijn dat het de verstoppingen oplost!

Geweldige uitvinding

Geweldige uitvinding! De draindodger houd vrijwel alle haren tegen voor de draingoot. Ik ben zeer tevreden.

28. maaliskuuta 2026

Beste Martijn,

Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn dat u zo tevreden bent over de Draindodger en het de haren goed tegenhoudt. We wensen u nog veel gebruiksgemak toe!

Great product

Great product! It really works!

23. maaliskuuta 2026

Dear Anna,
Thank you so much for sharing your experience! We're happy that you've found a great solution with Draindodger.

All the best,

Simpel maar effectief

Simpel maar effectief. Doet wat het beloofd. Vangt de meeste haren op in plaats van dat het de afvoer in gaat

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draindodger

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Fijn dat u zo tevreden bent over de Draindodger. We wensen u nog veel gebruiksgemak toe!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi strak design van hoogwaardig…

Mooi strak design van hoogwaardig materiaal. Doet wat het moet doen en is gemakkelijk te reinigen

25. maaliskuuta 2026

Beste Adelaide,

Wat fijn dat u uw ervaring met ons deelt! We zijn blij dat het design zo goed past en dat u tevreden bent.

Es funktioniert wirklich!

Ich habe ein Produkt vorbestellt. Der gesamte Bestellablauf wurde transparent mitgeteilt, die Lieferung ging dann ruck zuck. Und das Produkt: Es ist klasse. Keine Haare mehr im Abfluss, alles wird vorher abgefangen. Ich kann es nur weiterempfehlen!!

16. helmikuuta 2026

Hallo Svenja,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!

Es freut uns sehr, dass alles, von der Bestellung bis zur Lieferung, gut verlaufen ist und der Draindodger so gut für Sie funktioniert.

Vielen Dank auch für Ihre Empfehlung!

Mit freundlichen Grüßen,

Fijne communicatie

Fijne communicatie. Na een jaar hadden 2 van de 3 draindodgers een tandje verloren waardoor ik ze niet makkelijk meer kon verbinden. Na het sturen van foto’s kreeg ik de dag erna al 2 nieuwe toegezonden. Top service en een fijn en goed product

20. maaliskuuta 2026

Beste Ciska,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn dat u zo tevreden bent met onze service! We wensen u nog vele jaren gebruiksgemak en zorgeloos douchen met de Draindodgers.

Saanut 2/5 tähteä

Not Perfect

I decided to purchase this product because it had many very positive reviews, but in the end, I didn’t get the level of effectiveness I expected for the price.

Drain type: Horizontal (87 cm)
Installation method: Installed three pieces so that there are no gaps on either side
Hair type: Soft long hair (50 cm) and short straight hair (under 10 cm)
Usage period: 3 weeks
Test method: Placed a mesh over the drain and observed whether there were hairs that the DrainDodger failed to catch. After each shower, I cleaned the hair that the DrainDodger collected.

The DrainDodger was not able to catch as much hair as I had expected. I could even visually confirm my (male) short hair passing right through it.
My wife’s long, soft hair was no exception—it also slipped through.

Based on my impression, about 20–30% of the hair seems to pass through each time. Over the course of a week, an uncountable amount of hair ends up accumulating on the mesh.

It’s true that it catches a significant amount of hair, but whether it actually reduces the need to clean the drain is questionable.
Considering the price, I had high expectations, so this was disappointing.

I hope this helps.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draindodger

We’re sorry to hear that the product is not working for you as expected. That is of course not the intention, but fortunately it is usually easy to resolve.

Could you please send us an email at support@draindodger.com with your order details? We’ll be happy to look into a solution with you.

Super service:)

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Draindodger

Fijn om te horen, daar doen wij het voor :)

Top product

Top product ! 3 dames in huis en de drain blijft schoon

12. maaliskuuta 2026

Beste Frank,

Wat fijn dat u uw ervaring deelt de dat de drain schoon blijft! We wensen u veel plezier met de Draindodgers.

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk in gebruik en veek minder…

Makkelijk in gebruik en veek minder vaak haren uit het putje vissen. Geen overstromingen dankzij het verstopte putje meer in de douche! Top!

10. maaliskuuta 2026

Beste Klein-de Bie,

Wat fijn dat de Draindodger ervoor zorgt dat er minder haren in het putje zijn en dat overstromingen en verstopte putjes nu verleden tijd zijn!

We wensen u nog vele zorgeloze douche ervaringen toe.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van de draindodgers

Snelle levering van de draindodgers. Helaas zat de erbij bestelde drainlifter er niet bij. Maar na een mailtje naar de klantenservice werd die de volgende dag alweer nageleverd. Top!

9. maaliskuuta 2026

Beste J,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u blij bent met onze service!

We wensen u veel gebruiksgemak toe met de Draindodger.

Werkt zoals beschreven

Werkt zoals beschreven, de afvoer is nu nauwelijks meer verstopt, product blijft op z’n plek liggen. Heel tevreden over!

6. maaliskuuta 2026

Beste Maycke,

Wat fijn dat u zo tevreden bent en de verstoppingen worden voorkomen! We wensen u veel gebruiksgemak toe!

^Team Draindodger

Doeltreffend en stijlvol

Maakt het leven een stuk gemakkelijker, putje blijft leeg en de kleur past ook nog eens stijlvol in de badkamer.

5. maaliskuuta 2026

Beste Yanouck,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en wat fijn dat de Draindodger goed in uw badkamer past én voorkomt dat het putje verstopt.

Heel tevreden mee

Heel tevreden mee! Alle haren blijven achter in de draindodger dus het scheelt veel schoonmaak werk!

4. maaliskuuta 2026

Beste mevrouw D.,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de Draindodger en dat u nu minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. We wensen u nog veel plezier met de Draindodger!

Team Draindodger

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin