Har brugt DP Maler og Tømrer til to projekter nu, og kan kun på det varmeste anbefale dem. De står klar når alle andre ikke kan, er gode til at forventningsafstemme og ikke mindst er de ansatte ek... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Flot stykke arbejde fra formanden Dawid. Behagelig og venlig person! Han kommer med gode løsninger og “reder” ejeren Djean’s til tider lidt for løs og stram planlægningen. Hvis DP skal lave jeres bo... Näytä lisää
Fået lavet totalrenovering af bolig. Renoveringen var ledet af Dejan. Det var en fornøjelse. Dejan super venlig og vidende. Proaktiv og kommer selv med nye ideer under renovering, der har skabt stor v... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
DP Maler og Tømrer ApS er et veldrevet firma med konkurrencedygtige priser og kvalitet i top.
Yhteystiedot
Næstelsø Præstemark 23, 4700, Næstved, Tanska
- kontakt@dpmalerogtomrer.dk
- dpmalerogtømrer.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kom en time forsinket uden at give…
Kom en time forsinket uden at give besked, men ellers var arbejdet udført til perfektion. Kan anbefales 👍
De har været søde og grundige med deres…
De har været søde og grundige med deres arbejde. Der har ikke været nogen problemer. Dp maler personale har været fine at tale med. God service.
Jeg har brugt dp Maler og Tømre Aps
Jeg har brugt dp Maler og Tømre Aps. og magen til sjusk skal man godt nok lede længe efter. Startede helt perfekt, men så begynde de ikke og komme til aftalte tider så det endte med en lejlighed hvor jeg selv måtte bruge flere timer på og rette op fordi de frasagde sig alt ansvar. Vægge der kun er malet en gang til trods for at de skulle have to gange, og så i en farve jeg slet ikke havde bestilt. De gik meget op i og fortælle hvor dygtige de var til og lave finish. Det er IKKE sket i min lejlighed .... oveni måtte jeg betale en rimelig høj pris som overhoved ikke stemte overens med kvaliteten af det arbejde der blev leveret. Ja, og når man påtaler noget bliver man hånet og talt ned til .... Vil ALDRIG anbefale det firma. Har påtalt det overfor Håndværker.Dk som har talt med ejer men ej heller de kunne komme igennem med noget selv med dokumentation på dårlige arbejde der er lavet.
Effektivt og dygtige malere
Fik malet hus indvendigt lige efter overtagelse, så jeg kunne flytte ind weekenden efter.
Effektivt og dygtige malere til en god pris =)
Meget dygtige folk der leverer et flot…
Meget dygtige folk der leverer et flot resultat med professionel finish! Havde DP Maler og tømrer til at udføre en større opgave der involverede fuldspartling af vægge og lofter, stukopsætning samt yderligere både tømrer og mureropgaver. Kan varmt anbefale Dejan og hans team
Flot arbejde!
Utroligt flot malerarbejde samt slibning af gulve. Vi er meget tilfredse. Personalet er yderst venlige, dygtige og behagelige.
Prof og kundemindet fra start til slut
Fra start til slut har I været professionelle og kyndige med et smil.
Dejan gav os fra starten ro i maven, fordi han straks vidste hvad vi ønskede og hvordan det rent praktisk kunne lade sig gøre.
Vadim, Igor mfl. løste opgaven rigtig fint og havde samtidig overskud til at dele et par tips til, hvordan man gør. Jeg har sørme også lært noget.
Da EL-gutten havde efterladt et hul med lidt revnet filt i bunden af en væg, kom Vadim da lige forbi og viste mig, hvordan man reparerer sådan noget.
Tak for det flotte stykke arbejde, I har udført.
Vi er meget tilfredse :-)
Flot arbejde til aftalt tid og pris
I forbindelse med huskøb, har vi udbudt en komplet maleropgave - et helt hus, lofter, vægge og paneler, samt alle vinduer med farveskift fra sort til hvid.
Vi indhentede tilbud via 3byggetilbud og fik de 3 ønskede tilbud.
DP Maler og tømrer var en ubetydelighed dyrere end den billigste, men de fik opgaven fordi de svarede prompte, kunne stille et passende antal malere, præcis på den ønskede startdato, så de kunne garantere at opgaven ville være løst til den ønskede slutdato.
Og det blev den ... Opgaven blev løst til tiden, og alt arbejdet er udført 100% til vores fulde tilfredshed.
Oplevelsen var at folkene var gode til at forventningsafstemme undervejs, så også de små detaljer, blev præcis som vi gerne ville have det.
Vi vil derfor til enhver tid, give DP Maler & Tømrer vores bedste anbefalinger med på vejen.
Jeg havde hyret DP maler og tømrer ApS…
Jeg havde hyret DP maler og tømrer ApS til at male mit ny indkøbte hus. Desværre kom malerne ikke som aftalt og jeg havde ikke modtaget en mail om dette. MEN Dejan satte himmel og jord i bevægelse og på trods af pinsen kom der 5 malere, som udførte et storslået stykke arbejde.
Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen en anden gang.
Flot resultat!
Vi har i forbindelse med en renovering af vores hus brugt DP maler og tømrer ApS og vi kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse hele vejen igennem og er super glade for det færdig resultat.
Hovedopgaven var at etablere et køkken-alrum, sætte gips lofter op og lægge gulv i køkken og gang. Derudover fik vi malet i både stue, køkken og gang.
Dejans folk er hårdt arbejdende, effektive, yderst behagelige mennesker og perfektionistiske i deres tilgang.
Ejeren af virksomheden Dejan er utrolig behagelig og var fra start til slut involveret i processen. Dejan var god til at komme med input i hele processen, der blev holdt aftaler og sidst man ikke mindst var Dejan altid til at få fat i og man kunne derfor hurtigt få svar på sin spørgsmål.
Kæmpe anbefaling herfra. Vi vil helt sikkert benytte Dejan og hans team igen.
Super flot arbejde - Kæmpe anbefaling
Vi fik anbefalet DP Maler og Tømrer af noget familie og de har nu hjulpet os med at renovere vores hus.
Vi har under hele processen følt os i trygge hænder hos Dejan, Dawid og hele deres hold - Lige fra den første gennemgang til overlevering af det færdige arbejde. Dejan har løbende givet os status på projektet og hvis vi havde spørgsmål eller bekymringer, fik vi svar samme dag. Alt er blevet lavet super flot, med øje for de små detaljer og finish.
Kæmpe anbefaling her fra!
Jeg har benyttet mig af DP Maler og…
Jeg har benyttet mig af DP Maler og Tømrer ApS i flere omgange.
De har renoveret mit tag og bygget min tagterrasse.
Hver gang har jeg været yderst tilfreds med deres service og måde at håndterer opgaven.
De forstår at sætte sig ind i kundens ønsker og behov. Den løbende dialog fra start til slut omkring opgaven, så den bliver løst lige som jeg vil have det, har været meget positiv.
Jeg kan kun anbefale dem og vælger du dem, kan du være sikker på at de vil gøre alt hvad de kan for at du er tilfreds når opgaven er slut.
Super service og resultat!!
Vi er yderst tilfredse, virkelig effektive, ydmygende malere med et kæmpe smil hver gang. Vores hus er blevet malet og spartlet bedre og hurtigere end forventet!! Dejan er genial, venlig og lyttende - følger altid op og giver super god råd og vejledning hele vejen igennem. Vi vil uden tvivl benytte dem igen til en anden gang og kan med 110% anbefale dem :-) TUSIND tak.
super fint arbejde
super fint arbejde, holder aftaler. Meget venlige. Kan varmt anbefales.
Vi har fået renoveret vores hus af DP…
Vi har fået renoveret vores hus af DP Maler og Tømrer ApS. Der blev sat nye gipslofter op, spatlet vægge og sat filt på samt skiftet døre og paneler.
Vi har været super tilfredse. Der er udført rigtig godt arbejde således, at det hele nu står snor lige.
Holdet der arbejdede på vores hus var meget servicemindede og hjælpsomme.
Vi kan på det varmeste anbefale DP Maler og Tømrer ApS.
Vi fik malet hele huset indvendigt…
Vi fik malet hele huset indvendigt iflg. med huskøb.
Det er et flot stykke arbejde der er gjort og meget hurtigt. Tak.
Dawid was INCREDIBLE!
Dawid and his team worked miracles, they re-did my walls exactly as I had wished. Dawid was the friendliest and most knowledgeable contractor I have ever come across, he always had time to answer my questions and offered his insights. Even though Dawid was only supposed to handle the re-do of the walls, he went above and beyond expectations by also finding a mason for my brick walls, and helped communicate my exact needs. If you are ever considering to do home renovations, I highly recommend you get in touch with Dawid. Thank you so much for your amazing work!
Flot arbejde af Dawid og hans hold
Vi gjorde brug af DP Maler og Tømrer ApS i forbindelse med renovering af vores nyindkøbte hus og har været meget tilfredse. Vi vil især fremhæve Dawid og hans hold, der er dygtige, detaljeorienterede og servicemindede ud over det sædvanlige.
Maiken og Frederik
Super godt arbejde af Dawid og hans hold
Vi købte her i foråret en lejlighed, der trængte til fuld istandsættelse og vi havde en kort deadline. Vi kontaktede Dejan om onsdagen, fik et tilbud dagen efter og så gik teamleader Dawid og hans mænd igang allerede om tirsdagen. Meget hurtigere service end hvad vi ellers kunne få på markedet. Vi fik bla nedtaget gammelt tapet og paneler og indfatninger og så blev der spartlet og sat filt op og så et par gange maling af både lofter og vægge - og selvfølgelig opsat helt nye paneler og indfatninger. Vi gik også lavet nyt toilet og bad. Dawid’s hold gjorde et super stykke arbejde og vi er meget tilfredse med resultatet. Det er bla noget vi kan se på flisearbejdet - det er skåret meget flot og professionelt til. Vi synes også, at de var rigtig gode til at hjælpe med diverse spørgsmål og ekstra ting vi hen af vejen fandt ud af, at vi også ville have lavet. Jeg vil bestemt anbefale DP Maler og Tømrer og jeg vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.
We have our 90 m2 apartment fully…
We have our 90 m2 apartment fully painted with all wooden floor grinded and lacquered. Dejan is able to help us the next day after everything is agreed on. The work has been done professional, quickly and within the agreed time frame. Highly recommended!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.