Mycket trevligt bemötande och goda pizzor
Yritys on vastannut
Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!
Linnégatan 41, 216 14, Limhamn, Väster, Ruotsi
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Beställde 2 pizzor - efter 1 timme stod de som levererade i min beställning….utan att jag mottagit pizzorna. 90 min för en leverans och dessutom dålig kommunikation/service får tyvärr ett dåligt betyg. Pizzan var dessutom knappt varm längre vid leverans och inte värd pengarna. :(

Mycket trevligt bemötande och goda pizzor

Vastaus yritykseltä Domino's Pizza Sverige - Limhamn
Det går inte att muntligen på plats beställa pizza. Man måste beställa på en skärm. Trots att vi beställde deal drogs fel summa. Det gick inte att korrigera (återköp) på plats via kontokort utan måste Maila kundservice
Föreslår muntlig beställning på plats samt möjlighet till återköp på plats när det blir fel

Vastaus yritykseltä Domino's Pizza Sverige - Limhamn
Vi har beställt pizza 3 gånger i butiken på Limhamn. Samtliga gånger har det gått snett. Första gången hämtade vi själv. Då fick vi vänta 45 minuter efter utsatt hämtningstid. Andra gången tog vi hemleverans och pizzorna kom långt över en timme för sent. Tredje gången samma sak. Pizzorna då kalla och knappt ätbara. De som driver restaurangen tycks helt inkompetenta och vi har aldrig fått någon ursäkt eller förklaring. Nu får de inte fler chanser.

Vastaus yritykseltä Domino's Pizza Sverige - Limhamn
Beställde en pizza och Bacon bread bites. Tar en tugga av en Bacon bread bites och den är full av hår. Slängde allt, kunde inte äta det. Så vidrigt. Kommer aldrig att beställa från dem igen. Slöseri med pengar att beställa från dem

Vastaus yritykseltä Domino's Pizza Sverige - Limhamn
If I could rate this zero I would!
I ordered pizza and drinks at 18.06 and now at 19.54 it is still not delivered yet the app claims it was delivered 20 minutes ago.
I tried calling the restaurant multiple times but unable to get through. When we finally got through they just quickly claimed the order is in its way without even asking for the ordernumber or address.
This is disgusting service and definitely the last time we order from here.