Łącznie moje zakupy przekroczyły, myślę z 400zł, jest to wiele małych transakcji, najnowsza to FH6 premium, z grą na własnym koncie, zawsze można liczyć na pomoc oraz szybką odpowiedź w godzinach prac... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hej! Jestem stałym klientem dostepy.com i korzystam z ich usług od paru miesięcy i za każdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za każdym razem dostaję produkt bardzo szybko i za ka... Näytä lisää
Strona jak najbardziej legit. Ceny przystępne nawet jak na konta współdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (łącznie z tymi najnowszymi), szybka wysyłka oraz odpowiedź, możliwość płatności blikiem a nawet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kupuję od lat zero problemów, szybki kontakt, szybka pomoc, niskie ceny aż czasem dziwię jak bardzo niskie, duża biblioteka gier i nie tylko. (VR, XBOX/PS, PC) można ze wszystkim się na spokojnie doga... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
[PL] DOSTEPY.COM oferuje dostępy offline do kont na platformach PC, Xbox i PlayStation. Po zakupie klient otrzymuje dane dostępowe oraz instrukcję korzystania. Zapewniamy szybką realizację zamówień i pomoc techniczną w razie problemów z dostępem. [ENG] DOSTEPY.COM offers offline account access for PC, Xbox and PlayStation platforms. After purchase, customers receive access details and usage instructions. We provide fast order delivery and technical support in case of access-related issues.
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Top!
Transakcja, jak i późniejsze wsparcie na najwyższym poziomie.
Sprzedawca godny polecenia

Wszystko ładnie
Wszystko ładnie, obsługa na bieżąco pomoże nawet jak są problemy

Jestem stałym klientem dostepy.com
Jestem stałym klientem dostepy.com
Mogę bez problemu polecić każdemu usługi powyższego serwisu. Support ekspresowy, odpowiedzi do maksymalnie 2 minut. Wszystko działa jak powinno. Polecam !

Bardzo szybką pomoc
Bardzo szybką pomoc. Obsługa bardzo miła.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Ekspresowa wysyłka danych do konta
Ekspresowa wysyłka danych do konta. Miałam problem z podwójnym zabezpieczeniem, a właściciel wysłał mi kod dostępu w chwilę. Bardzo polecam:)

Szybki kontakt
Szybki kontakt - usługa na najwyższym poziomie

Staly klient
Jestem stalym klientem dostepow niemal od samego ich poczatku. Kontakt praktycznie wciagu maks 1min szeroki wachlarz gier otatnio dodano cala serie call of duty. Nie polecam jedynie SIMS 4 niestety kompletnie niegrywalne. Polecam DOSTEPY !!!! Tanie granie.

Zdecydowanie polecam
Tanio, szybko i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam :)

Bajka
BARDZO polecam, firma działa już kilka lat, wsparcie na najwyższym poziomie, odpisują w mniej niż minutę, nawet człowiekowi herbatki zrobić nie pozwolą ;)

Polecam z całego serduszka
bardzo sprawna i szybka obsługa, kody dochodza szybko, tanio!

Solidna firma
Zakupiłem 7 gier, każda działała. Szybki kontakt z firmą. W każdej chwili dnia i nocy są w stanie pomóc
Nie ostatnia grę kupiłem w tej firmie

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Uczciwość ,Rzetelność i wszystko…
Uczciwość ,Rzetelność i wszystko zgodnie z opisami,Obsługa konta bardzo dobra ,i wszystkie potrzebne dane dostarczane w przewidywanym czasie.

Polecam!
Dokonuję zakupów na tej stronie od kilku lat i zdecydowanie będę kontynuowała robienie tego. Otrzymuję pomoc zawsze, kiedy jej potrzebuję, dodatkowo w szybkim tempie. Zdecydowanie polecam.

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Kozaki z każdą pytaniem można pisać…
Kozaki z każdą pytaniem można pisać jeśli instrukcja jest nie jasna szybko odpisują w rozsądnych godzinach nawet po czasie odpiszą ale wiadomo spać też trzeba

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Szybki i sprawny oraz bezproblemowy…
Szybki i sprawny oraz bezproblemowy kontakt. Polecam

Vastaus yritykseltä DOSTEPY.COM
Szybki dostęp do gier i błyskawiczne…
Szybki dostęp do gier i błyskawiczne odpowiedzi na wiadomości mailowe. Bardzo przystępna cenowo oferta.

SUPER wszystko w minutę
SUPER wszystko w minutę. Polecam a kupowałem już nie raz. Obsługa pracuje w godz. 10.00 -22.00 i nigdy nie byłem pozostawiony bez wsparcia.

Wzór
Zakupiłem 2 bądź 3 gry, w każdym przypadku pomoc ekspresowa i cała operacja trwa 5 minut, nawet w późnych godzinach wieczornych. Wygoda zakupu, pomoc jak i samo korzystanie z kont na wzorowym poziomie. Serdecznie polecam każdemu. W moim przypadku działa również polecanie pocztą pantoflową, jestem bardzo zadowolony z usług.

Polecam dostępy.com:))
Od lat jestem klientem. Świetna obsługa klienta. Zawsze szybka odpowiedź. Polecam wszystkim.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.