Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Łącznie moje zakupy przekroczyły, myślę z 400zł, jest to wiele małych transakcji, najnowsza to FH6 premium, z grą na własnym koncie, zawsze można liczyć na pomoc oraz szybką odpowiedź w godzinach prac... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej! Jestem stałym klientem dostepy.com i korzystam z ich usług od paru miesięcy i za każdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za każdym razem dostaję produkt bardzo szybko i za ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Strona jak najbardziej legit. Ceny przystępne nawet jak na konta współdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (łącznie z tymi najnowszymi), szybka wysyłka oraz odpowiedź, możliwość płatności blikiem a nawet... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Kupuję od lat zero problemów, szybki kontakt, szybka pomoc, niskie ceny aż czasem dziwię jak bardzo niskie, duża biblioteka gier i nie tylko. (VR, XBOX/PS, PC) można ze wszystkim się na spokojnie doga... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Videopelikauppa
  2. Pelikauppa
  3. Käytettyjen pelien myynti
  4. Videopelien vuokraus

Yrityksen kirjoittama

[PL] DOSTEPY.COM oferuje dostępy offline do kont na platformach PC, Xbox i PlayStation. Po zakupie klient otrzymuje dane dostępowe oraz instrukcję korzystania. Zapewniamy szybką realizację zamówień i pomoc techniczną w razie problemów z dostępem. [ENG] DOSTEPY.COM offers offline account access for PC, Xbox and PlayStation platforms. After purchase, customers receive access details and usage instructions. We provide fast order delivery and technical support in case of access-related issues.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Top!

Transakcja, jak i późniejsze wsparcie na najwyższym poziomie.
Sprzedawca godny polecenia

23. joulukuuta 2023

Wszystko ładnie

Wszystko ładnie, obsługa na bieżąco pomoże nawet jak są problemy

22. joulukuuta 2023

Jestem stałym klientem dostepy.com

Jestem stałym klientem dostepy.com
Mogę bez problemu polecić każdemu usługi powyższego serwisu. Support ekspresowy, odpowiedzi do maksymalnie 2 minut. Wszystko działa jak powinno. Polecam !

16. joulukuuta 2023

Bardzo szybką pomoc

Bardzo szybką pomoc. Obsługa bardzo miła.

15. joulukuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Ekspresowa wysyłka danych do konta

Ekspresowa wysyłka danych do konta. Miałam problem z podwójnym zabezpieczeniem, a właściciel wysłał mi kod dostępu w chwilę. Bardzo polecam:)

10. joulukuuta 2023

Szybki kontakt

Szybki kontakt - usługa na najwyższym poziomie

8. joulukuuta 2023

Staly klient

Jestem stalym klientem dostepow niemal od samego ich poczatku. Kontakt praktycznie wciagu maks 1min szeroki wachlarz gier otatnio dodano cala serie call of duty. Nie polecam jedynie SIMS 4 niestety kompletnie niegrywalne. Polecam DOSTEPY !!!! Tanie granie.

9. joulukuuta 2023

Zdecydowanie polecam

Tanio, szybko i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam :)

9. joulukuuta 2023

Bajka

BARDZO polecam, firma działa już kilka lat, wsparcie na najwyższym poziomie, odpisują w mniej niż minutę, nawet człowiekowi herbatki zrobić nie pozwolą ;)

1. joulukuuta 2023

Polecam z całego serduszka

bardzo sprawna i szybka obsługa, kody dochodza szybko, tanio!

29. marraskuuta 2023

Solidna firma

Zakupiłem 7 gier, każda działała. Szybki kontakt z firmą. W każdej chwili dnia i nocy są w stanie pomóc
Nie ostatnia grę kupiłem w tej firmie

30. marraskuuta 2023

Wszystko elegancko

Wszystko elegancko, pozdrawiam

27. marraskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Uczciwość ,Rzetelność i wszystko…

Uczciwość ,Rzetelność i wszystko zgodnie z opisami,Obsługa konta bardzo dobra ,i wszystkie potrzebne dane dostarczane w przewidywanym czasie.

27. marraskuuta 2023

Polecam!

Dokonuję zakupów na tej stronie od kilku lat i zdecydowanie będę kontynuowała robienie tego. Otrzymuję pomoc zawsze, kiedy jej potrzebuję, dodatkowo w szybkim tempie. Zdecydowanie polecam.

21. marraskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Kozaki z każdą pytaniem można pisać…

Kozaki z każdą pytaniem można pisać jeśli instrukcja jest nie jasna szybko odpisują w rozsądnych godzinach nawet po czasie odpiszą ale wiadomo spać też trzeba

23. marraskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Szybki dostęp do gier i błyskawiczne…

Szybki dostęp do gier i błyskawiczne odpowiedzi na wiadomości mailowe. Bardzo przystępna cenowo oferta.

21. marraskuuta 2023

SUPER wszystko w minutę

SUPER wszystko w minutę. Polecam a kupowałem już nie raz. Obsługa pracuje w godz. 10.00 -22.00 i nigdy nie byłem pozostawiony bez wsparcia.

20. marraskuuta 2023

Wzór

Zakupiłem 2 bądź 3 gry, w każdym przypadku pomoc ekspresowa i cała operacja trwa 5 minut, nawet w późnych godzinach wieczornych. Wygoda zakupu, pomoc jak i samo korzystanie z kont na wzorowym poziomie. Serdecznie polecam każdemu. W moim przypadku działa również polecanie pocztą pantoflową, jestem bardzo zadowolony z usług.

18. marraskuuta 2023

Polecam dostępy.com:))

Od lat jestem klientem. Świetna obsługa klienta. Zawsze szybka odpowiedź. Polecam wszystkim.

17. marraskuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin