Door grote aanvraag was een bepaalde dorpel uitverkocht. Werd netjes gebelt dat het een langere levertijd werd. Dorpels exact op maat geleverd!
Yritys on vastannut
Er was een dorpel met verschillende diktes links en rechts. Die moest tussen twee andere dorpels komen, dit is heel goed opgelost door twee nieuwe dorpels te leveren die heel goed passen waardoor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Top service! Snelle levering Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen 💪💪💪
Yritys on vastannut
Na de bestelling was een klein foutje met verkeerd geplande levering die er niet doorkwam, even een mailtje gestuurd en ik kreeg redelijk snel antwoord. Nadien werd alles keurig geleverd, alles is s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Specialist in hoge kwaliteit Raamdorpels, stofdorpels, vensterbanken, gevelplinten en andere natuursteen producten. Dorpel Shop biedt de beste prijs in de markt. Met onze kwaliteitsstenen als Belgisch hardsteen, Grijs Graniet, Vietnam Black Graniet en Diep blauw hardsteen, geven we de finishing touch aan je woning. Raamdorpels op maat maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.
Savoor 8, 5541SK, Reusel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Er was tijdens een badkamerklus een verkeerde maat opgegeven. Bij het ophalen van de dorpel werd hier geen punt van gemaakt en de extra mm's er alsnog afgezaagd zonder meerkosten

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Bezorging wanneer het komt een beetje slecht geregeld

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Fijne leverancier, altijd correct, snelle levering en mooie maatwerkproducten.

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Kwalitatief goed product voor een nette prijs en snel leverbaar

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Net product, volgens afspraak en goede bezorgservice, vriendelijke medewerker

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Wat besteld is vlot geleverd ziet er mooi uit en webshop is duidelijk ook voor invullen maatvoering

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Ik heb een proefstukje binnengekregen en ziet er super uit ga zeker de dorpels bestellen

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Snel geleverd en perfect op maat voor een nette prijs.

Vastaus yritykseltä Dorpel Shop BV
Mooie dorpels/vensterbanken. Besteld voor meerdere klanten van mij. Snelle levering voor een goede prijs