Saanut 1/5 tähteä

Hur kan en kedja med så dåliga betyg bara fortsätta låta allt gå ner åt. Personalen har alla gått kurs oxar Cara så jädra otrevliga och likgiltiga inför sina kunder. De smyghöjer sina priser konstan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dollar store in backaplan. Never going there again. They dont know how to talk to customers with kids. They make comments as if they own the store. Especially the big blond lady. If you cant help yo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Online-markkinapaikka

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hitta din närmsta butik och öppettider på www.dollarstore.se.

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Behandlar sina anställda som slavar

Behandlar sina anställda som slavar! Skriker och bestämmer allt och sparkar folk utan anledning! Värsta jag varit med om! Cheferna o högsta chefen är mobbare och psykiskt misshandlar sina anställda! Någon måste stoppa det här! Har varit såhär länge men inget händer trots upprepade anmälningar

4. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hur kedja som höjer sina priser gränslöstkan en kedja med så dåliga betyg…

Hur kan en kedja med så dåliga betyg bara fortsätta låta allt gå ner åt.
Personalen har alla gått kurs oxar Cara så jädra otrevliga och likgiltiga inför sina kunder. De smyghöjer sina priser konstant den här gången gäller det VIA tvättkapslsr som de i Maj hade till 120 kr kronor, sedan blev det 127 kr i juli och några veckor senare 129 kr i dag sista augusti kostade de 135 kr. Det är en höjning med över 11% på 3 månader.

31. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dollar store in backaplan.

Dollar store in backaplan.
Never going there again. They dont know how to talk to customers with kids. They make comments as if they own the store. Especially the big blond lady. If you cant help yourself making rude comments then choose some other job not customer service.
"When you dont own something dont behave like one".

27. elokuuta 2026

1 stjerne

1 stjerne – Meget dårlig kundeservice

Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse med Dollarstore.

Jeg har returneret min vare, og jeg fik oplyst, at pengene var blevet tilbagebetalt. Jeg har dog stadig ikke modtaget pengene. Jeg har forsøgt at kontakte Dollarstore både telefonisk og på mail, men uden at få en tilfredsstillende tilbagemelding.

Det er meget frustrerende at have betalt for en vare, returneret den som aftalt og derefter skulle bruge så meget tid på at få sine penge tilbage.

Jeg håber, Dollarstore tager henvendelsen alvorligt og får løst sagen hurtigst muligt. Kundeservice og kommunikation har indtil videre været meget skuffende.

3. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ser inget fel med butiken alls

Ser inget fel med butiken alls, förstår att det kanske inte är världens mest mysiga och trevliga butik men går man in på dollarstore tycker jag att man inte får ha för höga förväntningar utan att det är ett lågprisvaruhus så allt kanske inte är ”perfekt” iaf i Örnsköldsviks dollar är det trevligt, det ända lite dåliga är nog att förpackningar (även dom som ej är testers) brukar vara öppna, annars funkar allt.

10. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Avoid Dollarstore in Sjöbo: Shocking and hostile customer service!

I used to visit this Dollarstore location in Sjöbo occasionally for small items, but after my experience here, I will never set foot in this store again.
On 30 June 2026, I bought a package of Super Energy+ D batteries for 60 kr. When I got home, I realised they were the wrong size. Because I was flying out of the country early the next morning, I could not return them immediately, but I brought them back a few days later with the receipt, fully intending to simply exchange them for the correct size.
The entire interaction was a masterclass in awful customer service:
• Hostile staff: Upon entering the shop, I located an employee to explain the situation. Instead of being helped, I was immediately scolded for entering the store with a return, being told I should have gone straight to the upfront till. How on earth is a regular customer supposed to know this bizarre, unposted routine?
• Lazy and dismissive attitude: I was marched to the till to deal with a young, pouting cashier who looked like she would rather be anywhere else on earth. Without even properly looking at the items, she flatly refused the return because the cardboard packaging was slightly open.
• Ridiculous logic: The first employee then chimed in, claiming I "could have used them." This makes absolutely no sense: if they had been the correct size to be used in my devices, I would not be standing there trying to return them! The cardboard was only minimally opened at the corner to verify the size, and the batteries themselves were completely untouched.
• Pure rudeness: To cap it all off, the staff member aggressively asked, "Do you want to buy the batteries, yes or no?" as if I were trying to shoplift items I had already paid for.
Unprofessional, rigid, and deeply unpleasant. Save yourself the headache and take your business elsewhere: the staff at the Sjöbo branch clearly have no idea how to treat paying customers.

6. heinäkuuta 2026

Fruktansvärt dåligt bemötande

Fruktansvärt dåligt bemötande av kassörskan, då hon bla direkt undrade vad det var för datum på deras skyltning när jag ifrågasatte kvittot. Stod felmärkt på kvittot, inte en siffra rätt. Då sa hon att de inte kunde göra nåt åt det. När jag frågade om de inte hade nån ansvarig för datasystemet så fick jag bara till svar att jag hade fått mina varor till priset jag vill så då va det löst tyckte hon. Väldigt störig attityd tyvärr.

8. heinäkuuta 2026

Otrevlig personal

Otrevlig personal. Inte första gången. Kommer dröja länge innan jag kommer tillbaka om jag ens gör det. Inte särskilt billigt heller.

22. kesäkuuta 2026

Plötsligt nekat återköp

Köpte ett gäng ansiktsfärg och flaggade i kassan för att jag kommer att lämna tillbaka några av dem. Vid returen var det plötsligt hygienartiklar det handlade om och sådana kan man inte returnera. Det vore bra info att ha i butiken eller att man kunde få en hint om det vid köpet.

Kommer inte mer att handla på det där skitstället. Totalt oseriöst. Ljungby handlar det om.

Ta skriftligt på det om ni hoppas kunna returnera något.

6. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

ME AND MY FRIEND WAS THE FIRST TİME AT…

ME AND MY FRIEND WAS THE FIRST TİME AT DOLLAR STORE!!! WHEN WE CAME TO THE CHECKOUT MY FRIEND ACCIDENTLY HAD HER PRODUCT FROM KICKS WITH HER AND SHE DOESNT HAVE THE RECEIPT… NOW WE ARE VERY MAD WORST EXPERIENCE EVER

//absolutelynotkaren

4. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Varför är akrylfärg inne i flaskor som…

Varför är akrylfärg inne i flaskor som är format till olja färg ?😐 jag brukar inte köpa konst material här men hade brutom och behövde vit olja färg när alla butiker komer stänga snart på en lördag, köpte snabbt två paket olja färg som jag trodde, som det ser ut exakt hur olja färg brukar ser vara, när jag är hem och vill börja måla öppnade jag de och upptäckte att de är akrylfärg inte olja färg. Jag är så frustrerad att jag inte fattar vad var poängen med det när de hade ändå akrylfärg som är hängd på andra sidan så bli lätt att man tro de andra färger som på annat ställe i butiken är annan typ av färger där står vattenfärg och pennor🫤

30. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Får inte lukta på parfymer mer?

Jag och min väninna ville lukta på parfymer i dollarstore i Nykvarn och kände att en var god så vi sprejade testern på oss. Då kommer en kvinnlig arbetare och kritiserar sättet vi luktar parfymen på med en elak ton. Det gjorde oss ledsna och hennes ifrågasättande om varför vi använder parfymerna på det sättet var skumt när vi endast luktade på dem. Detta tar vi seriöst och bemötande ska absolut inte ske på detta sätt! TUMME NER. Vi rekommenderar verkligen inte denna dollarstore, allt är stökigt och personalen är dåliga. Naknobabo naknoemo nikemo

24. toukokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Blandade karameller

Jag är nog lite ambivalent vad gäller denna butik. Vissa saker är billiga, andra kostar mer än hos en vanlig livsmedelskedja. Kvaliteten skiljer också markant mellan olika varor, så man behöver ha en hel del produktkännedom om det skall gå att göra några "fynd". Att de även bygger sina butiker som labyrinter och frekvent flyttar om sortimentets placering tvingar en ju naturligtvis att spilla en del tid på promenader och letande. Sortimentet varierar också stort över tid, så bara för att det fanns en superbra vara för en månad sedan betyder inte automatiskt att den går att köpa i dag, så det har blivit en del förgävesbesök.

19. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Sjukt dåligt bemötande av personalen.

Sjukt dåligt bemötande av personalen.
Frågasatte varför samma vara hade 2 olika pris och det bara var så fick vi till svar.
När jag bad att dom skulle visa den andra varan som var billigare vände dom sej och pratade med varandra och ignorerade oss helt.
Inte första gången personalen är otrevlig och arrogant.
Gäller butiken i Linköping Tornby

21. huhtikuuta 2026

Vi var i hässleholm på…

Vi var i hässleholm på dollarstore2026-04-12 jag min pappa tänkte vi kollar om vi kanske hittar något som passar os körde 4mil hemm i från till hässleholm
De var inget som var intressant att köpa där jag köpte en champo bara..Medans pappa gick med händerna i fickan förbi kassan så började en ung blond kassörska tatuerade i kroppen att trakassera min pappa av allt möjligt sedan började en annan tjej också ung lång låtsades att hon la in läsk i kylen plötsligt började hon med att hoppa på min pappa vf utan som helst anledning på pappa min pappa lider av cancer Diabetes massa andra tunga kroniska sjukdomar inte nog med bara jag bad bodde kassörskan och hennes kollega som flyg fram på min pappa att sluta ny omedelbart att trakassera honom hotta honom inte nog med de börjsde att hottade mig också att jag inte fick handla mitt champo och så vidare
Dessa två tjerna var absolut inte friska psykiskt i huvudet så här behandlar man inte kunder i butiken spelar ingen roll vilken butik man befinner sig på min sambo har jobbat 23 år på Ica aldrig trakasserat någon varken ungdomar elr någon äldre elr frågat någon fy har ni inte handlat på Ica för samtidigt hon inte polis som kassörska att ställa dumma frågor vill kunder komma in på ica men inte hitta de dom vile handla då brukar de hälsa med ett fint lende så gör alla andra kassörskorna som jag bemötter hälsa med glädje detta är samma sak på Ica maxi willys överallt hälsar arbetarna fint på kunderna så var de inte alls i på dillarstore i hässleholm trakesseier hott sökte efter bråk mott min pappa sedan försökte de med mig men där satt jag stopp sq ni har gått för långt ny ska ni veta inte nog mott oss jag såg hur otrevliga dessa två unga tjerna var även mott andra kunder som var före oss jag tycker dessa ska få sparken direkt från sitt jobb inte påstå att de äger dollarsore butiken de va så de bettede sig.

12. huhtikuuta 2026

Dåligt bemött i Säffle

Igår var vi på Dollarstore i Säffle och personen i kassan var under all kritik. Hon borde inte få arbeta som butiksbiträde med den dåliga attityden. Hon tog betalt två gånger för flera av sakerna vi köpte. Jag gick tillbaka och påtalade detta, ordagrant sa jag att ni slog in dessa sakerna två gånger. Hon svarar då att det inte är hennes fel utan att deras kassamaskin är trasig och slår alltid in saker dubbelt. Stämmer det så är det fruktansvärt dåligt.

5. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

HANDLA ALDRIG CHOKLAD PÅ DOLLAR STORE…

HANDLA ALDRIG CHOKLAD PÅ DOLLAR STORE !!!
Var på Dollar Store i Jönköping och köpte två stora påsar med choklad ägg för att fylla upp påskäggen med.
Handlade samma påsar där förra året och dom var bra.
Väl hemma öppnade jag en påse ... tog ut ett chokladägg... skalade av foliet ifrån ägget och där ligger det ett riktigt blekt gammalt... stenhårt... nästan vitt chokladägg.
Vidrigt... äckligt !!
Misstänker att det har legat i butiken sen förra påsken eftersom likadana påsar fanns till försäljning då. Jag förväntar mig att köpa färskt godis när jag handlar i en butik.
Påsarna kostade 49.90 st.
Aldrig mer godis på Dollar Store !!!

3. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin