Dorpel Shop BV Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Door grote aanvraag was een bepaalde dorpel uitverkocht. Werd netjes gebelt dat het een langere levertijd werd. Dorpels exact op maat geleverd!

Saanut 5/5 tähteä

Er was een dorpel met verschillende diktes links en rechts. Die moest tussen twee andere dorpels komen, dit is heel goed opgelost door twee nieuwe dorpels te leveren die heel goed passen waardoor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top service! Snelle levering Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen 💪💪💪

Saanut 4/5 tähteä

Na de bestelling was een klein foutje met verkeerd geplande levering die er niet doorkwam, even een mailtje gestuurd en ik kreeg redelijk snel antwoord. Nadien werd alles keurig geleverd, alles is s... Näytä lisää

1. Luonnonkiven tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Specialist in hoge kwaliteit Raamdorpels, stofdorpels, vensterbanken, gevelplinten en andere natuursteen producten. Dorpel Shop biedt de beste prijs in de markt. Met onze kwaliteitsstenen als Belgisch hardsteen, Grijs Graniet, Vietnam Black Graniet en Diep blauw hardsteen, geven we de finishing touch aan je woning. Raamdorpels op maat maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

295 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

mooie materialen, goede service

Duidelijke website, zelf afgehaald want bezorgen is aardig aan de prijs maar daar aan de zaak weer supervriendelijk geholpen en netjes voor mij ingeladen. Ook de maatvoering tot op de mm nauwkeurig!

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat je zo goed geholpen bent en dat alles nauwkeurig op maat was! Dit doet ons goed om te horen!

super bedrijf

snelle levering, goed verpakt, goede prijs, mooi product

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Bedankt voor deze mooie review.

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling eenvoudig online…

De bestelling eenvoudig online geplaatst.
Bij afhalen stond alles klaar. Ik hoefde niet lang te wachten. En de man hielp mij vriendelijk mijn order in de aanhanger te leggen.
Bovendien is de prijs en kwaliteit verhouding zeer goed.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat alles klaarstond en dat je tevreden bent over de service en kwaliteit!

Saanut 1/5 tähteä

Beter naar de plaatselijke grafsteen…

Beter naar de plaatselijke grafsteen maker gaan. Die maken vaak ook dorpels. Veel goedkopen en flexibeler.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review. Jammer om te zien dat je ons met 1 ster beoordeelt. Je hebt bij ons alleen proefstukjes besteld en mogelijk konden we niet aan de gewenste maatwerkafmetingen voldoen.

We hebben nog geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om te vragen wat er precies aan de hand is en of we je alsnog konden helpen, maar het opgegeven telefoonnummer bleek helaas niet te kloppen. Mocht je toch nog vragen hebben of als we met je mee kunnen kijken naar een oplossing, neem dan gerust contact met ons op.

makkelijk bestellen.

makkelijk bestellen.
snelle levering

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat bestellen makkelijk was en de levering snel!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en goede kwaliteit vensterbanken

Mooie en goede kwaliteit vensterbanken, scherpe prijs. Snel klaar en vriendelijk personeel. Zeker aan te raden en bestellen graag weer wanneer nodig.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Dankuwel voor deze mooie woorden.

Saanut 4/5 tähteä

mooi product

mooi product, snel geleverd. Een dorpel bleek te kort (fabrieksfout), meteen de volgende dag een nieuwe.

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV

Foutje maken is menselijk, maar we hebben het snel opgelost. Bedankt voor uw review.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin