Behandlar sina anställda som slavar! Skriker och bestämmer allt och sparkar folk utan anledning! Värsta jag varit med om! Cheferna o högsta chefen är mobbare och psykiskt misshandlar sina anställda! N... Näytä lisää
Hur kan en kedja med så dåliga betyg bara fortsätta låta allt gå ner åt. Personalen har alla gått kurs oxar Cara så jädra otrevliga och likgiltiga inför sina kunder. De smyghöjer sina priser konstan... Näytä lisää
Dollar store in backaplan. Never going there again. They dont know how to talk to customers with kids. They make comments as if they own the store. Especially the big blond lady. If you cant help yo... Näytä lisää
Ser inget fel med butiken alls, förstår att det kanske inte är världens mest mysiga och trevliga butik men går man in på dollarstore tycker jag att man inte får ha för höga förväntningar utan att det... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hitta din närmsta butik och öppettider på www.dollarstore.se.
840 40, Svenstavik, Ruotsi
- dollarstore.se
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Va på dollarstore i varberg
Va på dollarstore i varberg. Min son på 2.5 år hade en liten boll som han skulle köpa. Så tappa han de så den studsade. Hon som satt i kassa skrek åt han att inte kasta bollen i butiken. Samt hon gick fram till han åh peka på han. Och sa att han inte ska kasta bollen i butiken. Är de ska en personal ska göra i en butik? Är de proffsigt att göra så i en butik?
Detta är riktigt dåligt och oproffsigt att göra. De va sista gången vi går in i den butiken i varberg. Kommer besöka andra dollarstore med trevlig personal.
Låg service och respektlös butiksmedarbetare Caisa
Handlad nyligen 3 varor i butiken i Borgholm. Kassörska slagit ett fel belopp- jag har rättat till att på skylten vid denna vara står ett annat pris. Hon kallade ett medarbetare som visat sig var avdelningsansvarig Kaisa. Kaisa tog mina 2 varor, gick till hyllan, kollade priset - kom tillbaka och sa till kassören: byt skylt och SLÄNGDE mina 2 varor på kassabandet, framför min näsa. Respektlös mot mig som kund och varor som säljs i butiken! Dags för Cajsa att skola om eller byta jobb?
Kassören var tyst och trevligt.
Givetvis har vi mindre lust nu att stödja/ köpa varor I denna Dollarstore i Borgholm. 😒
Mailade om en vara tänkt för barn som…
Mailade om en vara tänkt för barn som hade tre stålpinnar som stack ut, uppenbarligen farlig. Fick ingen respons alls.
Stalking av kunderdra
Läg ner butiken, denna håller inet. Dålig betjäning, inte serviceminded över huvudtaget,de pratar om andra människor som om de
vore för mer än andra, en elit med rätt att döma andra,tänk på att ni syns på kameran, där sitter de och kollar, "vem ska vi titta på i dag" familj, hus, bakgrund, straffregistret, väldigt viktigt.
Köp inte Texas dollarstores popcorn
Köp inte Texas dollarstores popcorn
Skadade en tand
Rent kinaskräp
Varning !
Hahaha deras nya strategi (förutom den…
Hahaha deras nya strategi (förutom den att annonsera varor som inte finns) är att annonsera varor till fel pris och sedan hävda tryckfelsnisse. Annonserades dumbell 6kg för 45 kronor. Pris i butik 160 kronor. Men vilket pris skulle det stå då? Varför ändrade man inte på den digitala annonsen när man upptäckte felet? Ja för att det inte var fel, det var ännu en sopig strategi. Nej jag köpte inte varan och nej jag köpte inget annat heller och ska börja hoppa över er butik. Tur eko öppnar brevid er sophögar snart, ska aldrig mer sätta min fot hos er sedan.
Otroligt vad dålig kedjan blivit
Otroligt vad dålig kedjan blivit! Varor är helt ok - de e billiga men håller ett tag. Man får vad man betalar för.
Men personalen! ?)#/(¤&=)`/=`"#)
Deras IQ är väääldigt låg! De hittar på EGNA regler och säger att det är POLICY! dvs regler som saknar stöd av lagen.
Det får bli polis på plats nästa gång!
Förresten, har ni frågor till kedjechefen så heter han Fredrik Holmström, etableringschef DollarStore. och har Tel: 0761-16 73 35. E-post: fredrik.holmstromATdollarstore.se
Butiken i Uppsala på Takpannegatan 15.
Dollarstore staffanstorp
Dollarstore staffanstorp
STOR OMBYGGNAD
fullständigt kaos
STÄNG BUTIKEN FÖR OMBYGGNAD
12/ 5 skall det vara klart fick jag reda på
De lockar med annonser på varor som…
De lockar med annonser på varor som inte finns hemma, har hänt flera gånger. Om jag kommer första dagen på annonsen så säger de att den inte finns hemma än och kommer jag mitt i veckan säger de att den är slut fast de inte har fått just de varorna + urusel prissättning på varorna. Det är väl dags att kolla upp falska annonser. Detta gäller Kalmar.
Sämsta butik ever
Sämsta butik ever, inget trådlöst nätverk där kunder kan koppla upp sig för att kunna kolla saldo/ringa samtal.
Ronneby butiken.
Saknar Texas Popcorn hos Dollarstore
Saknar Texas Popcorn hos Dollarstore. De som dom nu säljer med namnet Tastyr mer eller mindre oätliga. Alldeles för salta. Snälla ta tillbaka Texas och allt är förlåtet
Stökig butik (Halmstad) kommer inte…
Stökig butik (Halmstad) kommer inte fram i gångarna för alla pallar och kartonger. Saker ligger nerkastade . Värdelös lagerhantering .Personalfattigt. Inte kundvänligt alls. Det blir inget mer besök där.
Älskar 💕 det
Besökte Dollarstore i Vimmerby.
Besökte Dollarstore i Vimmerby.
Fick betala ett högre pris i kassan.
Frågade om en vara fanns i kassan fick till svar om vi inte hade hittat den så fanns den troligen inte.Personen i fråga gick inte iväg för att kolla upp det och den bad inte någon annan i personalen att kolla det heller..dåligt tycker jag.
Måste också säga att deras hemsida är fullständigt helt bedrövlig och jag hittar ingenting
Fick betala ett högre pris i kassan än…
Fick betala ett högre pris i kassan än vad som var skyltat i butiken på flera varor. Inte okej. Känns som att detta är något som satts i system.
En mycket bra butik billig bra mycket…
En mycket bra butik billig bra mycket bättre än Returhuset i Staffanstorp som skall vara billig ? Men inte som Dollarstor.
Mest dåligt
Vissa saker är okej, exempelvis pris på förbrukningsprodukter. Dock är det inte billigare om man inte behöver köpa jättemycket. Och även om jag vet att jag behöver tops hela tiden så behöver jag inte bygga ett berg hemma. Så det är inte särskilt bra pris om man bor själv och bara behöver någon sak här och där.
Det SÄMSTA när det gäller Dollarstore är prissättningen. Precis som ovan så borde det vara billigare även om man köper en sak. Och jag vet att man kan kombinera med andra produkter, men det passar inte alltid.
Och att hitta pris på saker och ting är ofta i princip omöjligt och personalen har ingen koll heller i många fall.
Bra personal och chef här på i pite
Bra personal och chef här på i pite, många olika produkter till bra pris
Mycket dyr affär
Mycket dyr affär
Lever på sitt gamla rykte, att vara billiga
Vilket är totalt fel.
Otrevlig personal!
Har alltid möts av trevlig personal förutom idag!😠 jag gick inne på dollarstore och möttes av en otrevlig kvinna som jobbade här. Hörde även henne vara otrevlig mot några andra i butiken och sa att de var barnsliga och skulle vara tysta då det knappt skrattade högt, sedan bad jag om hjälp och hon pekade bara och sa otrevligt att jag var blind som ej hittade dit. Väldigt tråkigt att ens dag ska förstöras på grund utav detta då jag vet att resten av personalen brukar vara trevliga.