Łącznie moje zakupy przekroczyły, myślę z 400zł, jest to wiele małych transakcji, najnowsza to FH6 premium, z grą na własnym koncie, zawsze można liczyć na pomoc oraz szybką odpowiedź w godzinach prac... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hej! Jestem stałym klientem dostepy.com i korzystam z ich usług od paru miesięcy i za każdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za każdym razem dostaję produkt bardzo szybko i za ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kupuję od lat zero problemów, szybki kontakt, szybka pomoc, niskie ceny aż czasem dziwię jak bardzo niskie, duża biblioteka gier i nie tylko. (VR, XBOX/PS, PC) można ze wszystkim się na spokojnie doga... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
[PL] DOSTEPY.COM oferuje dostępy offline do kont na platformach PC, Xbox i PlayStation. Po zakupie klient otrzymuje dane dostępowe oraz instrukcję korzystania. Zapewniamy szybką realizację zamówień i pomoc techniczną w razie problemów z dostępem. [ENG] DOSTEPY.COM offers offline account access for PC, Xbox and PlayStation platforms. After purchase, customers receive access details and usage instructions. We provide fast order delivery and technical support in case of access-related issues.
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Profesjonala obsługa Polecam

Najlepsza strona z dostępami do gier
Najlepsza strona z dostępami do gier . Korzystam z niej od lat szybka i miła obsługa polecam w 100%

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Świetna strona kontakt bezproblemowy…
Świetna strona kontakt bezproblemowy polecam 100%

5/5!
Bardzo duży wybór gier, zaraz po premierze dostępne w sklepie w przystępnych cenach. Kontakt ze sprzedającym na wysokim poziomie. Serdecznie polecam.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Polecam serdecznie bardzo sprawna i…
Polecam serdecznie bardzo sprawna i szybka obsługa

Super dostawcy gier.
Od X czasu robię u Nich zakupy i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o steam guard nigdy nie czekałem więcej niż 3 min. Więc szczerze polecam!

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
szybko odpisali z kodem do zalogowania…
szybko odpisali z kodem do zalogowania a poza tym gra normalnie doszła juz drugi raz

obsługa na najwyższym poziomie odpisują po 30 sekundach
Super strona i obsługa polecam.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Korzystam z usług dostepy od dobrych…
Korzystam z usług dostepy od dobrych paru lat (jeszcze z czasów na allegro) i nigdy się nie zawiodłem.
Odpowiedają na problemy w przeciągu paru minut a czasem szybciej.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Strona jak najbardziej legit. Ceny przystępne nawet jak na konta współdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (łącznie z tymi najnowszymi), szybka wysyłka oraz odpowiedź, możliwość płatności blikiem a nawet kody rabatowe i punkty lojalnościowe - najlepsze dostępy do kont jakie do tej pory spotkałem w internecie. Lepiej zapłacić pare zł niż ryzykować zawirusowaniem komputera piracąc ;)
Na pewno w przyszłości jeszcze nie raz skorzystam z tej strony

Konta działają, super obsługa
Konta działają, obsługa nawet w niedzielę wysłała kod staem guard

Najlepsza strona z dostępami do gier
Najlepsza strona z dostępami do gier. Znajdę tu niemal każdy tytuł gry. Nie musze używać torrentów wraz z wirusami. Tutaj legalnie zakupie dostęp do oryginalnej wersji gry dosłownie za grosze.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Po prostu polecam, stały kontakt w przypadku problemów, wszystko sympatycznie a przede wszystkim rzetelnie.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Login jest dostarczany szybko. Kody steam guard są wysyłane szybko, a jeśli steam posiada problemy techniczne to włascicel o tym poinformuje

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.