Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Producten voldeden aan beschijving en kwamen goed binnen. De prijs was ook beter dan bij andere webshops! 4/5 ipv 5/5 sterren omdat de bezorging wat milieuv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vaak daar producten gekocht Ook zijn er weleens producten gecanceld maar dat ligt niet aan dracoon, maar aan de leveranciers zij zijn ook afhankelijk wat er geleverd word. Heel klantvriendelijker... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen weekend bij de release van Obsidian Flames met een flinke groep mensen een boosterbox battle gehad bij Dracoon. Dat was ontzettend leuk, met leuke prijzen voor de top 3 en super gezellig met... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

In januari een boosterbox gepreorderd van Dragon Ball FB09 voor 99 euro en die ze een paar weken later verkochten voor 150. Vandaag de dag krijg ik mijn geld teruggestort omdat ze zogenaamd niet gen... Näytä lisää

1. Pelikauppa

Yrityksen kirjoittama

Dracoon is de website voor you trading card games! Voor elke verzamelaar op tcg gebied is er wel wat te vinden. Van opslag Boxen tot booster Boxen, wij hebben het! Hebben we iets niet op voorraad dan kunnen we het eventueel bestellen op verzoek.

4,1

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Prima

Prima, bestelling snel geleverd!!

2. lokakuuta 2021

Bedankt voor je beoordeling

Alles super

Netter Support und sch Eller Versand gerne wieder

8. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dracoon

Thanks a lot for your review! We hope to see you back in our webshop. Have a nice day.

I love you Shop Guys :-)

I love you Shop Guys :-)

every time next shopping on dragoon :-)

thanks

1. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dracoon

Thanks a lot for your review and we hope to see you back in the future! It is dracoon btw 😜.

Good

Good Shop and very fast shipping 👍🏼

27. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dracoon

Thanks a lot for your review! We hope to see you back at our webshop. Have a nice day.

Prima service

Prima service, snelle reactie op berichten. Goed en snel verzonden, mooi verpakt.
Een absolute aanrader qua koop-ervaring!

14. heinäkuuta 2021

Chilling Reign Release

Op tijd geleverd en goed ingepakt!

26. kesäkuuta 2021

Zeer tevreden

Netjes ingepakt en mooi op tijd geleverd. Zeer tevreden.

25. kesäkuuta 2021

Saanut 1/5 tähteä

Ik krijg een melding dat mijn pakket is…

Ik krijg een melding dat mijn pakket is toegekomen en heb niets ontvangen en mijn aankoop was heel duur probeer jullie dan te bereiken telefonisch en krijg dan voicemail dat is voor mij hetzelfde als opgelicht worden

18. kesäkuuta 2021

Goedemiddag,

Jammer dat u als u 1 keer belt en er niet opgenomen word, dit ziet als opgelicht worden. We willen u vragen om ons nogmaals een keer te bellen of anders een e-mail te sturen voor een passende oplossing.

PS: We hebben even navraag gedaan bij onze vervoerder en die geeft het volgende aan:

Je pakje werd op 21 juni om 09:20 afgeleverd.

Als dit niet het geval is dan wil ik u even vragen om contact te leggen met Bpost.

Prima zaak

Prima zaak, snel geleverd en aantrekkelijke prijs!

10. kesäkuuta 2021

Bedankt voor je review! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin