Saanut 1/5 tähteä

Behandlar sina anställda som slavar! Skriker och bestämmer allt och sparkar folk utan anledning! Värsta jag varit med om! Cheferna o högsta chefen är mobbare och psykiskt misshandlar sina anställda! N... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hur kan en kedja med så dåliga betyg bara fortsätta låta allt gå ner åt. Personalen har alla gått kurs oxar Cara så jädra otrevliga och likgiltiga inför sina kunder. De smyghöjer sina priser konstan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dollar store in backaplan. Never going there again. They dont know how to talk to customers with kids. They make comments as if they own the store. Especially the big blond lady. If you cant help yo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ser inget fel med butiken alls, förstår att det kanske inte är världens mest mysiga och trevliga butik men går man in på dollarstore tycker jag att man inte får ha för höga förväntningar utan att det... Näytä lisää

1. Online-markkinapaikka

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hitta din närmsta butik och öppettider på www.dollarstore.se.

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dubbeldebitering

Dollarstore Östersund Den 19/3 blev jag dubbeldebiterad i kassan, när det krånglade. Fick fylla i ett återbetalning dokument , men har nu efter nästan 14 dgr inte fått igen pengarna‼️ hur svårt kan det vara nu? Ingen stor summa men 359kr är mycket för en pensionär.

19. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Värsta personalen som finns!

Värsta personalen som finns!

Jag frågar snällt om grejer och hon blickar mig med ett segt svar, nej. Jag går iväg med ilska eftersom det enda hon gjorde var att blicka mig och skämma ut mig. Jag skå gå till kassan och möter hennes blick ett tag och då hör jag henne säga till den andra personalen att hon ska kolla kameran om jag snodde något?? Jag vill skälla ut henne men hon gömmer sig bakom personal dörren medans den andra personalen är precis som henne, en oförskämd person. Noll stjärnor om jag kunde ge. Värsta stället någonsin, kommer aldrig tillbaks, dom tror att du är en tjuv när du egentligen vill köpa några grejer.

28. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd

Dom få gånger jag har handlat på dollarstore så har det vart bra. Även kunnat ringa till butik och dom har vart trevliga och gett ett bra bemötande. Billiga är dom med. Så det har vart bra alla gånger, priserna stämmer med.

11. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärt att komma till kassan för…

Fruktansvärt att komma till kassan för andra gången, inget hej inget leende bara en som tuggar tuggummi och ser bedrövad ut. Detta är en ung kille som nu har varit otrevlig, jag kom tillbaka första gången och påpekade snällt att det var fel, jag hade betalat för mycket, han svar var att det kunde jag sagt innan att det var annat pris. Så det var tydligen mitt fel .idag var han bara otrevlig både mot mej och andra.Sista gången jag sätter min fot där så länge han är kvar

5. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dollarstore i Halmstad är en katastrof

Dollarstore i Halmstad är en katastrof. Min dotter och hennes kompisar vill ofta åka dit och när jag ändå är där händer det att jag köper lite grejer. Det skyltas och märks upp om billiga saker med nedsatt pris, men när man kommer till kassan så stämmer det nästan aldrig. Idag var det fyra kunder inklusive mig som ifrågasatte och fick rätta priset i kassan. Dessutom har de en man i kassan som är sjukt otrevlig mot många kunder och jag misstänker att han slår in fel pris med flit. Alla gånger han sitter i kassan när jag betalat har han gjort fel. Senast idag. Tog fyra popcornpåsar för 10:- nedsatt pris,i kassan slog han in 10:-styck alltså 40:- Fick säga till honom att det var fel. Detta har hänt så sjukt många gånger med samma personal i kassan. Dessutom har han varit otrevlig när man påpekat att priset är fel.

24. tammikuuta 2026

Skräp

Skräp! Köpte överstrykningspennor till min dotter. 4 av 6 pennor så torra att de inte går att använda. Det är inte billigt, det är lurendrejeri.

12. tammikuuta 2026

Rekommenderar inte

Backaplan!
En butikschef som hotar med att kolla kameror och skriker på anställda. Kollegor som är vän privat med chefen får sova i lokalen efter en utekväll. ( hänt upprepade gånger) Rekommenderar ingen denna arbetsplats då det pågår en psykisk mobbning dagligen och du kommer bli psykiskt misshandlad av cheferna. Distriktschefen är vän med butikschef privat så henne kan man tyvärr inte heller få någon hjälp med något av

31. joulukuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Dåligt kundbemötande

Var på er butik i Värnamo idag. Ville fråga en ur personalen en fråga så jag gick fram och sa ”ursäkta?” Utan att titta på mig så tog hon upp sin tfn och ringde en kollega. Jag hörde att de pratade om arbetsrelaterade saker. Jag stod där en stund men eftersom hon inte ens sa hej utan totalt ignorerade mig så gick jag därifrån. Handlade porslin och frågade tjejen i kassan om de hade något papper att sätta runt varorna. Hon sa att ”om” det finns så står det i en korg under kassan. Men det var tomt och hon sa bara ”nä då finns det inte”. Jag tog reklamblad istället på eget initiativ. Tycker överlag att det är dåligt bemötande i den butiken. Personalen borde ”se” kunderna och hälsa, kanske klämma fram
ett leende? De har ju ändå valt ett serviceyrke med kundkontakt?

25. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Varan började brinna, battetier som smäller

Köpte en vara som började brinna då innehållsförteckningen om antalet ljus var otydlig. Vi köpte även batterier från Dollarstore som small och när vi kom till butiken så fick vi svaret ”det är ju erat fel” inte vårat. Han tog batteriet och sa att den inte exploderat utan att den ser hel ut. Batteriet var öppet och gröna kanter. Så besviken, ingen mer shopping på dollarstore hoss oss

Hemsk Kundservice

28. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dollartore tornby linköping är väldigt…

Dollartore tornby linköping är väldigt dåliga på att prismärka sina varor. Jag köper inget som jag inte vet priset på. Frågade en i kassan om vad produktera kostade men kunde inte svara. Så jag avstog och köpte i en annan butik.saknas ju inte direkt konkurens.

23. lokakuuta 2025

Hemskt och farligt

Hemskt och farligt! Köpte en serveringsfat i trä och en steckspade i trä Dollarstore i Uppsala Stenhagen. Hemma ville jag förstås skölja av dem innan användning. Så snart det kommer under vatten så börjar de lukta riktigt riktigt illa, en blandning av kemikalier och avlopp(?)! När de väl torkade så blev ytan ojämn och massa små stickor av trä lossnade. Tillbaka till butiken och bemöttes av väldigt otrevlig personal som vägrade ta varorna tillbaka!!! Anklagade mig för att jag själv förstörde varorna!??

10. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jag har vid 3 tillfällen blivit lurad…

Jag har vid 3 tillfällen blivit lurad genom att man i kassan slagit in produkten 2 gånger . Och det har alla gånger varit den dyraste produkten. Senast en förpackning med vinglas, som kostade 80:- På kvittot scannades det in X2= 160:- Den sista gången bad jag att få tala med chefen, "tyvärr var han just då på lunch". Mailade då till DollarStore och fick som svar att man skulle tala med chefen.😖 Kanske är det inte likadant överallt. Detta är DollarStore i Gränby Uppsala. Min uppmaning: ta alltid kvitto och kolla innan du lämnar affären.

10. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Det är verkligen inte sant att de är…

Det är verkligen inte sant att de är billiga, åtminstone inte längre på många saker. Lösgodis är billigt äckligt godis och mycket dyrare än Hemmakväll som har fräscht mycket bättre godis. Läsken är dyr. De har ofta inte ens prismärkt varor. Allt är en stor bluff, du kan hitta mycket billigare ställen att gå till! Gå inte hit! Dollarstore Toftanäs Malmö . Några billiga grejer så lurar de dig på resten! 🤬

27. syyskuuta 2025

Otrevlig personal

Idag var jag och min son i er butik i Helsingborg för att handla leksaker. Min son frågade en anställd om det fortfarande var rea på leksakerna. Kvinnan som arbetade där skrek på honom och svarade att det inte var någon rabatt. Hon var väldigt otrevlig!!!!!! Min son är 11 år, inte ett litet barn.

Jag brukar handla hos er varje vecka – rengöringsmedel, leksaker och presenter – men efter detta bemötande kommer jag aldrig mer att handla hos er.

6. syyskuuta 2025

En mycket otrevlig personal i kassan

En mycket otrevlig personal i kassan

Idag var jag på Dollarstore i Linköping. Jag hade handlat och betalat, och när kassapersonalen frågade om jag ville ha kvitto svarade jag “nej tack”. När jag sedan skulle gå, fick de syn på min son som hade på sig ett panda-halsband som jag köpte igår efter jobbet, till hans skolavslutning idag.

Halsbandet var alltså inte nytt längre – det var redan använt hela dagen och lite smutsigt. Trots det ville de se kvitto på just det halsbandet. De började ifrågasätta mig och ville till och med se min bankapp. De frågade vilken tid jag hade köpt det, och det kändes nästan som om de anklagade mig för att ha stulit det.

Jag visade transaktionen i mitt bankkonto, men ändå fortsatte de att ställa fler frågor och ville kontrollera i deras kassasystem. För en sak som kostade 30 kr blev jag offentligt ifrågasatt framför andra kunder – vilket var väldigt pinsamt och obehagligt.

De förstörde min heder och mitt anseende inför alla i butiken. Jag känner mig djupt kränkt och vill lämna in ett formellt klagomål mot personalens beteende. Det är helt oacceptabelt att bli behandlad så här som kund.

Jag kommer aldrig mer att handla där. 😡🥵🤬😱

12. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Var så ignorant att jag köpte 3 paketet…

Var så ignorant att jag köpte 3 paketet av era kol briketter.
Är det absolut sämsta kol med stor skillnad jag har försökt grilla med.
Går utmärkt att grilla smal kor med de,om ni har mkt tid och tålamod.
Avger extremt lågt temperatur.

1. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin